Julstök och uppesittarkväll med Skövde nyheter

(Innehåller även reklam längre ner)

Hur har ni det? Tre dagar före dopparedagen! Jag har flängt lika mycket idag, haha fattar inte allt jag alltid glömmer något. Började morgonen med ett träningspass, skönt med 45 min förbränning på crosstrainern, försöker att träna som vanligt även om det är jul och fullt upp. Mår bra av att ha träningen i vardagen.

Om några timmar kommer jag sitta med i en uppesittarkväll med Skövde nyheter som går live på Olereys här i Skövde. Det ska ni inte missa! Bert Karlsson gästar, även flera stora idrottsprofiler och jag då. Känner mig inte som en idrottsprofil direkt men ska faktiskt sitta med tre duktiga handbollsspelare från Skövde IFK. Vi ska prata handboll och sociala medier, haha. Så kul det ska bli!

Vill ni kika klicka på länken : HÄR. Bert kommer vara med runt 19.30 och jag runt 21. Men det kommer hända roliga grejer hela tiden så missa inte att kika.

Ska sminka mig snart och byta om, skrotar runt i myskläder och städar. Var nere och gjorde julnaglar förut, älskar man julen går man all in även på nagellack.

I morgon ska ni få se allt mitt julpynt här hemma. Vill ni ha inspo på juldukningar, sök längst upp i sökfältet.

Fick ett blomsterbud förut! Visst är det underbart med bud? Jag skickade faktiskt två buketter till två kompisar igår, vet hur uppskattat det är. Den här fina julbuketten kom från Bonnier tidsskrifter, det är så kul att Tailsweep ligger där nu, de har hand om den tekniska biten och mycket annat när det gäller bloggen.

Jag äger bloggen och driver den i mitt bolag men det är mycket runt omkring man inte ser som läsare som måste fungera och det är sånt de hjälper mig med. Varit hos Bonnier i många år när jag bloggade på MAMA och amelia, nu är det grymma profiler på Tailsweep/Bonnier och har man kommit in där ska man vara glad tror jag. Händer mycket där nu. Fördelen är ju alla tidningar man kan samarbeta med som Topphälsa mm.

Tack för den fina blomman!

Är ni på stan i helgen och letar julklappar, gå in på Pagoldhs ur! De har så mycket fina klockor och har öppet. De hade ett fruktansvärt inbrott för några veckor sedan men hade öppet redan dag ett. De är grymma som aldrig viker sig för hemska rån och inbrott de varit med om.

Efter jul kommer ni kunna vinna en likadan klocka! Den senaste från Michael Kors! Visst är den snygg?

Häpp, nu måste jag fortsätta här. Men vi kanske ses på uppesittarkvällen!

LOADING..