• 2018-02-04, 17:41
  • 9
Sluta klaga -mellofesta med mig!

En deltävling har gått och jag har redan mellofeber! Facebook svämmade över av kommentarer igår och massor av människor klagade, men samtidigt tittade över tre miljoner på deltävlingen.

Själv erkänner jag gärna att jag älskar allt som har med mello att göra så framöver ska du få följa det med mig i min liveblogg! 

Vem tyckte du var bäst igår? Svara här i kommentarsfältet! 

Eftersom jag ändå sitter och kommenterar allt på mello så ska jag prova att liveblogga från nästa delfinal. Jag har aldrig testat det förut, men eftersom vi är många som engagerar oss ska det bli roligt att försöka. Välkommen hit nästa lördagskväll så snackar vi tillsammans medan låtarna spelas!

Delfinal ett hade ett blandat startfält. Både jag och Janne älskade John Lundvik, jag tyckte den var så bra! Han gick rakt igenom rutan och jag fick tårar när han sjöng. Jag tyckte att han var så bra och hade en så stark låt så han kan gå hur långt som helst. Musikaliskt och vackert! 

Kamferdrops vet jag inte riktigt.. kändes bara konstigt, men Kicki Danielsson har jag respekt för. Hon är en av våra största artister i Sverige och jag kan bli så trött på elaka skriverier. Nu gick det inte vägen men tror låten inte var tillräckligt stark. Lite sömnigt. Men Kicki strålade! Så kul att hon har tränat för Krister Skoog, honom tränade vi för på träningsresan på Topphälsa och han är fantastisk!

Benjamin Ingrosso var grym! Duktig och härlig kille, låten var skön och jag tror den kommer växa. Sigrid Bernson, så söt och härlig energi. Men låten föll inte mig i smaken, den satte sig men jag gillar inte den enkla typen av musik.

Renaida kunde vi inte sitta stilla till! Hennes låt kommer att spelas mycket i sommar på klubbar och barer. 

Sist men inte minst: Edward Blom. Ett utspökat spektakel från början till slut. Ett skämt, skrev många på Facebook, fiasko skrev någon. Men jag håller inte med. Jag tror låten kommer spelas så det kommer spruta vindruvor ur öronen på oss. Smart där Tomas Gson. 

Edward Blom är populär, han är alltid glad och härlig. Jag har träffat honom vid ett tillfälle och han är fantastiskt trevlig. Sedan fick han inte min röst, det tror jag många barn stod för.

Jag fattar precis varför det är sån blandning i startfältet, annars hade vi inte reagerat. I Sverige funkar ingenting som är lagom. Man måste antingen vara superproffs och få allas röster, eller också skapa irritation och ilska. Det är så vi fungerar. 

Nästa vecka diskuterar vi medan mellon fortfarande pågår, missa inte det!

 

 

 

 

Kommentarer

Eva 4 månader sen

Benjamin alltså wow sååå skön cool låt, tror det kan bli en världshit, och så snyggt nummer! John Lundviks låt var väldigt fin, vacker ballad. Kickis låt var fin men sådant brukar ju sällan gå hem i mello nuförtiden och det var hon nog själv medveten om, men fin var den. Edward haha det svängde! Kul att du ska liveblogga, ska titta in då.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja titta in då och var med och kommentera!

Benjamin var grym, så snyggt nummer. Han är så duktig!
Kramar

Cissi 4 månader sen

John Lundvik var helt klart bäst och en solklar segrare enligt mig och mitt gäng.

Pernilla 4 månader sen

Tvåan!!!!!

Annette Gunnesson 4 månader sen

Älskar mellon oxå. Viktiga lördagar framöver. Blev oxå helt såld på Jonh Lundvik ❤️ Kickis låt var fin men kanske inte i mellon 2018. Spännande att höra vad Göteborg bjuder på till lördag. ❤️❤️

Veronika Norr 4 månader sen

Jag älskade verkligen Kikkis låt och även John…så en fick jag med till final ?????

Marie 4 månader sen

Jag är också en galen mello-fantast. Har inte missat en delfinal sedan de började med det 2002. Har även sett 11 finaler live. Jag kan bli galet trött på de som klagar över att det håller på i 6 långa veckor. Hur många timmar sänder man inte tex fotbolls-VM? Flera hundra gissar jag. Gillar jag fotboll…nej…ser jag på på fotbolls-VM? Nej! Hur många veckor sänds Gladiatorerna år efter år eller Fångarna på fortet? Men då är det ingen som klagar. Nej låt oss mello-fantaster ha våra 6 veckor med GALA & GLITTER.

John var helt klart bäst. Otroligt fin låt och magisk utstrålning!!! Om han lyckas vinna Sverige-finalen tror jag han har stora chanser i Eurovision. Kram på er alla schlagernördar därute….

Fnulan 4 månader sen

Jag kan mellofesta med dig!!! Vi ska som vanligt till finalen i Stockholm. Tredje året i rad och jag längtar ett helt år.
Vi kanske ska gå ihop i Götet? Jag sätter mig i bilen i så fall. Skrika och hesa och vara helt mellogalna?? Love it!!!
Pussen

Caroline 4 månader sen

Det hör till att det ska vara en salig blandning, vi hatar och älskar men det är charmen. Alla fyller sin funktion på sitt sätt:) Jag är oxå lite mellonörd och jag lyssnade på låtarna innan. My turn fastnade direkt, otroligt vacker och roligt att ett sån låt går vidare direkt trots att han inte är så ” känd ”.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Jonas Gardell! Vad tycker ni? Alltså jag gillade den! Mystisk och den växer, helt hundra den kommer bli populär. Kalle Kindbom är en av låtskrivarna och han är från Skövde, heja heja!…

Janne tyckte Samir och Viktor var helt ok, Jag tycker det var en glad låt men ingen jag röstar på. Vad tycker ni? David Lindgren är grym!! Vilken entre! Related posts: Sluta…

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…