Monas unviversum

(Ställde in detta inlägg i morse innan vi lyfte mot Österrike)

Jag och Mona som driver härliga Monas universum åt middag på Miss Voon när jag var uppe i Stockhom, äntligen! Vi har försökt få till en middag när jag är uppe i Stockholm men varje gång har det varit omöjligt att få till. Nu blev det av. Jag tror vi satt i 4 timmar och pratade.

Vi har många gemensamma vänner, har ganska ofta smskontakt och jag har alltid gillat Mona. Rak, ärlig underbar att sitta och prata med.

Hon är en kvinna jag beundrar, hennes erfarenhet och det hon har varit med om ska jag berätta för er om en annan gång. Säkert flera av er som redan känner till.

Har ni varit på Miss Voon? Ligger på sturegatan, 5 min från stureplan. Så god mat om ni gillar asiatiskt. Riktigt bra service också.

Uppdatering från Frankfurts flygplats 12.15

Tack Mona för att du är du. Skit i den tröttsamma hatkommentaren jag nyss läste på din blogg. Fattar inte hur en del fungerar, men det kommer vi nog aldrig göra. Varför, varför varför måsta man vara så elak.

Ni hittar Monas smarta och roliga blogg HÄR! 

LOADING..