Marängsviss på vårt sätt

Innehåller adlinks och annonslänkar

Oj vilket firande igår, men när man tar sitt körkort är man väl värd att fira. Den dagen glömmer man ju aldrig. När jag säger fira menar jag matkoma, herrejösses vad vi åt. Mina tjejer gillar god mat lika mycket som jag.

Vi dukade fram skaldjur och en västerbottenpaj och lite plock, satt och pratade i timmar och hade en mysig kväll. Grattis Marilyn igen till körkortet! Så bra kämpat. Stort tack alla fina läsare för era fina hälsningar.

Tallrikarna känns kul att ta fram nu när julen är slut, visst är de vackra? Ganska dyra men jag köpte 2 åt gången, smart att önska sig eller köpa då och då. De heter Vista alegre och finns (Adlink) HÄR. Underbara att duka med.

Kvantum hade extrapris på både färska räkor och kräftor, de var jättefina.

Zebratunika (adlinks) HÄR.  Finns både zebrarandigt och svart. Så snygg! Funkar till tights, skinnbyxor, strumpbyxor.

Sist men inte minst en galet god marängswviss! De som känner mig vet att jag inte kan vara i samma rum som banan, kräks direkt. Haha. Värsta jag vet, men det är också det enda jag faktiskt inte äter.

Vi hittade kola havssalt, har ni testat den glassen? Marilyn sa de hade den när hon jobbade på Moster Elins i somras, åh hjälp vad gott. Vi vispade grädde, krossad maräng och ringlade chokladsås över och krokantströssel. Sällan jag äter så maffig dessert men desto mindre portion. Räcker med pytte, men gott var det.

Idag har vi varit uppe på billingen,vilken vinter vi har här i Skövde! I morg0n blir det skidåkning, Janne är på ingång så nu ska jag sätta fart med kvällens middag.

Ha en riktigt fin trettondagskväll!

 

 

 1. Läste i en tidning. Livets runsten åldern ristar runor i våra ansikten och kroppar erfarenheter men och levnadsglad .stor synd att plåna ut. Dem med botox och laser.så att vi blIr slätstukna Marita. Mumsig mat grattis till körkortet

 2. Hej! Vi håller på att kolla på ny säng och vi har fastnat för en Carpe Diem Sandö. Kommer ihåg att du för länge sedan skaffade en sådan säng. Har du fortfarande samma säng? Är du nöjd? Har sängen ändrat sig på något sett under åren? Tacksam för alla kommentarer! Vi vill vara säkra på att det är rätt säng vi skaffar! Ha en fortsatt trevlig helg!

  1. Hej!
   Vi köpte en Carpe Diem Sandö för tre år sedan och det är den bästa säng jag någonsin sovit i:) vi är fortfarande lika nöjda och älskar att sova i den. Lätt ett av mina bästa köp:)
   Tina

  2. Hej Malin!
   ÅH, om du visste vad jag älskar min säng. Om man nu kan det 😉
   Jag köpte en Carpe diem sandö, extra hög. Bästa köp jag någonsin gjort. Svindyrt, men en underbar investering.
   Sover så bra varje natt, ingen hotellsäng kan slå den och längtar alltid hem till min egna sköna säng.
   Var noga med när ni provar ut så det blir rätt mjukhetsgrad. Jag har soft på min sida och aldrig ont i ryggen, en fluffig och tjock bäddmadrass är känslan, sedan är själva sängen A och O. Köp om ni har möjlighet, kommer inte ångra er.
   Sängen har inte ändrat sig alls, 3.5 år sedan nu.

   kram

 3. Åh så mysiga bilder, ser så gott ut med både räkor och marängsviss mums! Gillar verkligen din zebramönstrade blus, så snygg! Så vackra snöbilder!

  1. Hej Annika! De i glas är iitala och jag köpte en del när jag var på deras outlet uppe i Rättvik, finns även i Lidköping. (outlet alltså)
   De är så vackra!

   De stora på varje sida är Georg Jensen.

   Kram Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..