• 2017-12-20, 23:46
  • 249
Annnicas stora sorg före jul

 

Oj oj oj. Så svårt att läsa Annicas sms idag. Jag vågade nästan inte öppna. Jag har hoppats så mycket på att Annica, Krille och deras fina killar skulle få en riktigt fin jul. De har verkligen gjort sig förtjänta av det. Först skulle bara ett nytt läkarbesked komma.  Många av er har undrat hur det gått under dagen men Annica vill berätta själv så det gör hon här.

Hon ger sig aldrig, hur illa det än blir. Det minsta vi kan göra är att visa att vi stöttar henne!

Johanna 

//

Så ledsen, förtvivlad, sorgsen, arg, kluven, förvirrad. Man kan klä känslor i många ord. Speciellt när man jobbat med dem i så många år som jag gjort med just cancer. Jag borde kunna säga att jag är van, men det blir man aldrig. Jag är aldrig beredd när cancern slår mig med ett knytnävsslag i magen. Jag mår så illa just nu på grund av det jag ska berätta för er.

Jag önskar att jag själv kunde dra mig ur denna berg och dalbana. En berg och dalbana som snart knäcker mig! För bara några veckor sedan så var ju allting så bra. Jag fick beskedet att mina nya cellgifter fungerade. Att mina cancermarkörer hade gått ner, jag var SÅ lycklig. Julen är min favoritårstid. Jag såg fram mot att klä granen och koka knäck tillsammans med barnen. Det var sann glädje. Men den glädjen varade bara någon vecka, för sedan kom känslorna.

Rädslan kom som ett vykort på posten. Jag kände på mig att något var fel. Mina metastaser som hade försvunnit började synas igen. Känslan inuti kände att något elakt var på gång igen. Jag brukar ha rätt när det gäller min egna kropp. Jag känner den så väl efter varit sjuk i fyra år.

Så jag tog nya cancermarkörer, fast jag egentligen inte skulle. Så kom första värdet som visade uppstigning. Samtidigt har jag infektion i kroppen och just denna markör kan då spela en ett spratt så helt säkert var det inte. Den andra cancermarkören var så mycket viktigare för mig nu. Man läser av de båda cancermarkörerna ihop för att få en säkrare bild.

Idag kom hemsjukvården igen på dagen, då jag under flera dagar i rad haft väldigt ont i magen. Så jag skulle få en morfinspruta. Syrran var också här efter agerat skjuts åt mig. Där och då ringde hemtelefonen. Den brukar bara ringa när det är min läkare som slår mig en signal. Resten ringer till mobilerna. Så när hemtelefonen ringer, ringer också oron. Direkt fattar jag. Det andra värdet har stigit, skyhögt!

Nu ska vi prova att byta till ett annat läkemedel jag haft förut och sedan kombinera det med cellgifter. Det är invecklat, men så har även min cancer blivit när den nu har blivit två olika sorters tumörer. Den är som syskon som ser olika ut kan man säga. Man måste behandla de olika.

Kunde jag inte få denna härliga jul jag såg så fram emot. Det var ju så nära. Så nära lyckan. Så nära att slippa oro. Men oro och jag håller ofta handen. Den släpper mig aldrig.

Men nu är det bara några dagar till jul. Min nya behandling börjar på fredag trots att jag fick cellgifter igår. Det blir tufft rent känslomässigt.

Men jag vägrar låta cancern ta min jul ifrån mig. Julen SKA bli lika mysig som jag bestämmer mig för. Kanske inte blir lika mycket julbak i år men knäcken SKA jag göra. Och storstädningen blir lite lätt och lagom. Vi ska vara hemma hos oss och njuta med familjen. Skönt att bara njuta med de man älskar.

Jag blev inte frisk detta året heller. Men 2018 hoppas jag blir ett år, där oron släpper mig lite och känslorna i allt kan jag klä med glada toner istället. Önskar er alla en riktigt God Jul och jag hoppas att ni alla får en magisk jul.

Många varma kramar från mig

Annica med familj

 

 

 

 

Kommentarer

Liselott 4 månader sen

❤️❤️❤️

Linda 5 månader sen

Du är med mig i tankarna Annica. Senast nu idag. Jag försöker få igång mig själv och träna, men hjälp va det tar emot och känns jobbigt fort. Jag flämtar och bena skakar och vanliga jag hade tänkt ge upp och stanna och vila. Men jag cyklar på och tänker att friska jag har iiingenting att klaga på! Du kämpar på med allt du bara kan och lite till så då SKA jag trampa på med! För min skull men också för att hylla din fantastiska inställning och insats. Nu satsar vi på ett bra 2018 för oss båda. Stor kram ifrån mig! ❤️

Carina 5 månader sen

Fina Annica?Jag ber för att 2018 ska bli ett år när du får må bra och vara tillsammans och njuta av livet med din familj?Många styrkekramar från Carina?

Ann 5 månader sen

Styrkekramar, jag mår heller inte bra. Man försöker hålla humöret uppe men så bara brakar det…. vi hoppas 2018 blir ett år då det vänder

Lisa 5 månader sen

God fortsättning fina kämpe. Alllycka till dig och din familj ❤️

Kikki 5 månader sen

God Jul! ? styrke Kramar Till Dig & Familjen..

Hanna Enberg 5 månader sen

♥️♥️♥️

Alle 5 månader sen

Stora varma kramar ????

Anita 5 månader sen

Styrkekram till dig och din familj! ❤️

Anni 5 månader sen

❤️❤️❤️

Anna 5 månader sen

Styrkekram, fortsätt kämpa

Maria N 5 månader sen

Önska dig all energi att fira en fin jul med din familj?

Anna Nilsson 5 månader sen

Föreslår att vi alla BER gemensamt för Annica under julhelgen. Kan inte du Johanna lägga ut ett inlägg på Facebook och samla oss till en gemensam BÖN för Annica någongång under julhelgen. Är vi många så når vi fram.

Varma kramar från Anna

Svar på kommentaren:
Anya 5 månader sen

Det finns en grupp som heter ”Bön för Annica Thimberg”, bättre att göra det genom den tror jag. Vi ber nog alla för Annica på vars och ens personliga sätt.

Ellenor 5 månader sen

God jul fina Annika!
Mirakel har hänt förut och kan även göra det nu också.
Så 2018 ber vi för att det kommer bli ditt år!! Plötsligt så händer det ?❤️

Malin S Lorentzson 5 månader sen

Styrkekramar till dig och din fina familj. Önskar dig en fin jul trots tråkiga besked. Hoppas 2018 blir bättre för dig.

Malin S Lorentzson 5 månader sen

Styrkekramar till dig och önskar dig en fin jul med familj, nära och kära trots tuffa besked. Ber för dig?

Kristina 5 månader sen

Styrkekramar till dig och din familj, och hoppas ni får en härlig jul tillsammans ❤

Ann-Britt Holmberg 5 månader sen

Skickar julkramar till dig och din familj

Maria 5 månader sen

Tänker på dig ? fy,så orättvist.
önskar er en fin jul.

Maria 5 månader sen

❤️❤️❤️

Anne 5 månader sen

Svårt att finna ord som kan hjälpa. Men jag önskar att ni får en fin jul trots hemska besked. Kram. <3

Eva 5 månader sen

Tårarna rinner för mina kinder, det gör ont i mig att läsa kan känna med dig & förstå gud vad man är maktlös o inte kan hjälpa dig, mer än att be för dig <3 skickar styrkekramar i massor till dig o de dina <3

Charlotte 5 månader sen

Stor varm styrkekram till dig och din familj ❤️❤️❤️

Ewa-Marie Almberg 5 månader sen

Styrkekramar till dig och familjen♥♥♥♥

Carolina 5 månader sen

Stora varma kramar och massa omtanke till

Stina 5 månader sen

Massor av styrkekramar till dig och din familj❤️❤️❤️

Rita 5 månader sen

❤️❤️❤️

Pia 5 månader sen

Åhh Annica mitt hjärta blöder när jag läser det här? Önskar dig och din familj en riktig fin Jul styrkekramar i massor ❤️

Camilla 5 månader sen

Stora varma kramar ❤️!

Eva 5 månader sen

Styrkekramar i mängder och jag önskar att trots allt att du och familjen får en fin jul <3

K L M 5 månader sen

Men kära ni känner med er klart Jul ska ni ha så mkt ni kan och orkar. Swishade liten slant till er ha en riktig God Jul mys . ??

Jenny wåhlin 5 månader sen

Många kramar och en fin jul önskar jag er.

Kiki 5 månader sen

Jag blir så bedrövad över dina nya besked :-‘( Hade från djupet av mitt hjärta hoppats att du, och din fina familj, skulle kunna få fira jul i någon slags ro. Många varma men försiktiga julkramar?

Helena 5 månader sen

Stor kram till dig och din familj❤❤

Maria 5 månader sen

Styrke kramar till dig ❤️❤️❤️❤️

Charlotte 5 månader sen

Kära söta lilla du, sååå ledsen för din skull att denna julen inte blev som du önskade. Men nästa Annika, då blir de bättre. Det tror och hoppas jag av hela mitt hjärta ?

Cecilia 5 månader sen

Fina Annica!! Du är en sann kämpe och så beundransvärd!! Själv kämpar jag sedan en tid med en ovanlig sjukdom som heter Burning mouth syndrom vilket innebär svår kronisk nervsmärta i munnen. Varje dag är en kamp! Har haft mkt. sorger i mitt redan innan. Vanligtvis bryter den här sjukdomen ut i klimakteriet eller senare men i mitt fall är bara 43 verkar det vara långvarig stress som ligger bakom. Får kraft ifrån dig och din kamp och styrka. Tack för att du orkar dela med dig av din svåra resa det hjälper många som har det svårt!
Du är en sådan vacker människa både på utsidan och insidan! Många kramar Cecilia

Ella 5 månader sen

❤?❤

Annelie 5 månader sen

Hoppas du och din familj får
en riktigt fin Jul, trots dessa provsvar. Krya på dig.

Karin Berlin 5 månader sen

Det finns inte ord för din resa! Jag önskar av hela mitt hjärta att du blir bra! ?

Heidi 5 månader sen

Blir så ledsen av att läsa ditt inlägg❤️ All styrka till dig och din fina familj! Ni är värda en fin jul i lugn och ro❤️

Kajsa 5 månader sen

Åh Annica, mitt hjärta blöder. Tänker på dig och de dina?

Anna 5 månader sen

Åh Annica??? jag blir så ledsen över ditt besked. Jag önskar verkligen dig och familjen en fin jul ändå… mina ord känns så små i detta sammanhang.
Stor kram

Johanna 5 månader sen

❤️❤️❤️ Styrkekramar ❤️❤️❤️

Agneta 5 månader sen

Massa kramar till dig Annica!!! Hoppades sä att du skulle få lite julefrid, men som du sa, nu får siktet vara inställt på 2018, då ska det bara vända för dig!!!
Skickar så mycket styrkekramar det bara går, du kommer fixa det här!❤️❤️

Majsan 5 månader sen

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Susanne 5 månader sen

❤️❤️❤️

Charlotte 5 månader sen

Fina fina du! Stor KRAM!

Katta 5 månader sen

Massor av kramar och positiv energi, du fixar detta! ❤

Malin 5 månader sen

Mina tankar går till dig och familjen!??Önskar av hela mitt hjärta att du tillfrisknar och snart mår bättre ??Kram

Agneta 5 månader sen

Blir så väldigt ledsen när jag läser vad du och dina nära får genomlida, tycker så himla synd om er. Önskar er alla en så bra jul ni bara orkar ha mitt i det jobbiga.
Kämpa kämpa och God Jul till dig fina tjej❤️

Liv Bråneke 5 månader sen

Önskar dig Annica och din familj en Riktig God och Fridfull Jul !
Ber för dig med hopp att smärtan lättar och att du skall må mycket bättre .
Sänder en Julekram till dig ??? ?

,

Katarina 5 månader sen

En magisk jul trots allt önskar jag dig av hela mitt hjärta❤️Och din familj såklart . 2018 ska bli ditt år Annica ?Mina tankar och önskningar går till dig?

Sanna 5 månader sen

Skickar styrkekramar i massor till dig och din fina familj! ❤❤❤

Therese 5 månader sen

?❤ Önskar dig & din familj en fin jul och ett STORT hopp om tillfrisknande! Du är en fighter ❤

Petra 5 månader sen

Varma styrkekramar? Hoppas ni får en fin jul ändå. Håller tummarna att 2018 ska bli ett år då allt vänder.

MariaZ 5 månader sen

All lycka med allt önskar jag.

Jag har kvar ert nummer i swish så jag skickar en liten julklapp. Inte så mycket men till något litet i alla fall.

Cecilia Croce 5 månader sen

Annica läst din blogg för första gången….så imponerad av din livsglädje och styrka trots det svåra du går igenom <3
Ska be för dig om ett helande ett mirakel jag tror Önskar dig och din familj en God Jul med mycket glädje, skratt och hopp om en ljus framtid. Stor Kram Cecilia i Uppsala

Johanna 5 månader sen

Jag finner inte ord Annica.
Önskar dig och din familj en fin jul och ett Gott Nytt År. Kram

Annie 5 månader sen

<3

Ulrika 5 månader sen

God Jul Annica och med din fina familj önskar er en som en Stor julklapp till er alla! Stora och många kramar till er alla.

Anette 5 månader sen

Stora varma styrkekramar❤ Dessa motgångar är för jävliga och jag lider så med dig. Men du kommer att ta dig igenom detta. Det bara är så❤Finns inget annat?

Jenny Petersson 5 månader sen

Stor kram till dig! Jag ber att Gud ska omsluta dig och hela din familj med så mycket frid och kärlek mitt i allt det mörka.
❤️

Hanna 5 månader sen

Varma julkramar ❤️ ber en bön för dig och din familj ??

Annica 5 månader sen

Många varma julkramar till dig som kämpar så hårt hela tiden, hoppas du kan njuta lite av julen ändå!

Helena Bengtsson 5 månader sen

Fina goa Annica! Du är stark som fokuserar på glädjen och att du SKA få en fin och mysig jul med de dina, det önskar jag dig också. Ge inte upp vad du än gör, utan kämpa och ta emot kraft och stöd från alla runt dig som vill dig väl. Önskar dig och familjen en Fin Jul! Varma kramar med massa styrka och förhoppningar!

Johanna N 5 månader sen

Du är en riktig kämpe Annika!..varm kram till dig❤️

Amie 5 månader sen

Så tungt för er Fina Du…..finner inga ord. Hoppas,hoppas att du ska få njuta av lite julstämning med din familj,att du orkar. Tänker på dig ofta fast vi inte känner varandra. Du berör med ditt kämpande. Tack för att Du orkar dela med Dig av det ofattbart tuffa som Du går igenom. Kämpa på Fina Annica ♡♡♡

Therese Nilsson 5 månader sen

Så jäkla orättvist livet kan vara ?
Hoppas du kan få någon ro under helgen och jag skickar massa styrkekramar

Marie 5 månader sen

Styrka styrka styrka och hopp om ett friskare 2018 för dig. ❤

Linda 5 månader sen

Attans också att cellgifterna inte biter på de olika typerna. Men tack till din kroppskännedom och att du kände att något var fel och tog ett prov. Vilken tur ändå att metastaserna gjorde sig synliga så du reagerade så snabbt eller hur?! På fredag ska dom få sig en smäll av medicinen och jag ska be för att det blir rena rama rävgiftet för tumörerna så de faller platt. Jag har med haft år då jag inte mäktat med julbak och gott. Men vet du i efterhand kändes det helt ok även fast jag sänkte ribban och köpte hem bröd och godis istället och jag kunde umgås i soffan med min familj istället. Kanske barnen kan koka knäck med farmor och bjuda dig på ?. En bamsekram till dig och din familj❣️

Sandra 5 månader sen

Sänder dig de varmaste tankarna med mycket kärlek. Du är en kämpe Annica. Vi är många som tro på dig och stöttar dig. Vi finns här om än på avstånd.
Önskar att du får en fin julhelg med din familj ❤️
Varm kram Sandra❤️❤️❤️

Nathalie 5 månader sen

Kära underbara fina Annica! Mitt hjärta blöder för dig ❤️ Jag hoppas att du kan finna lite julefrid trots dåliga besked ❤️

Ulrika 5 månader sen

Huga, vilken kamp:(( kram till dig annica❤️

Tina 5 månader sen

Krya på dig
God jul och gott nytt år.

Birgitta Cöster 5 månader sen

Annicka du är verkligen en kämpe.Du kommer klara det här.Tänker på dig o din familj. Kramar till dig

Britt-Marie 5 månader sen

❤❤❤❤❤

Carina 5 månader sen

Styrkekramar i mängder

Annelie 5 månader sen

Önskar sig med familj en god jul ? och ett gott 2018 ⛄

Linda 5 månader sen

Styrkekramar till dig Annica och din familj ❤❤❤❤❤

Maria 5 månader sen

Känner igen trollet Annas personligt såååå väl sedan jag levde tsm med en psykopat. Ledsen att säga att en sådan personlighet inte går att ändra på, men det enda vi andra kan trösta oss med är att det är en mycket ensam person det handlar om som varje dag måste stå ut med sig själv och som livnär sig på att försöka suga energi ur andra, i evigt hopp om att själv få energin och livslusten den saknar. Men … aldrig kommer få då det inte finns någon förändringsbenägenhet inom personligheten.

Mer glädjande är alla vi andra med livslust och glädje inför andra. Heja oss!

Stor julkram till Annika, vi är många här som skickar dig de varmaste tankarna. God Jul <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Så är det Maria.
Tragiskt.

God Jul ❤️?

Anna 5 månader sen

Uppenbarligen inte ?

Susanne 5 månader sen

”Anna”! Du sitter ju uppenbarligen och lusläser här. Förstår du är en bitter, trasig människa, riktigt nere på botten
av all mänsklighet.
Din tuffa `yta`lurar ingen, du är en riktigt svag person som mår lite bättre om du kan trycka ner någon annan.
Känner igen fenomenet genom mitt jobb under många år
Kan du se dej själv i spegeln?

Till Annica vill jag säga- Hoppas du får en smärtfri och glad jul och att behandlingen hjälper bättre snart.
Till Johanna- ” Anna” kan nog inte träffa dej eftersom troll förvandlas till sten i dagsljus, bara hoppas hon inte vet det:)
Hoppas ni får en fin Jul!!

Maria 5 månader sen

”Anna” ditt svar ”uppenbarligen inte” får mig att brista ut i högt skratt! ???
Men du tror dig känna Annika ???????????????????

Din personlighet, ditt sätt att skriva och besatthet av att sänka andra är mycket missklädsam.

Att inte känna medlidande med andra människor, avsaknad av empati är den sjuka som DIN personlighet lider av, den är tyvärr inte botbar den även om den inte får ditt hår att falla av.

Anna 5 månader sen

Om ni läser vad jag skrivit och vad ni skriver. Så ser man vilka som gör påhopp och beter sig sjukligt. Varför förstorar ni upp saker. Jag tror inte på A och ska inte behöva bli kallad både det ena och det andra för det. Jag mår uppenbarligt bättre än vad ni någonwin kommer att göra

Maria 5 månader sen

Lika lite som du tror på att Annika är sjuk, lika lite tror jag att du är frisk.
Jag tror inte på dig och det står JAG för utan att förstora ngt.
Förminskar dig hellre.

All kärlek till Annika!
❤️

Maria 5 månader sen

Och sist, ”Anna”, OM det här kändes lite grann, gjorde liiiite ont att bli ”påhoppad”, även om du ALDRIG skulle erkänna det, så kan du lita på att det går att gånga den känslan med 1000 hos Annika.

Nu skriver jag inte mer.

Susanne 5 månader sen

”Anna” du svarade precis på mina misstankar om psykisk sjukdom… Du behöver hjälp, jag tror du är utom kontroll nu.
Men.. Hoppas du har nån att fira jul med å ha lite mysigt till slut och kanske inte behöver sparka på en tjej som redan ligger ned. Riktigt lågt!! Nästa gång nån sparkar på nån kanske det är du som ligger där.

Anna 5 månader sen

Hoppas hon dör så kan ni lägga tid och energi på era familjer i stället

Anya 5 månader sen

Sluta käbbla med den där ”Anna”, märker ni inte att hon inte ger sig och bara går igång mer och mer för varje kommentar? Hon vill inte tro på att Annica verkligen är sjuk, och ingen kan tvinga henne till det. Vad man kan göra är möjligen att sätta dit henne för elaka kommentarer, men då måste ju Johanna verkligen veta vem hon är, och det är kanske inte så lätt att få fram. Jag stöttar Annica till 100% men det leder ingenstans att kalla ”Anna” för ”psykiskt sjuk” och ”empatilös” även om hon troligen är det. Strunta i att kommentera tillbaka till henne, och leta rätt på henne om det går. Styrkekramar till Annica

Gunita 5 månader sen

Till dig och din familj, till din sjukdom…ta allt med KÄRLEK och en gång till KÄRLEK

Linda 5 månader sen

Skickar varma styrkekramar till dig och din familj <3

Susanne Hägerström 5 månader sen

❤❤❤

Malin 5 månader sen

Finaste Annica, lider med er.. fy vilka ledsamma nyheter. Vad du kämpar, vilken styrka du har. Många varma tankar och kramar/ malin

Malin 5 månader sen

Annica jag lider med dig och man blir tårögd, gud så du har kämpat och fortfarande kämpar. Jag önskar med allt jag har att 2018 blir ditt år och att du sen får njuta av livet med familjen och få vara frisk resten av ditt liv. Inga smärtor och ingen oro, det önskar jag att ditt 2018 blir ♥ Många kramar till dig, kämpa på! Du fixar det! ♥ ♥ ♥

Jessica 5 månader sen

Åhhhh Annica. Mitt hjärta går sönder. Jag tänker på dig och din familj. Du kommer vinna denna kampen. Vi är många som står här och hejar dig fram i mål….för du ska dit. Du är en sån kämpe. Vilken fin människa du är som orkar dela med dig och jag VET att du inspirerar många. Du ger hopp. Du ger inte upp. Kram till dig/ Jessica

Linnéa 5 månader sen

Som min mamma skulle sagt LOVE LOVE LOVE! Tänker på Er ! Kram

Paula 5 månader sen

Hoppas allt det bästa nu med behandlingen så att den övervinner cancern. Hoppas också att du kan stärka dig med allt det bästa nu som det du tycker om och kanske superbär som gojibär. Hoppas också på att du får all styrka och en superfin jul med familjen.

Viola Brunegård 5 månader sen

Du är fantastisk som mitt i allt kaos ser ljusglimtar och tro på det som är gott! Hoppet är det sista som överger en och tur är väl det. Vi måste tro på att det vänder och det gör det för många. Jag tror att under kan ske och så även för dig. Ge inte upp, du behövs här och nu. Vilka fina pojkarna ni har, så lika dig. ❤️ Ber för dig och önskar dig en god jul ett gott nytt år!❤️ Mvh Viola

Jenny 5 månader sen

All kärlek till dig och din familj Annica ❤

Evan 5 månader sen

Stor kram! Sluta inte tro att det ska gå bra! Det finns hopp. ❤️❤️❤️❤️

ÅmB 5 månader sen

❤️??❤️

Lill 5 månader sen

Kära Annica! Från djupet av mitt hjärta önskar jag Dig och Din fina familj en riktigt fin och lugn julhelg.
Varm Kram
Lill

Gunnela 5 månader sen

Sänder all värme och kärlek till dig och hela familjen. Hoppas på en lugn och fin jul för er alla.
Många julkramar till dig Annika!
??❤️⭐️❤️??

Sara 5 månader sen

Många kramar o en riktigt god jul önskar jag hela din familj ☃️
Ge aldrig upp.Ni fixar detta ❤️❤️❤️

Anita 5 månader sen

fineste Annica, ta vare på denne innstillingen om julefeiring bland dine nære og kjære, ønsker deg at du får den beste behandlingene som du trenger <3

Emmelie 5 månader sen

Det knyter sig i magen av att se hur du mår. Vill bara hålla om dig ❤ Du har en sån inre styrka finaste Annica. Jag är så tacksam att du har så fina läkare som gör allt för dig. Det här måste göra susen och kicka herr C åt skogen. Jag önskar dig en fin jul med lugn och ro med familjen ❤ och att du får må hyffsat bra. Många stora varma kramar från norrland. ?❤?

Lina 5 månader sen

Åh vad jag lider med dig, massor av styrke- och julkramar till dig och din familj. Jag hoppas ändå att du får en fin jul med dina kära. <3

Annica 5 månader sen

Ibland känns ord överflödiga.
❤️❤️❤️❤❤

Margareta Pettersson 5 månader sen

???❤️❤️❤️❤️tänker på er❤️❤️❤️

Petra 5 månader sen

Finner inga ord ?. Men önskar dig en god jul! ❤️❤️❤️

Ben Dyke 5 månader sen

Hi. I’m so sorry for what Annica and family are going through. I live in Sweden now with my wife and 3 kids but 7 years ago when my kids were just 2 and 5 my wife lost her life to cancer… 1 January 2010…what a great start to the new year! I’m sending love and prayers from someone that has been through this terrible journey.

Eva-Helen Gustafsson 5 månader sen

Känner precis som du, Johanna. Man vågar knappt läsa.
Sååå jobbigt för dej Annica! ❤️
Tänker massor på dej och önskar att jag kunde hjälpa….. ❤️❤️❤️

Bettan 5 månader sen

På något sätt hittar du styrkan som gör att ni får den fina jul du tänkt dig för du är en sån fantastisk kämpe! All kärlek till dig ❤❤❤

Linnea 5 månader sen

❤️❤️❤️

Britta 5 månader sen

Finns inte ord för uttrycka sig! Styrkekramar till Dig och familjen!

En annan Nina 5 månader sen

Orden tryter idag men…❤️❤️❤️

Kristina Hägglund 5 månader sen

Håller tummarna för att det fungerar. Hoppas att ni trots allt får en fin jul. Massor med styrkekramar ❤❤️❤️

helen 5 månader sen

Kramar o God-Jul till dig och din familj Annica <3 önskar verkligen att den nya behandlingen ska fungera på dig<3

Maria 5 månader sen

Du kommer klara detta Annica!! Jag vet att det kommer bli bra för dig ❤️❤️❤️

Camilla 5 månader sen

Åh så ledsamt:( men kämpa, kämpa! Och hoppas ni får en fin jul! Så gott det går:)
Kram i massor

Malin 5 månader sen

❤️ skickar varma tankar o kramar ❤️

Ann 5 månader sen

❤️stor kram

Lotta 5 månader sen

Annica, jag önskar dig och din familj en underbar jul av hela min hjärta❤️!

Louise 5 månader sen

Stora, stora kramar till dig Annica <3
Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt trots allt kommer att gå bra och att det vänder, att de positiva beskeden avlöser allt de andra mörka och skräckfyllda.
Många styrkekramar <3 <3 <3

Mia 5 månader sen

Fina starka Annica ❤️, du är helt otroligt stark. Det går knappt att förstå vilken vilja du har att du orkar kämpa så och samtidigt dela med dig. All styrka till dig och dina nära och kära ❤️

Rakel Törnkvist 5 månader sen

❤ tänker på dig och skickar varma kramar❤❤

Anneli 5 månader sen

Så otroligt stark du är, Annica! Stark och Vacker….. ni förtjänar den bästa julen!!!
Många varma kramar till Er ❤️

Susanne 5 månader sen

Vet inte vad ja ska säga…..❤❤❤

Lena 5 månader sen

Stor julkram till dig Annica ❤️
Jag hoppas du och familjen får en fin jul och att 2018 kommer att bli ett år där du får medgång❤️ Kram från Lena

Nora 5 månader sen

Stackars fina du. Jag hoppades så mycket på ett bra besked och jag önskar så det gick att hjälpa dej på nåt sätt. Jag kan inte ens föreställa mej ångesten du måste känna! Försök ta en dag i taget, var här och nu. Just idag finns du här. Om morgondagen vet ingen och det gäller oss alla.

Många varma kramar till dej och familjen. Du finns i mina tankar och böner.

Annette Schmidt 5 månader sen

Hoppas ni får en alldeles underbar jul tillsammans.

ellos 5 månader sen

❤❤❤❤❤❤❤ Till dig Annica
Jag växte själv upp med en cancersjuk förälder under hela min barndom (som klarade sig ?) så jag kan ana hur ni har det i all hopp och förtvivlan!
Varma tankar och kärlek

Lydia 5 månader sen

Finner inga ord för hur orättvist livet kan vara. Jag följer din resa Annica, och hoppas med hela mitt hjärta att allt det
onda snart ska vända! Ge inte upp, du finns i mina tankar! ❤️

Petra 5 månader sen

Blir så oerhört ledsen för din skull att du inte kunde få en lugn och skön jul..
Tänker på dig och skickar massa styrkekramar till dig och din fina familj <3<3

Maud 5 månader sen

Tårarna bara rinner när jag läser dina rader.
Du är en kämpe.
Jag vet vad du går igenom då jag har min kamp mot tillfrisknande.
Försök att ha en härlig jul med dina nära och kära.
Be vänner och familj om hjälp med det du behöver och vill ha.
Jag önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År. ❤❤❤

Anna 5 månader sen

❤️❤️❤️

Magdalena 5 månader sen

Oj oj vad skriver man? Ord känns överflödiga just nu, men fina starka Annica! Jag följer din kamp på håll som en medmänniska & varje dag finns du i mina tankar. Jag hade hållit alla mina tummar att du skulle få en lugn jul med dina kära, att dina cancervärden hade gått ner ännu mer men som orättvist som livet är så blev det inte så. Samtidigt vet jag att du är en fighter & att du kommer få en fin jul då du är starkare än cancern , mycket starkare!! 2018 kommer du må bättre & jag hoppas av hela mitt hjärta att du äntligen får lite lugn & ro att du slipper våndan i alla beslut i alla provsvar i att vänta på vad läkaren hittat inte hittat osv. Usch jag vet hur du våndas pga dina fina barn, alla som är mammor förstår din rädsla & oro över just barnen ,jag har också två små tjejer här hemma & man vill bara vara en mamma utan oro utan sjukdom utan smärta , men Annica dina söner förstår mer än du anar & dem älskar dig oavsett hur du själv mår du är den enda bästa mamman åt just dem, det kan inte ens cancern ta eller någonsin vinna över!!
Jag önskar dig en riktig fin jul med nära & kära med god mat massor av mys med barnens tindrande ögon & om du skulle bli trött få mer ont så lägg dig i soffan & njut av bara att finns där man behöver inte göra allt själv det behöver inte finnas massor av godis med blir bra ändå ❤️
Till ,,” Anna” du jag tycker uppriktig synd om dig du kan omöjligt må bra?!? Gör dig en stor tjänst sök psykiatrisk hjälp där du bor, för du lider av någon diagnos som man kan få medicin emot & det måste vara oerhört kämpigt att må så dåligt nu innan jul & allt!?! Jag själv jobbar inom psykiatrin så jag ser att du söker efter hjälp men här på Johannas blogg får du ingen hjälp, fel forum så stick & kämpa på i din ensamhet eller inlagd ( som jag rekommendera ) på avd inom psyk!!
God jul Annica & Johanna ❤️????

Svar på kommentaren:
Anna 5 månader sen

Så man måste vara sjuk bara för att man tror att en person ljuger ??

Magdalena 5 månader sen

Men snälla rara ” Anna” jag tycker du ska söka hjälp. Ja du ser, när man skriver så som du gör till en cancersjuk människa som är en mamma som är så dålig bevisar det din personlighet som i detta fall är min bedömning att du lider av psykisk störning som ex Borderline eller psykopatiska drag med borderline. Japp jag har jobbat med psykiskt väldigt sjuka människor i över 15 år så jag kan & känner igen en sjuk människa. Vet du Anna att även om du tror att Annica ljuger så om du vore frisk & ett troll vilket du inte är, ett troll alltså utan sjuk för om man är frisk så bryr man sig inte om att kommentera så sjukt empatilöst på en blogg , fattar du skillnaden?!? Ska jag ringa dig ? Usch fy!! Lägg ner sluta att kommentera & sök hjälp , snälla! Du är rätt ensam va? Jag skrattar själv Anna åt dig ?????? vet att jag egentkigen inte borde bry mig att svara men för Annica skull gör jag det❤️
Att sätta hårt mot hårt är viktigt inom psykiatrin speciellt vid vissa svära psykiska diagnoser, inget daltande , så ännu en gång SÖK HJÄLP!

Thomas Eklund 5 månader sen

En underbar tjej! Kämpar varje dag
Jag vet vad det innebär 2017 drabbades jag av cancer i urinblåsan! Kram o God Jul o gott nytt år!

Cecilia 5 månader sen

Vad ont det gör att läsa dina rader Annika? Hoppas att behandlingen som startar på fredag biter på tumörerna ? Låter härligt att koka knäck, det är ju så gott! Önskar dig och familjen en fin jul tillsammans ❤️ Du ska veta att du är en fantastisk tjej och det ger så otroligt mycket att få följa dig. Du har fått mig att inse att livet är värdefullt på ett sätt som jag inte känt förut innan jag lärde känna dig här, det låter klyschigt jag vet men det är verkligen så! Jag kan på riktigt säga att jag uppskattar det lilla mycket, mycket mer nu för tiden. Förr var jag alltid på väg nånstans eller längtade efter nåt…. men jag har slutat med det för jag är här och det är här jag vill vara och ingen annanstans! Du gör sån skillnad kloka fina Annika och jag önskar såååååå mycket att du ska få bli frisk! Du behövs så mycket!!!! Stor varm innerlig kram till dig ❤️

Camilla 5 månader sen

Styrkekramar till dig fina Annica <3
Blev så ledsen när jag läste vad du hade skrivit.
Hoppas att du får en fin jul ändå tillsammans med dina nära och kära , det är du så värd.
Kram <3

Jessiqa 5 månader sen

Kram på dig Annica ❤️❤️❤️Tänker på dig o din familj ❤️❤️❤️

Marita 5 månader sen

Så ledsamt att höra….Hoppas ändå att du orkar njuta lite med familjen❤
Tänk om jag kunde ge dig en julklapp som tog bort all cancer. Det önskar jag mig…..? all världens kramar till dig Annica och din familj ❤❤❤

Ingrid 5 månader sen

Blir så ledsen för din skull. Tänker på dig och din familj.
Kram

Lotta 5 månader sen

❤️Bamsekram❤️och God Jul till dig och din goa familj❤️❤️❤️❤️❤️

Jenny 5 månader sen

Önskar dig och din familj en magisk jul! Den kommer bli magisk! Natten när Jesusbarnet föds är magisk! Allt kommer ordna sig ❤️?

Helen 5 månader sen

Tuffa tuffa Annica ? finner inga ord. Sänder dig kärlek och ett positivare 2018. God jul o Gott nytt år kram ??⛄??

Berit 5 månader sen

Blir så ledsen när jag läser detta?
Julkramar till dig Annica och din familj Och hoppas ni får en God Jul ???
Skickar styrka och kärlek ❤❤❤

Anna 5 månader sen

Ber för dig Annica❤️❤️❤️

Nathalie 5 månader sen

Ber för dig och din familj. Önskar att ni får en fin jul tillsammans ?❤️

Emma Kronvall 5 månader sen

Mina varmaste tankar till dig Annica! Vilken enorm styrka du besitter…

Cissi 5 månader sen

Ja du Annica…man finner inte ord för det jobbiga du/ni tvingas utstå.
Det räcker nu!
Skickar över en stor, varm tröstande KRAM och önskar er en
varm och kärleksfull jul ♥️

Therese Lundholm 5 månader sen

Men fina Annica jag blir så ledsen av att läsa vilket helvete du går igenom .önskar att jag kunde ta bort din fysiska och psykiska smärta så att du kan få njuta av en riktigt härlig och fridfull jul. Önskar dig och din familj en god jul och kärlek och styrka till er alla ❤❤❤❤

Annette Gunnesson 5 månader sen

Blir så ledsen för din skull Annica. Alla kramar i världen till dig och din fina familj. Du är en sån kämpe. Önskar Er en underbar jul trots allt. Styrka och kärlek ??❤️❤️??

Josefine 5 månader sen

Du är en sann kämpe!! Jag ryser av förtvivlan för din och din familjs skull, ta hand om er och kramas mycket ❤❤❤

Ingela Almqvist 5 månader sen

En riktigt stor julkram från mej?Ha en fin helg med din familj och ta en stund i taget!???❤❤❤??

Maria J 5 månader sen

Åh…mitt hjärta brister… jag önskade så innerligt att du skulle få ett bättre besked. Jag tänker mycket på dig Annica o tycker att allt är så orättvist… varför varför… ❤ jag önskar att du ändå du får en god jul o att nu ska du fasen ge denna j*vla sjukdom en rejäl fajt! Detta ska du bara vinna. Du förtjänar det!❤ en stor kram från en mamma till en annan mamma ❤

Helena 5 månader sen

Skickar en stor famn med styrkekramar till dig Annica <3 <3

Katarina 5 månader sen

Det gör mig så ont, hoppas du hittar styrka ändå att fira jul tillsammans med nära och kära. Oändligt många styrkekramar från mig!

Helene 5 månader sen

En stor varm kram till dig och din familj också. Önskar er en fin jul.

Jenny 5 månader sen

Sänder så många kramar och håller tummarna allt vad jag kan ???? tänker och önskar att du ska få en så underbar jul som det går???

Annica Berndt 5 månader sen

En STOR KRAM, tänker på dig och din familjen och hoppas ni får en fin jul, kram

Rosemarie löwenborg 5 månader sen

❤️❤️❤️??

Gudrun 5 månader sen

God Jul ??ge aldrig upp! kram till hela din familj ❤

Anna 5 månader sen

Din cancer förändras visst på bara någon vecka. Ena dagen är dom borta och nästa är dom tillbaka. Lite påhitt för att få sympatier.

Svar på kommentaren:
Rosemarie löwenborg 5 månader sen

Men ändå så följer du Annicas historia ???

Johanna Toftby 5 månader sen

”Anna” jag vill att du kontaktar mig. Vågar du kasta ur dig skit här ska du våga maila mig och träffa mig.
Annars är du ett fegt troll.

Upp till bevis. Kastar du ur dig mer skit ska du våga höra av dig rakt till mig.

[email protected]

Annika 5 månader sen

Och du är cancer expert?
Klart att hon inte hittar på. Hon har det skit tufft just nu och du väljer att försöka sänka henne ännu mer?
Skrämmande med empati lösa personer som du.
Om du inte kan ge sympatier, skriv eller läs ej här då.

Malin 5 månader sen

Skämmes ta mej fan för den kommentaren!

Katta 5 månader sen

Annica har aldrig sagt att den är borta. Utan att markörerna har minskat. Och har du inget gott att säga så tycker jag att du inte behöver skriva något alls.
❤️Tänker och skickar alla tankar till dig och din familj Annica. ❤️

Louise 5 månader sen

Men allvarligt talat. Har du inget bättre för dig tycker jag synd om om dig. Vidriga troll.

Malin 5 månader sen

Vem är du egentligen? Så mycket hat du bär på! Skämmes ta mig fan för den kommentaren.

Eunice 5 månader sen

Jävla troll!

Cecilia 5 månader sen

Anna du är pinsamt lågbegåvad.

Anna 5 månader sen

Finns ingen cancerdrabbad som får svar varje vecka att ena dagen är den nästa borta och nästa vecka har det kommit en ny slags cancer. Hon har dessutom rakat huvudet och ej tappat hårt

Anya 5 månader sen

”Anna” cancer ÄR nyckfull och oberäknelig, och den kan slå till snabbt i attacker. Det vet du tydligen inget om. Stackars Annica tar förstås varje tillfälle i akt att hålla fast vid det positiva som händer, och det gör hon rätt i. Hon behöver det för att få kraft att uthärda och orka när det blir svårt. Till Annica, hang in there, du har så många som bryr sig på riktigt och inget annat vill att det här ska gå bra till slut. Tusen styrkekramar från mig

Anna 5 månader sen

Ändras ändå inte varje vecka. Vet hur det funkar

Johanna Toftby 5 månader sen

”Anna” du vägrar svara eller maila eller våga möta mig? Detta är din sista chans. Du åker ut med huvet före nu.
Du ska våga möta mig, jag vill träffa dig och du ska få höra några väl valda ord.
Du behöver en remiss till psyket.

Blockar dig nu. Eller våga maila. Bara välja.

Anette 5 månader sen

Anna du ber om uppmärksamhet men vi alla här inne ler ändå åt dig.
Du följer Johannas blogg och lusläser varje inlägg.
Säger mer om dig än vad du kan tro.

Helena 5 månader sen

Det räcker nu ”Anna”! En jävla fegis är vad du är!

Marita 5 månader sen

Lägg för FAN av AVFÖLJ på direkten ?

Anna 5 månader sen

Möter inte en person som är så korkad att hon går på denna saga. Blocka du… finns många wifi att låna

Mia 5 månader sen

Anna ? varför vill du inte maila eller möta Johanna? Varför vågar du inte. Ens svara henne??
#psyk

Anna 5 månader sen

Var har jag skrivit att jag inte vågar? Finns ingen anledning bara. Hon skulle aldrig erkänna att jag har rätt. Godtrogna och blinda …

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 månader sen

Då mailar du och visar upp dig.
Upp till bevis nu.
Kom igen.

MiaPet59 5 månader sen

Anna!
Vad vinner du på att sitta där och vara riktigt riktigt elak?
Hur kan du se dig själv i spegeln?
Hur kan du sova om nätterna?
Hur står du ut med dig själv?
Hur kan du yttra dig så som du gör?
Hela ditt sätt visar på en otroligt stor okunskap om det mesta.
Du lilla tragiska människa! Sök den hjälp du så väl verkar vara i ett stort behov av!

Anna 5 månader sen

Bara för att man har en annan åsikt så kallar ni folk både det ena och det andra. Jag har full rätt att mistro och det gör jag. För mkt signaler som visar att detta bara är lögn. Sover som en prinsessa och nej jag lusläser inte varje inlägg. Däremot så ploppar ljugerskans inlägg upp varje gång man går in på J’s sida. Så den som borde söka hjälp är hon som ljuger att hon har cancer. Fler med mig som känner A och vet att detta inte är sant. Tänk va hennes barn verkar glada trotts att deras mamma är döende

Anette 5 månader sen

Du är ta mig fan den ynkligaste, fegaste lilla skitvarelsen man kan tänka sig. Att du ens kan se dig själv i spegeln. Som tur är övervinner kärleken dina sjuka inlägg. Kan du inte göra mänskligheten och dig själv en tjänst och söka vård. För det är du verkligen i stort behov av. Du är tragisk

Anna 5 månader sen

Och A överlever inte cancern ??Vem ska ni gråta över sen? J kanske har tappat en lösnagel ??

Annica T 5 månader sen

såååå ledsen jag blir av alla dina kommentarer här. Så rent av elaka, falska och hemska! du anar inte vad du sårar. tro mig, jag vill inte ha cancer. Varför i hela friden skulle jag bluffa om det?!
4år har gått åt denna hemska cancer. Nu är jag livrädd. när man själv ser på kroppen hur den förändras. jag gråter när jag läser dina hemska kommentarer!!!!! men tack alla som finns för mig och min familj!!!! kram till er❤️

H 5 månader sen

Hmmm, undrar om trollet Anna brukar kalla sig Eva ibland? Tycker att sättet att skriva påminner om ett troll som härjade på ett par bloggar för några år sedan. I så fall bör ip-adressen komma från Skövde… Hör av dig i så fall så kan jag berätta mera, Johanna.

Anna 5 månader sen

Sluta spela så kommer du må bättre. Syns på ditt huvud att du ej har tappat hår (rakad)… år man så sjuk som du påstår att du är.. då orkar man inte göra allt du gör och ser så pigg ut. När du var som sjukast så åkte du utomlands. Konstigt för man får inte åka förens 6 månader efter cb

anne 5 månader sen

Sänder varma kramar till dej och din familj♥
Du fixar detta♥♥♥

Anneth Winqvist 5 månader sen

Så många varför och förtvivlan till bristningsgränsen. Oron, denna ständiga följeslagare, som gräver djupa hål i hjärtat. Varför? Varför? Varför? Vi förstår inte. Känner oss små och maktlösa. Men det finns en Gud som har all makt. Hos honom får vi hämta kraft, när vår egen tar slut. Till honom ställer vi vårt hopp. Ber om ett under, hälsa och läkedom, ett lugn i oron, att ni mitt i allt ska få känna verklig julfrid. Ge inte upp! Kram❤️

Sanna 5 månader sen

Nä fy så sorligt att läsa… Jag verkligen lider med dig! Och jag verkligen hoppas och håller tummarna med och, för dig. Du är verkligen en sann kämpe! Som förtjänar en riktig god jul.

Jag har följt dig så länge på Instagram. Men är dålig på att kommentra då mina ord känns fjuttiga i din hemska mardröm. Har hoppats och hoppas att få läsa om dig och ditt övervinnade av den hemska mardrömmen du fått genomlida. Livet kan verkligen vara grymt ?

Jag kommer fortsätta att hoppas och hålla tummar o tår för dig 2018 ?

KRAM på dig.

KRAM på dig.

Linda 5 månader sen

Sänder dig massor med kramar fina Annica!

Fredrika 5 månader sen

Styrkekramar i massor!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Linda 5 månader sen

Stor kram Annica. 2018 blir ditt år har jag bestämt!. Kram

Hanns 5 månader sen

Jag känner sån sorg för din skull och lika mycket för din familjs skull. ?? Ni lever ju alla i denna hemska bubbla. Jag ber att nästa år blir erat år! Kram

Alexandra T-Brown 5 månader sen

❤️??❤️

Berit 5 månader sen

Åh vad jag önskar att ni får en riktigt fin jul! 2018 har jag bestämt att det skall bli ett härligt och bra år! Det är vi värda!
Stor godjulkram! ?

Gunilla 5 månader sen

❤️?

Anonym 5 månader sen

Tänker på dig och din familj?❤️

Katarina 5 månader sen

Alla mina tankar till dig och din familj, hoppas med hela mitt hjärta att 2018 blir ditt år ?

Marie 5 månader sen

Styrkekramar till dig o familjen ❤️❤️Önskar er en fin o härlig jul????

Johanna 5 månader sen

Tänker såå på er! Hoppas ni får en god jul trots allt. ❤️

Sara 5 månader sen

❤️❤️❤️ ta hand om varandra därute i Jul och även alla andra dagar. Stor kram till dig Annica med familj. ???

Sara 5 månader sen

❤️❤️❤️

Annika 5 månader sen

Finner inga ord…..all kärlek till dig och din familj❤️❤️❤️❤️❤️

Bettan 5 månader sen

Jag finner inga ord…
Tänker så på Dig och Din familj! ??✊??

Marie 5 månader sen

❤❤❤

Agneta? 5 månader sen

❤️?❤️?

Carina Ekelund 5 månader sen

❤️?
Tänker på dig o dina nära o kära❤️

Selma 5 månader sen

Blir så ledsen när jag läser.??
Tänker ofta på dig och skickar dig massa kärlek och styrkekramar! ???

Åse 5 månader sen

Tänker på dig❤️.

Gunilla 5 månader sen

Har inga ord för detta hemska för dig Annica..Bara hoppas nu att denna behandling hjälper dig och att 2018 blir mycket bättre.Kram ?

Christina 5 månader sen

Ååhh Annica❤️?❤️ Är också med dig o skickar så mycket omtanke o kärlek så du anar inte!!! Orden tar slut men inte Kärleken❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anonym 5 månader sen

❤️❤️❤️

Camilla P 5 månader sen

Usch tårarna bara rinner???

❤️❤️❤️

Malin 5 månader sen

Fina Annica, jag tänker på dig och din familj,
Önskar er en fin jul.
Kram<3

Irene 5 månader sen

Finner absolut inga ord. Vill bara skicka kärlek.

Marita 5 månader sen

Det gör mig så ont Annica ? måtte det snart vända , vad är det för mening och få sådant skit #fuckcancer önskar dig och din fina familj en riktigt Jul ????❤️ Tänker på di A

Carina 5 månader sen

Neeej va tråkigt, men jag hoppas du och dina killar får en härlig jul ändå! Julkram??

Anna 5 månader sen

Önskar jag kunde ta allt det onda från dej. Hoppas er jul ändå kommer vara fin trots oro :(

Carina L 5 månader sen

Önskar att vi kunde ta över all oro en stund❤️Ber för dig❤️
Önskar av hela mitt hjärta att du får en mysig Jul❤️

Pernilla Johansson 5 månader sen

Massor med kramar och hoppas innerligt att du och din familj får en fin jul tillsammans.

Barbro 5 månader sen

Man blir så berörd när man läser detta -hoppas nu att den medicinen hjälper dej nu-önskar bara att man kunde göra något.
En god jul och ett gott nytt år önskar jag dej och familjen med massa kramar.

Ingrid 5 månader sen

❤❤❤❤❤❤❤

Maria 5 månader sen

❤️❤️Allra käraste du! Styrka och varma kramar till dig i din fortsatta kamp❤️❤️

Cilla 5 månader sen

❤️

Mia 5 månader sen

❤️❤️❤️

Ann Bengtsson 5 månader sen

Vilken bergodalbana du lever i. Att hela tiden behöva leva mellan hopp och förtvivlan, det går inte ens att föreställa sig hur det är. Men jag hoppas du får en bra jul och nyår med dina nära och kära så ber vi för att 2018 blir ett ljusare år för dig Annica!
All kärlek till er ???

pernilla holmen 5 månader sen

Det är så fruktansvärt orättvist, du som kämpat så mycke o så länge, kan det aldrig ta slut nån gång, kunde du inte ha fått fira en lugn o trygg Jul, jag känner så med dig, jag blir både arg o lessen för din skull. önskar så att du får bli frisk en dag, o slippa all oro o allt kämpande, sänder styrkekramar till dig fina Annica

Susanne 5 månader sen

Varmaste styrkekramarna ❤️❤️❤️

Charlotte 5 månader sen

Åh.. ?
Det är svåra rader att läsa.. din oro som du bär 24 tim/dygn. Går inte att föreställa sig, och hoppas aldrig jag behöver heller.. för mitt hjärta blöder för dig. Den här sjukdomen stjäl så mycket.. den är så fruktansvärt obarmhärtig. Jag förstår att allt känns så tungt, men efter denna Jul kommer en ny Jul.. DEN Julen kan bli vit och magisk. Utan smärta och oro..
Livet kan ta nya vägar.. alltid ♥️♥️♥️
Tror på det fina fina du ♥️
Kramar dig på håll ♥️

Kenta 5 månader sen

Du berör med dina tankar om hur allt blivit.Hopp..förtvivlan..Hur skall det bli?Jag kan inte peppa dig längre…men du vet att jag är med dig 24/7…ber för dig..tänker på dig.Vi måste TRO på att allt skall bli bra…Vi skall ju äta smörgåstårta när vi är friska.Det här vi lovat varandra, och så skall det bli!Fattas bara!Ser fram emot att du och familjen får en fröjdefull jul..kram min vapendragare och medkämpe??

Svar på kommentaren:
Bettan 5 månader sen

??????

Madde 5 månader sen

Blev så ledsen och fick en klump i magen när jag läste ditt inlägg och såg att du grät på bilden. Även om jag inte känner dig så blir jag så rörd varje gång du skriver något. Jag ber till Gud och tänker på dig flera gånger i veckan, hoppas våra böner blir hörda snart och att du blir frisk, du kommer bli frisk! Släpp aldrig den tanken eller det hoppet <3

Maria 5 månader sen

Kram kram. Vi kämpar med dig. Hoppas du ändå får en bra jul och Gott nytt år ❤❤❤

Helene 5 månader sen

❤️❤️❤️❤️

Lotta 5 månader sen

Finner inga ord ? men sänder dig kärlek och en stor varm kram! ❤️?

Lotta 5 månader sen

Vill sända♥️Och kramar till dej o din familj! Njut små stunder och ta all hjälp du kan få av hemsjukvård etc Jobbar själv som sjuksköterska och vet att det finns bra mediciner mot allt! Kramar i massor♥️

Madeleine 5 månader sen

Jaa… vad säger man…
Önskar så att du och de dina sluppit detta. Vad jävulskt orättvist det känns. Om vi bara kunde hjälpa dig bära helvetet du har. Allesammans. Tagit några minuter var av eländet, så du fått en paus. Det vi kan göra är att sända dig goda tankar och be högre makter om en fridfull jul för er. Och sist men inte minst, se hoppet! För det finns där! Du ska klara detta också. Stor varm julekram från mig kära du. ♡♡♡

Anette 5 månader sen

Åh :(
Älskade Annica. Vi är med dig.

Siw 5 månader sen

Hej. Önskar er en riktig god jul och gott nytt år. Du är en så otrolig kvinna som kämpar mot din cancer.ja blir så otroligt lessen när folk skriver illa om den som är så sjuk.och så har du en bra kompis johanna.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Vår älskade, modiga, starka Annica finns inte hos oss längre. Efter allt hon kämpat har hon fått somna in med sin fina familj hos sig. Tack för allt du gjort för oss,…

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…