Nu har Annica fått provsvaren

Ni är så många som undrar hur Annica har det och hur det går för henne.

Idag har hon varit hos sin läkare och fått röntgenbesked. Jag är så imponerad över hur alla ni som är svårt sjuka kan behålla ett lugn trots ni lever i en bergodalbana med svåra känslor. För cancer kan sprida sig ruskigt fort.

Ni är alla hjältar i mina ögon och här kommer vår Annicas hälsning till er.
Kram Johanna
//

Så oerhört skönt att komma hem till mitt hem efter kontroller på Sahlgrenska. Det tar verkligen på krafterna att pendla fram och tillbaka till Göteborg. Även fast det är krille som kör. Jag måste erkänna att det är alltid lite nervöst innan man kommer till Sahlgrenska, även fast jag har blivit SÅ mycket bättre på kontrollera min rädsla.

Idag skulle jag få veta hela röntgenbeskedet och även se hur mina cancermarkörer ligger. Men på nåt sätt efter alla dessa år med cancer har jag lärt mig. Jag har lärt mig att skiten kan vända supersnabbt och då sätt en ny behandling snarast in. Och det kan man nästan aldrig förbereda sig på. Men idag kändes det lugnare.

Jag har mått så mycket bättre, trots allt illamående och trötthet så har det varit så mycket bättre. Och det har varit ett tecken på att det är bättre.

Så idag när vi äntligen fick träffa min underbara läkare förklarade hon läget att ”nästan” samtliga metastaser svarar på behandlingen. LYCKA!!!!

Det finns några lite större metastaser inuti, i lungorna och i levern, som inte svarar men det är inget vi är oroliga för just nu i nuläget. Att jag mår illa beror säkerligen på att en del metastaser ligger och trycker på magsäcken. Så det förklarar mitt dagliga illamående och ”spy attackerna”. Men jag är nöjd med beskedet so far. Även fast jag vet detta kan vända på bara nån dag.

Så galet opålitlig är cancern. Ena dagen kan man andas ut och andra dagen rasar hela världen.

Men krille och jag har mer och mer lärt oss hantera detta tillsammans. Vi är verkligen det bästa teamet tillsammans och jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom. Åh älskade krille, vad jag älskar dig!

Nu nästa vecka är det sportlov och alla 3 barnen är lediga. Jag hoppas jag får må bra så jag orkar hitta på något med mina grabbar.

Har ni några roliga planer på sportlovet?

Tack för er omtanke. Att ni alla är med och kämpar tillsammans med oss. Idag är jag SÅ glad även fast beskedet kunde varit ännu bättre om alla metastaser svarade på behandlingen. Men en sak i taget. Min berg och dalbana fortsätter. Hoppas ni väljer att fortsätta resan tillsammans med mig.

Bamsekram Annica

LOADING..