Oskyldig men ändå dömd

(Bilden ovan är på min dotter Lisa-Marie och Lasse när vi åkte med stadsmissionens Julklappsvagn.)

Idag står det i GT att åklagaren lägger ner förundersökningen om Lasse Kronér. Oavsett vad som egentligen har hänt är alla uthängningar fruktansvärda. Vi som bloggar och är influencers på sociala medier är inga domstolar, vi är vanliga människor precis som de som sätter tidningsrubrikerna. Och de som hamnar i rubrikerna.

Jag och Janne känner Lasse Kronér och träffar honom ofta på hockey. Direkt efter den första hemska löpsedeln om honom gick jag fram och gav honom en kram. Nej, jag vet inte vad som ligger bakom att han blev anmäld. Det kan jag inte veta. Men jag vet att han är en människa och att alla människor är oskyldiga tills motsatsen bevisats.

Allt som hänt efter #metoo är väldigt svårt att hantera, jag vet inte riktigt vad jag tycker själv. Å ena sidan beundrar jag verkligen de utsatta kvinnor som vågat träda fram och visa att problemet är mycket större än någon velat tro. Å andra sidan är jag livrädd för att hämndlystna människor ska utnyttja tillfället att försöka förstöra någons liv och att tidningar, bloggar och alla andra hjälper dem. Det är respektlöst och hemskt mot de som verkligen har blivit drabbade.

Vi som bara läser och sprider vidare vet ju inte vad som hänt. Vi läser något, tror på det och sprider det. Att bli uthängd i det läget är fruktansvärt, det blir en häxjakt där alla vill ta i lite mer och personen skadas oavsett vad en åklagare eller en domstol kommer fram till.

När jag själv hängdes ut av en annan bloggare som ljög ihop saker om mig var det jättejobbigt. Jag hade kunnat sitta dygnet runt och säga emot i kommentarsfält och ändå inte kunnat svara på allt hemskt som människor vräkte ur sig. Då hade ändå inte någon stor tidning spritt lögnerna vidare.

Blir uppmärksamheten så stor som den varit kring Lasse Kronér så spelar det nästan ingen roll att åklagaren lägger ned utredningen. Personen är ändå dömd och skadad. Där har vi alla ett ansvar för att inte göra saker ännu värre innan vi faktiskt vet vad vi pratar om.

 

 

 

 1. Ja, att Lasse Kronér hamnade i denna soppan är högst orättvist, det grundar jag på det jag läst. Det blir så himla fel när oskyldiga dras med i sånt här. Mina sympatier finns hos Lasse.

  1. En utsatt, en som blivit våldtagen ingår sällan i den här typen av hashtags. En utsatt är inte intresserad av publicitet öht. En utsatt vill bara komma över det, få rätt och må bra(hon kommer sällan tillbaka). Fattar inte den här typen av kampanjer och ja, jag blir glad att Johanna tar ställning. Jag är själv utsatt och det gör ont när vänsterfeminsterna utnyttjar oss så hårt. Och inte minst förminskar övergrepp. Läste om en kvinna som fick en hand på axeln via metoo ..öh, hon kände sig kränkt och antastad. Hon, hon om någon förminskar riktiga övergrepp och våldtäckter (förminskning), Jag är sjukskriven med ptsd som diagnos, vågar knappt gå ut genom dörren… Jag blir så jävla förbannad. Hannah Wigh, hennes politiska agenda? Hon fick ett program att sänka Linus Bylund, som hon hade en relation till under tiden hon själv va i ett förhållande. Inte nog med det, Sd utredde henne i om hon skulle vara kvar då hon blivit anmäld för misshandel i samma veva. Hannah hade all anledning att tvätta bort sin egen skit genom att kasta skiten på en annan. Agenda på agenda! Läs på!

 2. Håller med dig! Jag lider med Lasse K och tror inte att han har gjort något fel. Hoppas han kommer tillbaka i rutan. Han är saknad. Kram ❤️

 3. Jag har varit helt övertygad hela tiden att Lasse skulle bli friad. Även om jag inte känner honom så var det min känsla. Man känner att Lasse är genuin.

 4. Jag har varit helt övertygad hela tiden att Lasse skulle bli friad. Även om jag inte känner honom så var det min känsla. Man känner att Lasse är genuin.
  Det får inte gå till överdrift det här med Metoo.

 5. Dags att dra i handbromsen och granska anmälningarna innan de gapas ut i media. Denna häxjakt glr ju att de verkliga offren som är drabbade förminskas. Bara förlorare när det går överstyr. Bra skrivit darling å kram på dig Lasse, vi ses snart i Scandinavium.

  1. Ja håller verkligen med dej Janne. Det går för långt och överstyr på en del håll.
   Jag vill absolut inte förminska de utsatta, men vill heller inte vara med om en `häxjakt`på alla som nu utsätts utan bevis eller någon sanning.
   Tyvärr är det så att man läser första rubriken om en händelse och sen missar att läsa den andra där det står att ingen sanning fanns i detta.
   Bra skrivet av Johanna och dej!!

 6. Visst är det hemskt om oskyldiga drabbas, att läsa sig till ”fakta” och grunda sina åsikter från skvallerpressen (=aftontidningar) är inte rätt heller. Men att en oskyldig hängs ut några månader och sedan rentvås är ju en bagatell jämfört med de offer som drabbats av dessa män (oftast), ofta under många år, deras lidande måste ju anses vara värre. Livet är förstört för många av dem.

  1. Bagatell, för honom kanske det inte är det, eller för hans familj. Vem vet hur mkt han och hans familj fått utstå på grund av detta. Kan påverka jobb och umgänge. Förr var tidningar till för att upplysa människor och ville man ha reda på fakta kunde man få det där. Idag är det bara skvaller, krig och elände. Sällan något positivt.

  2. Menar du då att det är bättre att oskyldiga döms för att det är synd om de som faktiskt är offer?
   Då har du fel, oskyldiga skall aldrig hängas ut! Det gangnar ingen, speciellt inte de som är offer då de blir mindre trovärdiga om oskyldiga drabbas. Håller du inte med?

  3. Du är ju helt ute och reser. När offentliga (inte bara offentliga) personer blir uthängda så spelar sällan friande domar någon som helst roll. Personen har blivit karraktärsdödade och kan få svårt att finna sin försörjning, det sociala livet kan vara som bortblåst, barnen till vederbörande kan få ett rent helvete. Jag kände en kvinna, som sa, jag kommer sätta dit mina barns pappa för våldtäckt om han inte gör som jag vill. Jag frågade; -’vad säger du, har han våldtagit dig? Hon svara; -’nä, men jag drar det kortet om jag behöver’. Jag är inte vän med henne idag, men fy fan vad vidriga kvinnor det finns. Dessa syns såklart (självklart) inte. Det finns fler sidor av metoo. Punkt!

  4. Det är ju media som hängt ut och namngivit Lasse, inte kvinnan eller metoo-rörelsen. Det är media som ska skyllas för att hans framtid ev blir påverkad (men det vet vi inte nåt om än)!
   Som sagt är tidningarna idag bara skvaller och fake-news men många läser allt som sanningar.
   Oskyldiga ska aldrig dömas, vem har sagt det? Men personer döms av omgivningen i och med att tidningarna hänger ut namn, den ”domen” är givetvis allvarlig nog.
   En person som anklagar någon för våldtäkt för att hämnas har ingenting med metoo-rörelsen att göra. Personer som anklagar oskyldiga har funnits i alla tider och lär väl aldrig försvinna.
   De som blivit drabbade på riktigt av sexuella trakasserier har många gånger fått hela livet förstört. Det som nu drabbat Lasse kommer antagligen att blåsa över på nåt år, det är jag ganska säker på.

 7. Jag har varit helt övertygad hela tiden att Lasse skulle bli friad. Hoppas rubrikerna blir lika många där dem visar hur fel dem hade. Det finns säkert fler som blivit felaktigt uthängda.
  Jag gillar dig Lasse 🙂

  1. Håller inte alls med. Läste allt vad den galna personen skrev på mail till Johanna, där ERKÄNNER hon allt hat mot Annica.
   Johanna har inte lagt ut bild på personen, även om jag tycker hon borde.
   Så nej, inte alls samma sak.
   Vore hemskt om Johanna lagt ut trollet men sedan var det fel. Men den där ”anna” Linda erkände allt.

 8. Jag var jättekritisk till #metoo. Inte att utsatta kvinnor sätter ner foten utan sättet kvinnorna gör det på. Varnade för precis detta och vad många som hoppade på mig. Tog bort mig på FB och var allmänt otrevliga. Detta skrämmer mig. Och jag har nog råkat mer illa ut än de flesta som snyftar ut i media. Finns en del till i det. Kvinnor som verkligen råkat illa ut och där flera kommer rycka på axlarna för ingen orkar lyssna.

  1. Jag tycker att #metoo ballade ur och gick för långt. Det kändes som att folk ville vara med och grep efter halmstrån för att kunna kalla sig utsatta. Mindre viktigt att man hängde ut både skyldiga och oskyldiga längs vägen.

 9. Vilket underbart inlägg!
  Har själv varit med om en närstående som blivit uthängd och anmäld men som åklagare sedan lagt ner men ändå är man ”dömd” hemskt!

 10. Så bra Johanna vi har pratat mycket om det då Håkan bott granne med Lasse i många många år. Vi har väntat på detta och vi tycker fruktansvärt synd om goa Lasse. Fruktansvärt med såkallade domstolar på internet som dömer oskyldiga. Trodde Sverige var rättsstat där man är oskyldig till annat är påvisats i domstol. Tack Johanna för att du tar upp det.

 11. Så ofantligt bra skrivet! Precis mina tankar, men det vågar man ju knappt uttala sig om. För att inte de barn och familj som eventuellt finns i närheten och ofrivilligt drabbas så oerhört…

 12. Fint av dig Johanna att du står upp för Lasse, och Modigt! Klokt skrivet. Jag har tyckt att det varit orättvist mot Lasse, hoppas han vill komma tillbaka till Svt.

 13. Bra Johanna! Du har helt rätt. Det är en häxjakt som heter duga och det skrämmer mig att så många tycker det här är bra. Jo, om man inte hänger ut personen utan enbart berättar sin story-så långt är jag med. Men att hänga ut någon i sociala medier och låta folkdomstolen ta över är så vidrigt att jag tappar andan. Hur kan man se det positiva i det? Jag är verkligen inte för att skydda folk (jg skriver ’folk’ för att det finns så mycket vidriga kvinnor, som kommer undan med att dem är kvinnor) som begår vidriga övergrepp, men det handlar i flera fall om att förstöra en annans liv av ren illvilja/djävulskap/bitterhet och vänsterfeministerna tycker det är helt i sin ordning. Skrämmande! Hoppas att fina Lasse tar sig igenom det här. Tack Johanna för ett jävligt bra inlägg. Och all lycka till Lasse!

 14. Så jättebra skrivet Johanna❤️❤️
  Jag håller helt med, det är fruktansvärt och säger otroligt mycket om hur vi fungerar – utan att tänka på sitt eget ansvar som medmänniska så följer man bara mobben

 15. Johanna; vad är skillnaden mellan ”goa Lasse” och det svinet Martin Timell..? Att du känner Lasse? Eller TROR att du känner honom… Att man lagt ner utredningen betyder ingenting.

  Och ni andra kvinnor här med ”det har gått för lååååångt, stackars alla kränkta män och kvinnor är minst lika hemska..” – Var håller ni hus hela dagarna? Har ni kollar över brottsstatistik, vilket kön har majoriteten av alla som gör tid i fängelse, vilket kön har de som får lämna hus och hem p g a en misshandlande partner?? Verkar finnas gott om indoktrinerade kvinnor som tycker synd om män. Skrämmande! Mycket mer skrämmande än vad jag någonsin kunnat föreställa mig…

  1. Håller helt med Johanna. Hon skriver bra.
   Hon säger heller inte att han inte har gjort något. För det vet inte jag, det vet inte du heller.
   Kanske tjejen bara hittar på? Dom var ju ett par.

   Skrämmande hur man kan anmäla, hänga ut någon flera år efter. Gör det direkt för fan.

   Tycker det också är skrämmande att de ska bli uthängda, för vi vet inte om det är sant.

 16. Bra skrivit Johanna. Hoppas Lasse läser din blogg. Jag tycker Lasse är underbar person. Heja Lasse. Kämpa på. Vi är många som stöttar dig.

  Kram Sandra

 17. Tack Johanna för dina reflektioner. Eländet som kvinnor varit utsatta för och som kommit fram i och med metoo ska självklart fram, men domstolar må döma, inte vi!! Jag vill vara en medmänniska med respekt för människan så långt det är möjligt och visa respekt. Vi förtjänar att behandlas respektfullt oavsett om vi gjort saker som är fel eller aldrig gjort ngt fel(vilket alla gjort). Kommer aldrig vika ner mig och ignorera eller vara nonchalant mot ngn pga ngns handlingar. Aldrig!

 18. Jag håller med. Svårt att veta var man ska stå i allt det här. Mäns sätt mot kvinnor (nä inte alla såklart) är liksom så rotat i oss att man knappt reagerar längre. Skrev precis ett inlägg om en våldtäkt jag var med om när jag var 15, men som jag än idag har svårt att kalla för våldtäkt, eftersom jag på nåt sätt (helt skruvat, jag vet) tycker att det inte var så farligt. Sättet det hände på, platsen plus att det var en kompis som gjorde det. Sjukt.

 19. Så bra inlägg! Om det är nån tröst så dömer då inte jag Lasse. Nej han är fortfarande en av mina favvosar ♥
  Kram på dej fina Johanna ♥

 20. Nä men allvarligt stopp nu! Det är tråkigt att media skriver saker om Lasse men det har ingenting med metoo att göra. Det är helt medias ansvar. Och jag måste säga att jag blir uppriktigt så besviken på detta inlägg Johanna. För alla dessa kvinnor som äntligen fått en röst, som äntligen känner stöd, som äntligen vågar berätta trots att de vet att de kommer skuldbeläggas. Hängas ut på socual medier, och den skam de känner. Alla dem ska tystar ner för ett en person blir uthängd i media. För att några få riskerar att bli felaktigt anklagade. Här måste vi flytta fokus och komma ihåg en viktig sak. Detta är helt medias ansvar och har ingenting med de tusentals kvinnor som utsätts för övergrepp eller meeto att göra.

  1. Du, visst är det intressant att det finns sexism i leden. Så ÄR det! Bra att kvinnor belyser det. MEN, kvinnor använder sin sexualitet för att ta sig upp i branschen och om det inte går vägen heter det ’övergrepp’. Det finns så många sidor att belysa att metoo absolut INTE ska äga debatten så som den gör nu.

  2. Jag blir glad av detta inlägg. Jag tycker det har gått alldeles för långt. Vad tycker du om de män som blir anmälda utan någon som helst belägg? Är det rätt menar du?

   Ska oskyldiga hängas ut? Inte bara av media utan vi vanliga delar, skriver, lägger ut namn och gillar på fb saker som vi inte har en aning om.

   Jag tycker det har fan gått för långt! handlar inte ett skit om medias ansvar, det är VI som delar, gillar och hejar på.

   BRA där Johanna, vi vet ingenting vad som är sant.

 21. Verkar som Sverige har fått en ny domstol som heter ”Folkets domstol när det gäller kändisar. Jag står bakom Lasse i det här fallet och många med mig…det gör tydligen lagen också.
  Är det ingen där ute som känner tjejer/kvinnor som hittar på/stalkar/ljuger/förvränger saker och ting? Då är det dags att öpnna ögon & öron…

  1. Folkets domstol är inte mindre än kommunistiskt ur modern tid. Karaktärsdöd är vad kommunismen eftertraktar och dessa lever i media med styre från fyrklövern och ovanför det-globalisterna(läs på själva annars gör jag mig skyldig till?!?) Vad vill globalismen? Vilka är globaliserande? Dessa vill radera gränser, kön ja…allt-medan allt rusar in i Sverige. Vojne vojne! Vill inte omvandla Johannas kommentarsfält till politik, men det ÄR politik att leva. Jag är insatt och förmodligen jävligt down pga det.

  2. Så debatten ska handla om några få män som hängs ut i media istället för de tusentals kvinnor som utsätts. Som hängs ut som skolans hora, som skuld och skambeläggs. Men fokus ska vara på de få män som är felaktigt anklagade. Alla de män som ljugit i rätten och undkommit straff. Den våldtagna kvinnan, vem höjer hennes röst i blogginlägg hur synd det är om henne. Jag förstår att Johanna känner Lasse och att han är en bra kille och att hon därför tycker detta är hemskt. Men att skriva det i ett blogginlägg och indirekt anklaga kvinnor för att ljuga när hon egentligen inte vet vad som hänt. Så lågt. Häng ut media i så fall! Och inse att du är en del av den i så fall.

  3. uwis: du, jag är själv en utsatt kvinna. Jag har gått igenom det mesta med män, inte minst med min dotters pappa där vi fick gömma oss för att han inte skulle köra ihjäl mina söner om han såg oss på trottoaren(han hade dödat oss) . Det du ifrågasätter är uthängningar, inte ens idag vill jag hänga ut min dotters pappa. Jag är hellre tyst för att slippa oskyldiga kan jag lätt säga. Och när du pratar om ’få män’. Har du koll på att dessa är individer? Att varje individ är ett liv med fru och barn? Är du en batikhäxa? Hur många afghaner delar du säng med? Dags att skicka er till araberimitern!!! Så ni få känna på kulturen all kärlek! (Förlåt Johanna)

  4. Uwis – Läs texten igen! Du läser in eget och tar upp annat som inte alls har med Johannas inlägg att göra. Johanna skriver inte att focus ska vara på män som är felaktigt anklagade och uthängda i media istället för kvinnor som utsätts, inte alls, hon anklagar inte någon för att ljuga utan tar upp medias ansvar och att vi som läser tror på vad vi läser och sprider vidare och att det i vissa fall kan få förödande konsekvenser. Är ju det inlägget handlar om.

 22. Men varje människa med sunt förnuft borde ju fattat att det var något som inte riktigt stämde i den här historien. Man har en relation med en människa och efter ett antal år, framförallt när drevet går och alla får uppmärksamhet för sin historia, DÅ polisanmäler man sitt ex för att man plötsligt kommit på att man blivit kränkt eller nåt?!? Jisses asså, bäva månde alla manliga ex i så fall, speciellt om hysterihungriga sladderjournalister får vittringen på soppan och får möjlighet att att sänka en människa genom att slita sönder denna fullständigt, ivrigt påhejade av den fega stora massan som drivs av ett behov av att se andra misslyckas, men är för fega för att själva påverka sin omvärld. Jag tycker slaskpressen och deras hyenor ska skämmas och börja använda den hjärnsubstans de fötts med. För det ska vi väl ändå tro att de har…? Jag säger bara: heja Lasse!

  1. Precis precis precis.
   Johanna gör rätt att skriva om det här, för jag och många fler har sagt samma.
   Inte helsike står allt rätt till…

   en tjej som faktiskt har en relation med lasse… de har hon själv sagt… kommer på att anmäla efter ett par år, att hon blivit kränkt?

   På riktigt..
   ‘Vakna upp!!! Ni måste vakna upp!

   Go Lasse och Tack Johanna!

  2. Dessutom hoppas jag verkligen att Lasse reser sig upp, dammar av sig på knäna och går ut i tillvaron rakryggad och fortsätter sprida glädje i en mängd program som han gjort hittills. Det är inte 5:e klassare eller Dobidoo utan Lasse helt enkelt. Om jag skulle möta Lasse Kronér på gatan idag så skulle jag i första hand se honom som en bra programledare och det hoppas jag att både han själv och hans arbetsgivare fortsätter att göra och inte som något annat! Som sagt, vi som ser hur verkligheten ser ut anser att det här var höjden av galenskap och den övriga klicken behöver börja vakna till litegrann och kanske inte springa gatlopp med häxkvastar så fort det vädras lynchning….

 23. Oskyldig men ändå dömd! Nu är det ju såhär att inget av det vet Johanna. Den enda som vet om Lasse är oskyldig eller inte är de som faktiskt var med på plats. Och att skriva så utan att veta är att anklaga kvinnan att ljuga. Om det vet ingen. Debatten hade kunnat vara så mycket bättre vinklad om Johanna hade valt att tex skriva ”dömd i media innan rättegång” eller liknade. För vem som gjort vad vet ingen. Och det är lika fruktansvärt att påstå att kvinnan ljuger om det nu hänt nåt som att Lasse är skyldig innan den rättsliga processen varit.

  1. ”Idag står det i GT att åklagaren lägger ner förundersökningen om Lasse Kronér” Alltså anses han oskyldig, men folket har redan dömt honom menar Johanna. Det känns som att meto har gått för långt när hon efter ett år som praktikant blir tillsammans med Kroner och de är tillsammans ca ett år, sen efter några år anmäler hon tiden som praktikant! Varför blev hon tillsammans med honom då?? Jag kan inte tro att folk dömer honom för detta, isf kan de ju inte ha läst vad som hänt.

  2. Men Uwis – Johanna skriver INTE att kvinnan ljuger, hon skriver att hon och vi inte vet MEN att saker sprids via media och vad vi läser, det är DET texten handlar om. Ingen påstår att kvinnan ljuger men åklagaren anser att inget brott begåtts. Lasse har väl inte förnekat att han sms:at med kvinnan men det anses alltså inte vara ett brott.

  1. Vad har ”vänsterpack” med att en praktikant anmäller Kroner med saken att göra? Det är män ur alla samhällsklasser oavsett vad man röstar på som begår sexuella trakasserier mot kvinnor, även om nu SD väljare är överrepresenterade i fällande domar men det är väl ”vänsterpackets” fel det också..gör något vettigare istället för att sprida hat, du är inte bättre än de fåtal som utnyttjar metoo för sitt egna sjuka behov!

  2. Det är jävligt typiskt vänsterpack/ kommunism att hänga ut och karaktärsdöda folk och din fråga indikerar på noll koll. Du visar på att du inte kan historien och inte läst mer än expressen och aftonblsdet. Det är ett handikapp som förstör Sverige.

 24. De berörda kvinnorna som blivit utsatta för sexuella trakasserier. Varför satte de inte ner foten direkt? Varför har allt kommit fram efteråt bara för att några började berätta?! Säg NEJ från början för tusan!

 25. Håller med om att det som oberoende privatperson är svårt att ta rätt ställning. Att något har hänt mellan dessa två är det vi alla får veta. Därefter finns de som i alla möten mellan människor två sanningar. Vilken av dem som är rätt får vi kanske aldrig veta. Att bli kränkt eller uthängd vilket är värst? Frågan som återstår är : Varför man kränker? Varför bli man uthängd? Säger som jag brukar att man inte ska ta någon skit. Att det ibland också är alldeles för lätt att dra allt för långt och leka sin egna domstol. Vi måste få en snällare och godare värld för oss alla.

 26. Ni som tycker att detta med meToo gått för långt, jag fattar verkligen inte? Majoriteten av alla berättelser som kommit fram är ju helt anonyma och hänger inte ut en enda person.

  Detta är ju en kampanj för att belysa ett enormt samhällsproblem, som finns i alla klasser, religioner och oavsett politisk hemvist. Nämligen problemet att män i alla tider givits rätt till kvinnors kroppar. Hur kan ni inte tycka att det är fantastiskt att det äntligen kommer upp till ytan?

  Att sedan media väljer att hänga ut ett antal kända män har ju inget alls att göra med meToo.

  1. Jenny – jag håller med dig, detta är en social revolution och förhoppningsvis kommer detta påverka framtiden positivt. Främst för tjejer å kvinnor som utsätts för sexuella trakasserier, kränkningar och övergrepp. Var tredje kvinna i världen blir någon gång i sitt liv utsatt av en man för sexuella övergrepp enligt FN. Vissa säger att det är fler än så. Då måste en våga säga ifrån, alla vågar inte eftersom de flesta blir så starkt ifrågasatta.

 27. Hej!
  Blir ändå liten nedstämd när jag läser kommentarerna här. Alla ni som säger att Me Too-kampanjen har gått för långt: den har precis börjat! ÄNTLIGEN vågar kvinnor/tjejer komma ut och berätta sina historier. Jag önskar såklart att gemene man vågade berättade direkt efter inträffad händelse, men det krävs ENORMT med mod. Vi kvinnor har i åratal blivit förminskade och inte blivit betrodda i våra historier. Så att vi ÄNTLIGEN har börjat öppna upp oss är väl helt fantastisk. Det finns väl absolut ingenting som är dåligt över denna kampanj! Det var verkligen på tiden skulle jag säga. Denna tid kommer vi komma ihåg och förhoppningsvis leder den till att era döttrar/svärdöttrar/systerdöttrar/barnbarn vågar stå upp för sig själva och får växa upp i en (dröm)värld där sexuella trakasserier inte längre sker i samma utsträckning som idag.
  Vi kvinnor måste stå upp för varandra! 🙂
  /
  Louise 24 år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..