• 2018-01-18, 10:46
  • 29

Nu är vi i Österrike! Resan ner gick bra och vi bor fantastiskt på Alpine resort Goies här i Ladis. Jag gör ett roligt samarbete med Österrikes turistbyrå och här får ni se en liten video vi klippte ihop snabbt igår kväll när vi kom fram.

Det är så mycket snö här och snart ska vi ge oss ut för att upptäcka skidområdet i Serfaus-Fiss-Ladis!

(Klicka på pilen så ser ni filmen)  Vi skrattar som galningar när vi klippte ihop den igår.

 

 

 

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos och reklam för Österrikes turistbyrå  Dag sex i fantastiska Serfaus-Fiss-Ladis! I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen, haha. Vi kör så mycket skidåkning och igår körde…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…