• 2018-02-10, 21:11
  • 4
Tjejerna till final!

Jag vill att Mimi Werner och Ida går till final!! Jag har röstat som bara den! Liam och Samir och Victor till andra chansen.

Detta är vad jag vill, vad tror ni?

2018-02-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Camilla 4 månader sen

Hej Johanna!
Jag hoppas du har tid att svara mig en fråga om nötbrödet jag bakade igår. Kokosfettet klumpade sig då jag försökte röra ihop det med äggen. Brödet höll inte alls ihop utan stora delar föll isär. Funderar om det har med kokosfettet att göra… skulle jag ha smält det först? Tack för dina goda matrecept, det inspirerar!

Ewa 4 månader sen

Det låter bra tycker jag. Borde bli så också.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hoppas!! ;)

Ann Bengtson 4 månader sen

Håller på Mimi och Samir och Victor ???????

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Lindex  Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får…