Ansiktsbehandling hos Caroline på SKIN hudkliniken

Nu ska jag berätta vad jag gjorde nyligen! Jag älskar ansiktsbehandlingar och går ofta till Caroline som ni säkert hört mycket om här på bloggen. Hon finns numera på SKIN hudkliniken i Göteborg och har tidigare varit på Löfvingkliniken. Jag har gått hos Caroline i många år, hon är fantastisk.

Du får 20% rabatt på alla behandlingar hos Caroline, missa inte det längre ner.

På SKIN kan man göra många olika ansiktsbehandlingar, injektionsbehandlingar men även få hjälp med att ta bort leverfläckar, hudsjukdomar, acne, rosacea och mycket mer. De har flera duktiga hudläkare som är specialister. Jag tog även bort leverfläckar och gjorde läpparna, det kommer i nästa inlägg.

Den här gången gjorde Caroline en medicinsk ansiktsbehandling, Microdermabrasion. Jag har gjort den innan och den ger så bra resultat! Det är som en liten dammsugare, som ett vacumsug kan man säga. Man slipar på huden så det stimulerar kollagen till nybildning.

Den djuprengör, drar upp porer och slipar. Har du ojämnheter kommer du märka skillnad. Det är en skön känsla när hon kör med den här maskinen och det gör absolut inte ont.

Man kan bli ganska torr efteråt men du får med dig en kräm som du ska smörja dig med.

Efteråt blir man lite röd men inget annat, hon avslutade med en peel of mask och en kolmask som lugnar. När masken sitter får du en ljuvlig massage och även färg av fransar och bryn om du vill. Hur bra är inte det!

Caroline är så duktig, varm och proffsig. De har ljusa fina lokaler som ligger ovanför den lilla dammen bakom Götaplatsen. Jag märker att huden har mer lyster och mina ojämnheter som pigmentfläckar mm börjar försvinna.

Nu får ni 20% rabatt på alla Carolines behandlingar som gäller vid bokningar fram till 31/12 

Uppge Toftby när ni bokar!

Ni behöver inte komma innan den 31/12 men man får alltså rabatt på alla bokningar man gör. Du kan boka en tid längre fram.

Boka din tid hos Caroline på SKIN hudklinik HÄR eller ring 031-778 07 50 Kliniken ligger på Lyckans väg 2b bakom Götaplatsen.

Nu ska jag ut och åka skidor, det är -14 i Sälen och väldigt klart och fint.

Önskar er en riktigt glad andra Advent!

LOADING..