• 2018-01-18, 10:46
  • 29

Nu är vi i Österrike! Resan ner gick bra och vi bor fantastiskt på Alpine resort Goies här i Ladis. Jag gör ett roligt samarbete med Österrikes turistbyrå och här får ni se en liten video vi klippte ihop snabbt igår kväll när vi kom fram.

Det är så mycket snö här och snart ska vi ge oss ut för att upptäcka skidområdet i Serfaus-Fiss-Ladis!

(Klicka på pilen så ser ni filmen)  Vi skrattar som galningar när vi klippte ihop den igår.

 

 

 

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos och reklam för Österrikes turistbyrå  Dag sex i fantastiska Serfaus-Fiss-Ladis! I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen, haha. Vi kör så mycket skidåkning och igår körde…

God morgon fredag! Är ni redo för en härlig helg? Det är jag! Vid 8.30 ska jag göra fransar men måste tipsa er om en jättegod omelett vi ätit till kvällsmat två…

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…