Julhälsning från Annica-så ger du henne en julklapp

Igår var jag och hälsade på Annica och ville ge några julklappar, de var en underbar stund! Vi fikade och hennes mamma var också där. Annica får väldigt mycket morfin just nu för hon har väldigt ont av tumörer i magen och i levern. Hon kämpar ändå på för att klara av julen, hennes favorithögtid som hon älskar så mycket. Igår började hon med den nya behandlingen eftersom hennes cancervärden stigit i raketfart. Här kommer en julhälsning till er från Annica! (En kort film) 

Även om hon fick ett mardrömsbesked några dagar före jul ska hon njuta av julen. Hon har bestämt sig för det. 

Jag är så stolt över att ha Annica som vän, hon delar med sig öppenhjärtigt av sin tuffa resa och inspirerar så många. Vi får dagligen mail och hälsningar från andra som är svårt sjuka, eller har sjuka barn som får hopp och mer kraft att orka.

Jag tycker det är fantastiskt! Den mentala biten är så viktig och så länge man lever, ja då lever man. Hoppet är det sista som överger oss. 

Jag har fått massor med kommentarer och mail från er fina läsare som så gärna vill ge en julklapp eller julgåva till Annica. 

Ni bad mig lägga ut ett inlägg med deras swishnummer eller banknummer och det klart jag så gärna gör! Swish, Kristian Thimberg 070-334 89 75 Kontonummer: 82990-403 575 098-5

Tack från hjärtat till alla som stöttar och finns för Annica och alla andra som är sjuka. 

 

 

 1. Jag mår så dåligt av att läsa om Annicas historia. Hoppas verkligen dom finner bot för denna hemska sjukdom.. att inte kunna få njuta av livet istället.
  Jag hoppas dock att Annica säger nej till socker. (Vet självklart inte om det på bilden är till henne) men socker är ju föda för cancer . Lev på hoppet ❤️

  1. Stämmer inte, det finns inte vetenskapligt stöd för det. Att få i sig tillräckligt med energi över huvud taget under cytostatikabehandling är tufft pga. alla biverkningar så lite socker gör bara gott. Jag hoppas verkligen att hon har njutit och unnat sig sötsaker under julen!

 2. Åh tack så mycket. Ska genast skicka ❤️ Köpte idag en massa leksaker & filmer till svårt sjuka barn som får fira jul på sjukhus. Känns så underbart att få vara deras lilla julängel ❤️ Annica, sluta aldrig kämpa ❤️

 3. Det skär i hjärtat . Svårt att hitta rätta ord men jag hoppas av hela mitt hjärta att du och din familj får en underbar jul.

 4. Hej,
  Jag gick nu precis in på cancerfondens hemsida o swischade en gåva på 100kr.
  Kämpa på Annica o God jul till dig o din familj! Kram

 5. Annica, Annica fina du. Sicket helskotta skit du måste vara med om. Lider med dig ska du veta. Du är lyckligt lottad som har så fin familj, men tyvärr ”oturslotten” i cancerlotteriet. Jag skänker dig mina varmaste tankar och all min kärlek. Tack vare din fantastiska kämparglöd och viljan att aldrig ge upp så tror jag att du kommer ta dig igenom det här på ett eller annat vis. Jag önskar dig en fridfull och fantastisk jul med dina nära och kära. Mängder av varma kramar från mig

 6. Finaste Annica!
  Jag önskar av hela mitt hjärta att du snart mår bättre – jag kan ju tyvärr inte bota dig men jag iallafall bidra till att er vardag blir något bättre ekonomiskt.
  Jag hoppas tomten kommer med något fint till er familj.
  Med all kärlek/ kram

 7. Har swishat en liten gåva, tycker det är urlöjligt de som skriver i det här inlägget Johanna skriver att de skänkt en slant till cancerforskningen och att du får användning av de någon gång.

  Tänker så knäppt tycker jag, varför måste man skriva det här tänker jag…

  Skänker mer än gärna till ER så jag vet vart bidraget går till och du lever ju här och nu.

  God Jul!

 8. God Jul Annica och även till dig Johanna… Jag hoppas att det vänder nu 2018, så att du får bli frisk. Ge aldrig upp Annica. När min mamma fick sitt besked i maj, att det finns inget mer att göra, så tog det bara 2 veckor och 2 dagar innan hon försvann från oss. Hon skulle fylla 58 år nu, den 29 december och julafton skulle vi varit med henne i år. Så när man följde hennes resa, så insåg man att hoppet är det allra viktigaste, när man är svårt sjuk… Innan så kämpade hon hela tiden, varenda dag trots enorma smärtor i 6 månader. Ut och in på Sahlgrenska, bodde på Högsbo Sjukhus i 9 veckor, innan hon hamnade på Hospice, där hon bara va 1 vecka och 2 dagar. Läkarna kunde aldrig hjälpa henne med det, morfinpumpen hjälpte inte heller. Men sen efter beskedet, så gav hon typ bara upp. Så GE ALDRIG, ALDRIG UPP HOPPET ANNICA. Jag är med dig och kämpar med dig i tankarna. ❤️

  1. Det är inte det man vill läsa när man är sjuk… att andra förlorat kampen. Har själv kämpat mig igenom sjukdomen och står frisk idag. Det är sådana historier man vill höra!! Så att man orkar.
   Det var det värsta med min sjukdomstid, när folk skulle berätta om alla som dött.
   Tänk på det!

 9. Min mamma har fått ett cancer besked… Obotlig cancer i blodet… Hur överlever man ett så sånt besked.. ??Jo att vara positiv och kämpa. Ber till Gud för min älskade mamma och för dig Annica, att ni ska få leva många år till och njuta av livet..det är många som kämpar där ute med denna hemska sjukdom ..du är inte ensam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..