Grattis! Du vann de rosa champagneglasen!

Wow vad många ni var som var med i tävlingen där du kunde vinna dessa söta rosa glasen från Allt inom moet! Jag skulle gärna vilja ge allihopa de vackra glasen men det kommer fler tävlingar. Plötsligt händer det!

Vi har en vinnare….! Tadaaaaaa

Grattis Anneli Grönlind 

Jag vill dricka bubbel med mina fina tjejkompisar. Vi hinner inte träffas så ofta för att vi alla har så olika arbetstider . Så då hoppas jag på tur att vinna och att få bjuda hem kompisarna på bubbel i dessa fina glas 

Stort grattis och hoppas du och dina vänner får en mysig dag! Jag har mailat dig.

Vill ni beställa dessa glas mailar ni alltinommoet@gmail.com 

Uppge Toftby så skickar Christian med söta rosa sippers ni ser som jag lagt på bordet. Urgulligt att sätta på flaskan. De rosa glasen i glas kostar 449kr/styck och är en underbar present eller varför inte till dig själv. Alla blir glada när man dukar med dem!

Jag sätter sippers på de små moetflaskorna, visst är det gulligt?

 

 

 

LOADING..