• 2017-11-16, 17:13
  • 51
Så lever du på din blogg: Del 1

Jobba som bloggare går det verkligen? Ja! Men, tro inte att det är vare sig lätt eller lyxigt.

Eftersom så många blev intresserade när jag skrev om att bloggen är mitt jobb och hörde av sig om olika tips tänkte jag göra en liten miniserie här. Jag försöker så gott jag kan förklara hur man gör, eller hur jag gör åtminstone.

Det finns säkert andra sätt som fungerar, men såhär tänker jag om att vara influencer på heltid. Jag återkommer senare med fler delar. Kanske det kan inspirera fler att våga testa annat, det är kul med nya utmaningar oavsett yrke! 

Vad vill du att jag ska ta upp i den här lilla miniserien? Fråga här så gör jag mitt bästa för att svara i nya delar av serien! 

Det viktigaste är att du på något vis går genom rutan, eller skärmen då, så att du når fram till dina läsare. Du måste göra din grej och vara dig själv, inte försöka vara någon annan. Det håller aldrig, i bästa fall blir du en bra kopia medan någon annan alltid kommer att vara originalet. Vad vill just du med din blogg? Om du inte kan svara på det själv är risken stor att ingen annan förstår vad den är bra för heller.

Håll en bra ton. Jag vet att det är svårt när man blir arg över något, men ta hjälp om du inte kan hålla fingrarna i styr på tangentbordet. Be någon läsa vad du skrivit innan du klickar på publicera. Det sämsta du kan göra är att hålla på och hänga ut folk, som dina kollegor.

Vem gör så på en arbetsplats och kommer undan med det?

Jobbar du för någon annan som äger bloggen kan du få sparken om du inte tänker dig för när du blir arg. Och äger du bloggen själv kan du bli åtalad om du tar i för mycket. Jag är ingen jurist men sunt förnuft räcker ganska långt med vad man kan och inte kan skriva på sin blogg utan att råka illa ut – och dessutom förtjäna det.

Se till att jobba med dina bilder, det är jätteviktigt att de är snygga. Väldigt få bloggare kommer undan med suddiga festbilder. Jag fotar med mobilkameran ibland eftersom jag inte vill ha perfekta studiobilder, det känns lite opersonligt och passar inte riktigt min stil. Har jag ett val lägger jag inte ut suddiga och mörka bilder. Bilden är ofta det som fångar ögat först, så underskatta den inte.

Så här glamouröst kan det vara när Linda försöker fotografera snygga bilder i ett 40-gradigt Barcelona och klänningen fastar! En klännig som du dessutom ska lämna tillbaka.

Överskatta inte dig själv och dina läsares intresse för det du skriver heller. Du har bara några få sekunder på dig att fånga läsarens intresse så kom till sak i stället för att gömma det du vill ha sagt långt nere i en text som är lång som en telefonkatalog.

Och smileys är förbjudet. Enligt mig.

Rubriken är jätteviktig för att få någon intresserad, men den måste ha något med texten att göra. Clickbait funkar inte hur många gånger som helst, läsarna är inte dumma. Inte mina läsare åtminstone.

Just rubriken måste du jobba mycket med. Den ska säga tillräckligt mycket för att locka någon att läsa vidare, men inte vara en lång mening som sammanfattar hela texten. Om du redan berättat allting du vill säga, varför ska jag då läsa vidare?

Passa nu på att fråga vad ni vill att jag ska ta upp i den här lilla miniserien, jag fyller på i takt med att frågorna kommer in och gör ett par inlägg till i veckan. Eller så länge ni är intresserade.

 

 

2017-11-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Lindha 6 månader sen

Hej Johanna! Blogg skolan är ju helt underbar! Väntar redan ivrigt på nästa avsnitt. Jag har en Instagram sida med ca 45.000 följare. Tjänar inga prngar på det utan får mest produkter. Bör man starta en blogg oxå? Eller kan man tjäna pengar på enbart Instagram? Tack för alla toppenbra tips på din blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej!

Vad kul att du har en så stor instagram, vad heter den så ska jag kika in på din sida? :-)

Sussi 6 månader sen

Hej Johanna! Jag har följt dig ända sen Ensam mamma-tiden. Älskar din blogg då den är varierande, rolig och du verkligen månar om dina läsare!
Jag har nyligen börjat blogga, älskar att skriva. Men hur når man ut? Hur får man folk att upptäcka just MIG? Du var ju ett ansikte från TV, folk visste vem du var. Att jag varit med i ett avsnitt av Allt för Sverige för 2 år sen gör ju inte att jag blir igenkänd på gatan precis haha! Har du nåt tips?
Kram!

Martina Koch 6 månader sen

Vad tycker du om att ta emot varuprover för att testa och för att ev skriva på bloggen om de? Tar du någonsin emot bara själva produkten el tar du också betalt i pengar? Får du behålla alla kläder du fotar? Jag tycker själv det är skillnad på om man lever på sin blogg el inte, alltså om man ska ta emot produktprover el ej.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Martina!

Nej, jag tar inte emot en enda grej. Vill de att man ska skriva om det är det reklam och då får man betala så allt går rätt till. Får flera mail om dagen från företag som vill skänka grejer, som vill att jag ska skriva om allt mellan himmel och jord. Hur mycket som helst. Funkar ju inte så.

Tar man emot prover har man sedan kartonger över hela huset och det betalar inte min lön.

Ska jag göra reklam väljer jag ut kläder/produkter som jag gillar och som jag står för. Men då har vi förstås en faktura på allt och det är en regelrätt annons, alltså ett betalt samarbete.

Skillnad om du tex skriver för en tidning, en skönhetssida som ska skriva om produkter.
Jag skriver också förstås om produkter, kläder, inredning, mat som varken är spons, reklam eller samarbeten utan är saker jag har i mitt hem eller som jag köpt som jag gärna tipsar om.

Hoppas du fick några svar på dina frågor.
Kram Johanna

FruT 6 månader sen

Hej! Tack för all inspo du delar med dig av. Menar du att man får betalt av plattform (eller vad det kallas) man väljer att blogga på? tex om man väljer ”Vi föräldrar” så får man betalt?
Hur många läsare/följare räknas som stort?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack!
Både ja och nej. Man får inte betalt per automatik. De måste vilja ha din blogg där och du måste leverera, alltså företag måste vilja ha annonser hos dig så du kan dra in pengar.

Otroligt svår fråga… Min blogg hade 6000 unika i veckan i början, jag var överlycklig! Kunde tjäna ett par tusen. Nu har den över 60.000 unika och ca 130.000 besökare i veckan. Får nypa mig i armen för det är overkligt.

Men allt går! Bara man kämpar.

Kram Johanna

Winnie 6 månader sen

Tack Johanna, för dina svar och nu fattar jag no no med smileys och håller helt med dig.
Nu fick jag fler frågor och undrar om du är helt självlärd eller om du går på föreläsningar, läser böcker etc. om vad och hur man bör tänka/göra som influencer/bloggare.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Vad bra!

Jag är självlärd. Just det där med att få känslan går inte att lära ut. Man måste ha den bara.
Sedan lär man sig på vägen. Som i alla yrken, du får tips, går på utbildningar, föreläsningar, nätverkar mm.

Men det viktiga är känslan. Jag känner direkt när jag läser en blogg om jag gillar bloggen.
Jag förstår också varför vissa blir större och varför vissa aldrig klättrar uppåt med sin statistik.
Näthata tex eller hänga ut folk och ha en dålig ton i sina inlägg funkar aldrig. Det ger klick för stunden men läsare mår inte bra av och vill oftast inte läsa om skit.

Men det finns fantastiskt duktiga influencers som är stora inspiratörer och kan göra skillnad där ute med mycket kärlek, det är häftigt tycker jag.

Just det där med vad man ska tänka på är just mina tips del 1 i detta inlägg.
Del 2 kommer idag och idag ska jag ta upp ett viktigt ämne: Kommentarsfält och kommentarer.

Kram Johanna

Annette 6 månader sen

Hej! tack för all härlig inspiration! Själv står jag och har precis blivit uppsagd från mitt jobb där jag varit i över 20 år..( hjälp, vart tog tiden vägen??) ha ha!! Nu är jag galet pepp på att gör annat, så tack som attan för din som sagt inspiration och en härlig blogg.
/Annette

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack Anette!

Men oj, men då är det nog meningen! Då kommer du hitta nya vägar att gå. Det är häftigt att få utmana sig och klättra på sin personliga stege.

Kör hårt!
Kramar

Klara 6 månader sen

Älskar din blogg!! Hur går man tillväga för att starta egen? Måste man starta företag/bolag? Eller får man inte betalt om man inte gör det? Hur går man tillväga? Är lite sugen nu när jag är mammaledig för att fylla ut min vardag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack Klara!

Man kan börja på någon sajt, växer bloggen där kan du ta betalt te i lön från de som driver sajten.
Några tusen i början är inte fel. Jag minns att jag tjänade 5000kr i början varje månad, haha. Men det gav ju extrapengar!

Man kan sedan starta en enskild firma om man växer så man måste skicka fakturor.
Hoppas fler startar företag! Det är underbart att vara sin egna chef. Hehe

Klart att du ska börja blogga! Finns så många duktiga där ute, ser många okända personer som startar inspirerande instagram konton som sedan börjar blogga.

Kör kör!

Maria 6 månader sen

Vad händer när läsarna sviker, siffrorna går ner och samarbeten med diverse företag försvinner? Känns som att många bloggare saknar en adekvat utbildning och skulle få svårt att skaffa ett ”vanligt” arbete. Se bara hur det gick för en känd bloggerska som hamnade i lyxfällan…. Hon kunde inte alls tänka sig att inneha ett vanligt arbete. Tragiskt och en oroväckande utveckling kan jag tycka hos speciellt de yngre som inte hunnit varit ute på arbetsmarknaden innan de startat upp sin blogg. Många yngre idag som tror att de kan bli influensers på heltid och struntar i att vidareutbilda sig.. Tycker för övrigt att du har en mycket trevlig blogg och det är kul att den går så bra som den gör! Fortsätt så ?? Med vänlig hälsning, en som valt att vidareutbilda sig på universitetet

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Maria!

Om siffrorna går ner får man jobba hårdare, men an behöver inte tappa samarbeten för det. För det är ditt varumärke många betalar för.

Man behöver inte gå på universitetet för att bli framgångsrik. Jag uppmanar mina döttrar plugga och det gör de. Men jag uppmanar alla att göra det man känner för.
Om man har ett bra jobb, eller en stor blogg, eller ett framgångsrikt företag kämpar man ju för att det ska gå bra. Inte för att det ska gå dåligt och att jag måste vidareutbilda mig för att få ett bra jobb.

Du kan ju bli av mitt ditt jobb även om du har en hög utbildning.

Sedan har allt förändrats. Idag är det bra om du pluggar för du får inte lika lätt arbete som för 20 år sedan.
Men det finns också mycket annat man kan jobba med, som influencer. Det är ingen dans på rosor ska gudarna veta. 12-14 timmars jobb varje dag ibland. Man får ingen stor blogg gratis och du får inga betalda samarbeten utan att jobba hårt.

Så det viktiga är att göra det man brinner för. Leva här och nu, planera är smart, men vill man framåt så måste man kämpa.
Min blogg har växt och blivit större och större. Jag kan ju då inte tänka, nu måste jag läsa eller göra något annat OM det skulle gå dåligt. Då går jag tillbaka som Frisör som jag också älskar. Så jag har den tryggheten.

Men jag tänker inte riktigt så, nu går det bra för mitt företag och då vill jag att det blir ännu större.
Man måste köra på järnet men det gäller i alla jobb. Vem vill anställa någon som har andra planer?

Jag har kämpat som en galning, varit ensamstående, svårt att få runt ekonomin, vänt på varje krona. Jobbat dubbelt, pluggat samtidigt som jag jobbade på kvällarna.

Det är tufft att leva ensam, men allt går.

Roligt att du trivs här inne!
Kram Johanna

Lena 6 månader sen

Härligt att få läsa! Ta hand om dig! ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Kul! Kramar

Marika 6 månader sen

Hej! Kul med tips, dock kan jag tänka på den utveckling man ser. Man behöver helt enkelt inte ”arbeta” eller läsa på högskola för att få arbete utan idag har vi ett nytt arbete som tituleras ”influencer”. Facinerande och tjäna stora pengar kan man dessutom göra inga studielån här inte! ??
Facinerande hur vi människor fungerar, genom att gå in läsa en blogg, följa en annan persons liv och få inspiration av det. Rätt häftigt faktiskt men nånstans ändå rätt märkligt. Ingen kritik då jag själv är där, läser en och en annan blogg och nånstans kan jag se vilka jag valt att följa och varför följer jag just dessa? Innerst inne tror jag att det finns en inre längtan av att själv ha vissa delar i tillvaron och genom att gå in på just såna bloggar piggar det upp och inspirerar. Igenkänningsfaktor tror jag är viktig. Sen att man har förmåga att inspirera, så pass många, så man kommer så långt som du gjort. Det gör du utifrån mitt behov i alla fall, tack Johanna! Dock kan jag bli påmind om mångfalden och alla människor som inte verkar må så bra i samhället bara genom att läsa kommentarerna. Tragiskt men så ser det ut.
Tack för att du delar med dig av ditt liv, Johanna! Och Tack för att du inspirerar som du gör! Och Grattis till att det gått och går så bra för dig! ?❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Marika!

Ja det är märkligt men fantastiskt! Detta är ett arbete. Man tar ut lön, betalar skatt, moms, sociala och arbetsgivaravgifter.
Du kan starta eget bolag eller blogga på en sajt och få lön.

Detta ger ju fler jobb! Fler kan bli egenföretagare och marknaden bara växer!
Helt fantastiskt!

Jag tycker det är världens bästa jobb just nu. Att få dela med sig till er läsare, att få möjlighet att påverka, vi kan hjälpa till att göra skillnad.

Sedan massa tips, recept och andra roliga saker man vill lära sig eller läsa om.

Så är det, många mår inte alls bra. Sorgligt.

Tack för grattis!

Kramar Johanna

Anonym 6 månader sen

Ja tror att du gör allt för din egen vinnings skull. Rätta mig om jag har fel??

Svar på kommentaren:
Linda 6 månader sen

Lilla Anonym, jobbigt att Johanna har en av de största bloggarna i Sverige va?
Du skriver här varje dag som anonym, bara massa skit.

Du hatar att hon är så stor bloggare och lever på sin blogg, du smyger runt här inne och kan inte låta bli att läsa.

Ganska roligt faktiskt :-))

Anonym 6 månader sen

Berätta nu Johanna, vilket glamor du lever? Vore kul o höra?

Linda 6 månader sen

Hej Johanna! Tack för en fin blogg. Satt och just och gick igenom den för att få tips på inredning (du är så duktig på det) men du har inte så mycket om det. Skulle vara roligt att få se mer från ditt hem…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack Linda!

Jag har en hel del inredning om du söker på alla rum, skriv tex in vardagsrum, sovrum, matsal, jultips, mm så hittar du allt.
men jag kan gärna skriva mer. Roligt att du vill det.

Kram!

Eva 6 månader sen

Men tänk dig för nu.. nu får du kanske mer konkurrens, du ger tips till konkurrenter ;) Skämt å sido men man ska nog inte tro att det är lätt idag att starta en blogg och få den att bli stor. Det bästa tror jag är att vara ärlig, vara sig själv, vara konsekvent och vara realistisk. Jag mår alltid bra av din blogg, jag blir berörd eller glad och inspirerad. Keep up the good work!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Haha, jag bjuder på mina tips. Bara roligt om fler vågar starta en blogg. Sedan är det viktigt att man gör sin grej.

Kul att du trivs här inne, alltid roligt att få kommentarer! Kramar

Hanna 6 månader sen

Du har blivit jätteduktig angående det där med att ”hålla bra ton”, förut kunde du ju skriva ”ät min skit ” och sånt , hehe. Hade du nån som coachade dig?
Sedan ser man ju att du fortfarande ger lite små ”tjuvnyp” till vissa bloggare, men de flesta av dina läsare märker ju inget :-)

Svar på kommentaren:
Eva 6 månader sen

Fast det har hon väl inte skrivit i blogginlägg, att hon lackar ur på någon som ständigt skriver elakt är fullt förståeligt. Tjuvnyp? Johanna måste väl få säga sina åsikter, tips och vad hon tycker utan att det är ”tjuvnyp” som du tolkar in.. bara för att det finns andra bloggare som använder smileys, skriver lång text och långa rubriker. Gissar att du ser ”tjuvnyp” ständigt på olika bloggar och i vardagen då.

Johanna Toftby 6 månader sen

Jag tror det är som i alla jobb. Man utvecklas helt enkelt.
Tjuvnyp, jag skriver mina åsikter sedan kan man tolka vad man vill i det mesta.

Gunilla 6 månader sen

Vad tjänar man som bloggare?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Beror helt på hur stor du är, men även mindre bloggar kan tjäna bra för det handlar om ditt varumärke.
Det ska man vårda ömt.
Sedan klart det är lättare ju större du är, har man en bred målgrupp, köpstark målgrupp ger det mer pengar.

Du kan tjäna många hundra tusen i månaden om du är duktig.
Så jag brinner för att peppa fler att våga satsa, våga testa nytt. Våga starta eget företag.

Det ger fler jobb! Det är ju fantastiskt!

uwis 6 månader sen

Kul och se hur du jobbar. Hur ser en dag ut rent praktiskt? Hur ofta har man möten? Hur funkar samarbeten och hur väljer du där? Vad inspirerar dig och vad skulle du aldrig skriva om? Ett sånt där, en bild i timmen inlägg skulle vara kul för att se hur en dag ser ut.
Tack förresten för svaret om ingefärashot. Gjorde den igår och den blev toppen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Kul att du tycker det.

Möten har man med företag som kanske vill skriva kontrakt, samarbeten, föreläsningar, resor, det kan ju vara precis vad som helst.
Svårt att säga hur ofta man har möten för det gäller ju som vilket företag som helst.

Ska absolut köra en gång i timmen en vanlig vardag, kika gärna på mina instastories för mer film och mer behind the sceenes.

Kram Johanna

Härligt du gillar ingefärsshoten!
Jag tar den varje morgo.

Malin 6 månader sen

-Vad fångar din uppmärksamhet på andras bloggar?
-Vad gillar du läsa?
-Läser du bara ”kändis” bloggar el finns det ”vanliga” bloggare som du följer?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Jag fångas av att det jag läser fastnar. Alltså det måste få mig att vilja läsa mer.
Läser aldrig bloggar som har för långa texter. Då ska det vara väldigt intressant.

Läser gärna bloggar med snygga bilder men inte för perfekt. Då tröttnar jag.
Läser ingen blogg som skriver skit om personer, alltså som hänger ut folk.

Älskar mat och inredning så läser ibland Matplatsen men hon har mindre barn och jag har vuxna barn så olika liv. Men superfina bilder och trevliga recept.

Förstås Magdalena Graaf för vi känner varann, kanske inte för hennes bilder. Haha- men för hennes underbara inlägg. Hon är grym.

Åse 56 kilo mycket bra recept och känner henne privat.

Fyra årstider är en mysig blogg med vackra bilder, starka inlägg om hennes dotters cancerresa.

Workoutpassion som drivs av Ida B Olsson, en underbar tjej från Varaslätta som jag lärde känna på Pt-utbildningen för flera år sedan. Träffade henne i Skövde förra veckan faktiskt. Passion för träning och hälsa men även familjen och god mat. Min stil på mode så vi är ganska lika där.

Kramar Johanna

Malin 6 månader sen

Tack för svar Johanna :-) Gillar dig och din blogg!
Kram Malin

Linda 6 månader sen

Kul att läsa!
Du inspirerar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack Linda!

Anonym 6 månader sen

Du är helt körkad??

Svar på kommentaren:
Linda 6 månader sen

Vad är det för fel på dig??

uwis 6 månader sen

Och en sån kommentar bemödar man sig att skriva för att??
Läs inte Johannas blogg om du tycker det. Enkelt val och ett tips.

Anonym 6 månader sen

Skulle aldrig villa byta med dig. Men sök till Hollywood brudarna. Det skulle du kunna glida omkring?Tror inte det skulle bli så bra där för dig?

Svar på kommentaren:
Anna 6 månader sen

Tycker du ska söka till psykakuten.

Anonym 6 månader sen

Det är nog du som behöver söka hjälp Anna??

Sussie 6 månader sen

anonym med tanke på vad du skriver- du mår inte bra.

Linda 6 månader sen

Älskar din blandning på inlägg, man blir glad varje gång när du skrivit något! Det är roligt å få veta saker om dig, vad du gillar m.m,har också en fråga, finns det något som du inte vill skriva om? Eller berättar du allt för oss, dina kära läsare, blir lite nyfiken. Stor kram!

Svar på kommentaren:
Anna 6 månader sen

Håller med! Läser Johannas blogg för jag mår bra av den. ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tusen tack, vad glad jag blir!

Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Linda!

Vad glad jag blir!
Jag kan inte och vill inte skriva om för personliga saker om tex mina barn eller om någon annan. Det kommer man annars få äta upp tids nog.

Jag är personlig men man kan ju inte skriva om precis allting, man får hitta en bra balans.

Kram Johanna

Winnie 6 månader sen

hej

jag undrar ngr saker.
1. Vad är skillnaden mellan bloggare och influencer, och varför kallar du dig influencer numera.
2. Om man är som du, heltidsbloggare, hur kommer du på vad du ska skriva om. Tycker du inte det är svårt att hitta på nya ideer och saker att skriva om.
3. Varför är det ett no-no med smileys.
4. Hur får man samarbete med företag, kontaktar du de eller kontaktar de dig när det gäller samarbetet.
5. Har du någon långtidsplanering om vad du ska skriva, typ nästa vecka ska jag skriva om detta topic och nästa månad om detta topic. Eller är det mer spontant.
6. Sedan undrar jag när dina tips om London kommer, jag ska åka dit med BA, nästa vecka, och skulle gärna vilja få lite tips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Hej Winnie!

Oj vad frågor, ska försöka svara här.

Influencer är mer än en blogg, man kanske har fler kanaler, du kanske har ett stort instagramkonto, inspirerar många och når ut. Du kan ta betalat och jobba som influencer och det är namnet man använder i branchen. Man är alltså inte ”bara” bloggare idag. Det är så mycket mer.

Ja, hur kommer jag på vad jag ska skriva om, ibland ingen aning. Haha, men det är nog det som är viktigt om du vill att en blogg ska bli stor. Allt kommer naturligt. Du ska gilla att skriva.
Jag älskar detta och brinner för att dela med mig, hoppas kunna hjälpa någon, kanske igenkänning. Älskar lyfta fram viktiga ämnen. Älskar hår, mode, mat och resor. Så det är ganska lätt att komma på vad jag ska skriva om.

För mig är smileys big no no i en text för det förstör texten. Det har man i sms. Inte i varken en bloggtext eller artikel. Läsaren tappar fokus på vad texten handlar om. Sedan är det ofta ett sätt för bloggare att tro man vill påverkar känslan i texten genom lägga till ledsna smileys eller glada gubbar. Själva verket blir det tvärtom.

Man ska kunna beröra och formulera sig utan smileys. Men alla gör som man vill om man inte skriver för en tidning som en artikel eller krönika. Där är det förstås inte tillåtet.

Angående samarbeten, ditt varumärke sprids, är du stor och har mycket läsare och en bra målgrupp (och ett gott rykte förstås) så vill företagen arbeta med dig. Du kanske jobbar med olika företag som har hand om din kanal och säljer åt dig. Man kan även vara med i många affiliate program där man tjänar pengar på spåprbara länkar där du får betalt i provision.

Planerar alltid vad jag ska skriva om men även mycket spontant. Lägger inte ut massa träninsgtips på en fredageftermiddag för då kanske läsarna hellre vill ha tips på god mat inför helgen osv.

London kommer! Haft strul med min bildredigering i datorn men det kommer snart.

Kram och hoppas du fått några svar på dina frågor.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…