Helgen i bilder

Innehåller annonslänkar för Ellos 

Har ni haft en fin helg? Janne kom upp i fredags, i Göteborg finns ingen snö så det klart han hellre vill vara här uppe hos oss, hehe. Gnistrande sol och massa snö, så kul för alla som har sportlov nu.

Några timmar kvar i tävlingen där ni kan vinna 4 rosa söta champagneglas! Ni hittar tävlingen HÄR.

De rosa biskvierna är med hallonfyllning, jag ska skriva recept i morgon om ni vill bjuda på en romantisk mumsbit till alla hjärtans dag.

Ni var så många som frågade vart min rosa blus kom från. Visst blir man glad av den färgen.

Rosa blus HÄR Skinnleggings, HÄR Skor Valentino (Örhänge från London)

Varit på ett spännande möte med en person som jag arbetar med. Han kommer även vara med på ett viktigt möte jag ska upp på i Stockholm på onsdag. Åh vad jag är glad och pepp inför det mötet, det är alla hjärtans dag men så viktigt så jag måste upp. Åker raka vägen hem efter för att äta middag med darling.

Vi har gått mycket i helgen, motion och frisk luft är underbart. Visst är det skönt att dagarna börjar bli ljusare och längre. Jag har varit så sjukt blank på ögonen, sett ut som jag haft 40 grader men det har jag inte. Febern är borta men kanske förkylning som är kvar, nu kan det bara bli bättre.

Köpte en ny hylla till ett litet rum vi håller på att fixa här hemma, ska visa er bilder sen. Där har jag alla teknikprylar och sånt som ska fotas, måste få ordning på allt här så det funkar bättre, finns inget värre än när det är sladdar, videokameror, datorer överallt. Nu ska allt vara på ett och samma ställe.

Idag har vi varit hos mormor och fikat, det var så mysigt! Det är ju så kul att sitta och titta på alla gamla kort hon har. Tusentals! Känner ni igen mig i folkdräkt?

Fota, blogga och äta samtidigt.

 

 1. Helgen har varit fin och jag har haft en välbehövlig långledighet.
  Jag har bland annat bakat ditt fröbröd i helgen. Det blev supergott!
  Hade varit kul med tävlingar som inkluderar alla, då inte alla har facebook m. m. Jag kan sällan vara med på dina tävlingar på grund av detta vilket känns tråkigt då jag är en trogen läsare.
  Ha en fin start på veckan!

  1. Ja man behöver vila och vara ledig för att återhämta sig.

   Det är ofta facebook mm som gäller för att man ska behöva göra något för att vinna.

   De flesta tävlingarna är på Fb eller instagram så det är smart om man hr något av det.

   Stor kram på dig

 2. Hej

  En Undran…
  Var det Din blogg Jag läste för några år sedan?
  Du skrev då mycket om inredning och hade varit med i en tävling där ni var några personer som skulle styla om och renovera varsitt hotellrum på kort tid…
  Stämmer det?
  Eller har Jag blandat ihop Dig med någon annan!?
  Hälsningar från Skåne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..