• 2018-02-08, 20:48
  • 9

Känslan när man kommer hem efter en magisk resa och känner att man måste åka tillbaka? Ni vet när allt varit alldeles underbart.

Bara för några veckor sedan var vi i Österrike och åkte skidor. Jag gjorde ett jobb för Österrikes turistbyrå i Serfaus-fiss-Ladis som är tre små byar med magisk skidåkning och mysiga hotell. Lägg till slående utsikt, grym mat och billig lunch i backen.

Det var riktigt bra. Så redan om tre veckor åker vi ner igen, jag gör ett delsamarbete kan man säga den här gången men hotellet har vi bokat i egen regi. Janne hittade ett riktigt grymt hotell, Alpen-Herz Romantik & Spa i Ladis. Det låter det, haha. En romantisk svit blev det, granne med vårt förra hotell och precis vid liften.

Jag är så taggad på att fortsätta min utveckling i backen. Jag fick verkligen blodad tand nu när allt lossnade och vill inte vänta tills nästa säsong.

Vi lever här och nu, varför vänta! Har ni också gjort en sån där galen grej, man pratar om att boka en ny resa direkt efter man kommit hem men sedan blir det aldrig av.

Nu gjorde vi det! Exakt om tre veckor blir det alperna igen. Mycket film och mycket bilder förstås så ni ärmed på resan.

Jag är så supertaggad för att åka ner igen och ni kommer förstås hänga med på vårt äventyr. Älskar verkligen Österrike! Skulle kunna bo där nere, det är något visst med alperna. Man blir bara så himla glad av att vara där. Att resa med sin partner som man delar exakt samma intressen med är så roligt!

Skidåkning på dagarna, en välförtjänt pizza med en öl i backen, lite after ski med ompa ompa, lite spa på hotellet och sedan en god middag. Går inte misslyckas med det upplägget.

 

 

 

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos och reklam för Österrikes turistbyrå  Dag sex i fantastiska Serfaus-Fiss-Ladis! I morse kunde jag knappt komma upp ur sängen, haha. Vi kör så mycket skidåkning och igår körde…

  Vi sitter och tittar på Ensam mamma söker och som alltid snurrar mina minnen i huvudet. Tittar ni? Inte blir det bättre när Lisa-Marie plötsligt säger: – Mamma, kommer du ihåg…