Annica tackar alla som tänker på henne

TACK till er alla från sahlgrenska!
Så fina och många hälsningar jag får, tyvärr kan jag inte svara på allt men vill genom denna hälsning tacka er alla, då det betyder ofantligt mycket för mig! Ni är så fina, varma och goa.

Jag är nu på sahlgrenska igen, ska komma hit varje tisdag och få cellgifter. Idag får jag även blod, för mina värden var sämre. Inte konstigt jag är trött. Om några dagar börjar illamåendet igen och det känns jobbigt att man knappt hinner återhämta sig mellan gångerna.

Jag hoppas så innerligt på en fin jul UTAN illamående och cancertankar…sköterskorna hjälper mig så fint att komma ifrån illamåendet så gott det går.
Många varma kramar från Annica

 

 1. Fina fina vän<
  Ber och hoppas att du ska få en lugn och fridfull jul utan biverkningar. Det är du och familjen så mycket värda <3

  I morgon läggs vår Viktor in för sin cellgiftsbehandling. Brukar vara en vecka på sjukhuset. Hoppas inget tillstöter utan att han också kommer hem till jul.
  Kram kram kram fina Annica och kram fina Johanna som stöttar henne, Kristian och barnen så varmt och kärleksfullt.
  Tänk vad skönt när man kan ändra uppfattning om en människa. Från början tyckte jag att du Johanna verkade vara en "ytlit typ". Men som jag har fått ändra mig. Och det var faktiskt inte så svårt.
  Du verkar ha ett hjärta av Gud.❤
  Nu kämpar vi vidare med de goda krafterna ❤

 2. Många kramar till dig Annica och önskar av hela mitt hjärta att du ska få en riktigt fin Jul med din familj<3<3<3
  Tack Johanna för att du är den underbara person som du är, som stöttar Annica och även står upp i alla väder för den du är trots en del "troll" och jobbiga saker<3<3<3

 3. Johanna kan du inte dra igång en julswish till Annica med familj?
  Jag kan ju iof skicka själv på numret genom historiken men det känns respektlöst emot dom! Om du förstår vad jag menar?!
  Tack för mysig blogg
  Med vänlig hälsning, Malin

  1. Sanna
   Eller kan vi andra dra igång olika insamlingar till de som ligger oss varmt om hjärtat och behöver hjälp.
   Det det hänger på oss alla.
   Kram

 4. Ber att alla skyddsänglar ska skynda till vår hjälp denna jul så att Victor som vill hem, Annika och alla som har det svårt får en varm och meningsfull jul.

 5. Kram Annica! Jag vet att hår, fransar mm betyder mycket för dig och vill därför passa på att säga hur fin jag tycker du är! Peruken ser äkta ut och du har målat ögonen så man inte tänker på att fransar saknas. Nu blir det en liten kvällsbön och där är du alltid med i minst en mening. Godnattkram från mig ❤️❤️

 6. Får jag fråga Annica, har du alltid den tjocka peruken? Borde bli väldigt tätt och varmt tänker jag?
  Går du utan håret hemma eller har du sjalar kanske?

 7. Kära du, vad vacker du är trots att du är sjuk <3 Jag önskar innerligt att du får en jul fri från illamående och annat jobbigt. Illamående är bland det värsta man kan uppleva!!! Varmaste kramen till dig fina Annica

 8. All kärlek och styrka till dig Annica och din fina familj ❤️. Även till Johanna för ditt fina varma hjärta och din underbara blogg. Kram ❤️

 9. Hej Vackra Annica!
  Tänker på dig. Kämpar själv med sjukdom och svår värk. Känner igen mig idig att man känner sig friskare med lite piff. Gör fransförlängning regelbundet för att känna mig lite piggare. Tycker du är så vacker på bilden och har så fina ögon! Önskar dig en riktigt God jul tillsammans med din fina familj! Varma Kramar Cecilia

 10. Tänker på dig även om jag inte skriver så ofta. Du är en kämpe och jag är riktigt imponerad av din styrka. Känns så fint att du har många härliga människor runt dig. Kramar i massor och önskar dig en fin Jul <3

 11. Hej Annica,
  I en studie som publicerades nyligen http://www.lakemedelsvarlden.se/antabus-effektivt-mot-cancer/ så visade man att Antabus (disulfiram), ett läkemedel mot alkoholberoden, är effektivt mot en rad olika cancer typer.
  Jag har hittat en artikel som beskriver behandlingen av en kvinna med metastatisk melanom som behandlades med disulfiram och Zinc gluconat med mycket gott resultat. Disulfiram är inte på långa vägar lika toxiskt som cytostatika och man kan därför behandla under lång tid.

  Länk till studien samt ett utdrag nedan:
  http://mct.aacrjournals.org/content/3/9/1049?ijkey=2a82e8deff0db97c47435bb780e595be111e4151&keytype2=tf_ipsecsha
  “The subject treated is a 64-year-old woman who presented with a nonoperable central liver metastasis from a T2 ocular melanoma that had been removed 5 years previously. She had developed abdominal pain and was found to have a 2.3 cm right hepatic metastasis and a 5.5 cm central liver metastasis confirmed as recurrent melanoma by biopsy. She declined chemotherapy, interleukin-2 therapy, or liver perfusion. After granting informed consent, she was started on 250 mg/d disulfiram (Antabuse, Wyeth, Madison, NJ) with the largest meal of the day. This dose was increased to 500 mg/d after 1 month. Zinc gluconate (50 mg chelated elemental Zn2+, General Nutrition Center, San Francisco, CA) was also given thrice daily but not concurrent with disulfiram administration. This heavy metal and its dose were chosen for previously demonstrated safety in humans as the preventative treatment for Wilson’s disease. Doses of each agent were those currently recommended for treatment of alcoholism and Wilson’s disease, respectively. On starting the protocol, the patient suffered grade 1 (National Cancer Institute Common Toxicity Criteria, version 2.0) diarrhea, nausea, depression, and malaise. Except for nausea, these side effects resolved within 2 months of continued treatment. Her abdominal pain also completely resolved and she returned to work. After 9 months, disulfiram was reduced to 250 mg/d and her nausea ceased. She has continued on disulfiram 250 mg/d and zinc gluconate 50 mg thrice daily. All laboratory studies have remained normal. Repeat computed tomography and positron emission tomography scans after 3 months of therapy showed a >50% reduction in tumor size (Fig. 10, top). A positron emission tomography scan 12 months after initiating treatment showed the lesions to be stable (Fig. 10, bottom), and the most recent computed tomography scan after 42 months of treatment (Fig. 10, top, far right) shows that residual hepatic disease has remained stable. She continues to be clinically well and physically active after 53 continuous months of therapy.”

  Jag skriver mer om Antabus och andra “repurposed” läkemedel på https://anticancer.blog/
  /c.

 12. Tänker på dig fina Annica! Önskar dig en underbar jul tillsammans med din familj utan illamående och elände! Stor kram till dig och din fina familj ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..