Födelsedagsfest för Lisa-Marie

Tack älskade familj, vänner och alla som grattat Lisa-Marie när hon fyllde 20 år i helgen. Vilken firande och vilken helg det blev. Jag är så stolt över henne, visst är det häftigt när sina barn växer upp och man följer deras väg och man ser att de fått självkänsla, är trygga och är stolta över vad de presterat.

Älskar umgås med hela familjen där alla är med, vi är ganska många när vi ses, haha men det är ju underbart med folk huller om buller, tre bord med stolar överallt och barn som springer runt.

Min mamma, pappa och familj, alla syskon med alla sina barn, mina barns pappa och lillebror, Lisa-Maries alla tjejkompisar och även min bästa vän Hanna som känt vår familj i över 30 år.

Tvillingsystrarna.

Mina älsklingar.

Vet ni vad jag gjorde? Jag som alltid alltid lagar all mat och är kräsen, jag vill det ska vara bra och smaka riktigt gott förstås. Men kände att jag hinner inte med allt, det är massor med fix inför ett stort kalas så jag beställde all mat på Mattias golfrestaurang i Skövde. Har hört länge att de är så bra och har en grym catering. Bra där Johanna, äntligen fattar du att man inte måste göra allt själv.

Och gissa om det blev bra….! Jag beställde lite italiensk buffé kan man säga, varm kyckling, fläskfile, lax, potatisgratäng, olika sallader, såser, mozarella och tomater…

Det var fantastiskt, alla tyckte det var supergott och fräscht. Mört kött, mycket smaker och det kändes verkligen inte catering. Tack för er fina service och vällagad fin mat.

Kan varmt rekommendera dem om ni vill beställa mat. Jag har bokat upp dem på Marilyns student nästa år.

Min svarta klänning med guld kommer från HM.

Jag och Hanna.

Storkusinerna har lekt hela uppväxten, Lisa-Marie äldst, syrrans Alicia 6 månader yngre, sedan Marilyn.

Pappa och Lisa-Marie. Hon fick så fina grejer, pengar, presentkort på Matteus porslinet, parfym, smycken mm. Av mig och Marilyn fick hon en fotobok med massa gamla kort som vi skrivit till. Sedan fick hon pengar som jag satt in på hennes sparkonto, ansiktskrämer och masker och sånt som hon gillar.

Tårtan ja… haha den var ett större projekt än vad jag trodde. Men otroligt god,  ni måste måste göra den! Ska skriva ut recept efter det här inlägget. Den var magisk.

Lisa-Marie bästa tjejkompisar!

På söndagen dagen efter är hennes födelsedag och då firade vi lite till, men en väldigt lugn middag ute på Knistad Herrgård som ligger några kilometer utanför Skövde. Har ni varit där? Så vackert, underbar miljö och de har ofta gäster från hela Sverige som jagar och spelar golf.

Mamma och tjejerna.

Min lilla skrutta är 20 år nu!

LOADING..