Dan före dopparedan!

Innehåller annonslänkar

Dan före dopparedagen, åh i morgon är det julafton och nu sitter vi i soffan och spelar bingo! Janne fick bingo precis så han blev tokglad, haha.

Jag och tjejerna har haft kaos här idag, när jag trodde jag var klar med handling och allt hade jag glömt något så det var bara att kasta sig ut igen. Vilket kaos. Lär mig aldrig, men nu har vi nog allt under kontroll tror jag. Vi ska fira julen hos oss så vi blir 20 stycken här i morgon. Älskar göra fint, älskar göra så alla känner sig välkomna, duka extra fint och det ska vara riktigt juligt som mamma alltid gjorde när vi var små.

Kavajen hittar ni (Adlinks) HÄR och kepsen HÄR.En sån ska ni ha, den är cool!

Släpade hem mängder med mossa och granris som jag har klätt ljustakarna med.

Började duka men inte klart, det sista gör jag i morgon fm.

Så här blev vår dörr, Janne slet med alla girlanger ska i veta, hahahah. Oj oj, när jag drar igång alla projekt ska det ske på en gång.

Hoppas ni har en lugn och skön jul, världens finaste läsare. Blir så glad av era kommentarer och hälsningar.

Gulliga Susanne på Clarks kom upp med en stor blombukett, hon vet vad jag, wow vad fin bukett! Tack fina du, jag blev så glad!

Fått flera blomsterbud i veckan mängder med godis och presentaskas från företag jag arbetar med, Awin, Bonnier, Adraction mfl. Tack snälla!

Så här blev ljusstakarna man hänger som jag visade er för ett tag sedan. Visst är de söta? Det gröna fixade jag idag.

Tänker på er som inte är frivlligt ensamma, men hoppas ni kan träffa någon vän eller någon i familjen. Vet också att jul kan vara en svår högtid för många.

Alla får inte en fridfull och lugn jul, jag får så ont i hjärtat när jag tänker på det. Den här helgen är det barnens jul, många barn och ungdomar som har föräldrar med missbruk eller psykisk ohälsa, snälla våga göra något. Hämta barnen, säg ifrån, prata prata.

Önskar er en riktigt fin och fridfull jul, men vi hörs i morgon också. Då är det julafton!

 

 

 

LOADING..