God Jul alla fina läsare!

Hoppas ni har haft en riktigt fin julafton! Önskar er alla en fortsatt lugn och fin jul. Vi har haft en riktigt mysig dag och hela min stora familj har varit hemma hos oss hela dagen. Fullt ös från morgon till kväll, underbar mat och galet mycket godis för inte tala om dessertbordet. Det var inte klokt. #mätt

Nu har alla åkt hem och vi ligger i soffan, utslagna. Kan inte röra mig, haha.

Vi älskar umgås med stora familjen, vi hade knytis och om ni visste vilken god mat alla gjorde. Tack för allt! Nu känner jag mig som när jag var liten, grät när julafton var slut och alla gick hem. Luften går ut…. men tur helgen inte är slut. Hatar när allt tar slut. Då kan ni tänka er hur det kommer bli efter bröllop..

I morgon på juldagen ska vi till mormor och på annandagen på den traditionella viltmiddagen hos pappa. Så jag får passa på att njuta så mycket det går. Kommer mer bilder men här är några från vår julafton idag. Alla mina syskon och alla barn, pappa med familj, mamma och mina barns pappa och deras lillebror. Vi var 21 stycken!

Stor kram till er. Och tack min familj.

 

Vi har ju även födelsedagsbarn på självaste julafton! Mina tvillingsystrar fyller år! Hurra hurra hurra!

 

 

 

 1. Buon Natale vännen och tusen tack för det fina kortet!
  Hoppas ni får njuta en massa, ikväll skall jag hämta syrran med barn på Landvetter för att sedan fira en italiensk Jul med tortellini på tallriken, mums!
  Det är vad jag förknippar med Jul (bland annat)
  Hälsa famiglia och ja, kan bara tänka mig hur du kommer att känna efter bröllopet men vet du, tänk vad underbart du kommer att känna före med all planering som du älskar så … En massa kramar från mig/oss

 2. Vilka härliga bilder, ser ut som en underbar julafton! Så fint du fixat och så vackert dukat, fint med rosetter på glasen. Härligt att du tar dig tid att blogga på julafton och lilljulafton, fint att du tänker på oss läsare. Tack för alla bilder och god fortsättning!

 3. Är så imponerad över dina dukningar, så fint du gjort! Snälla du måste snart släppa en bok, välkommen hem till Johanna! Festmiddagar och dina vackra dukningar. Den skulle sälja som bara den.

  Tänker på Annica, hoppas hon orkade vara med hela julen.
  Kram och tack för en fin blogg, jag får mycket inspiration!

 4. God fortsättning på julen fina du<3
  Det är så härligt med din blogg och det lyser igenom allt att du har hjärtat med dig i det du gör. Tack för detta år, ha det bäst nu med din familj<3

 5. Så fint du gjort!! En äkta klassisk jul som min var när jag växte upp. Ja julen är ju såå mysig om man har sina nära och kära med.
  God fortsättning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..