Blixtvisit till Stockholm

Innehåller annonslänkar för johannatoftbyshop och Ellos 

Tack snälla underbara ni för alla fina kommentarer! Vad glad jag blir att ni uppskattar det förra inlägget. Värmer i hjärtat. Hoppas ni har en bra dag, tänk på att det är egentligen vilken dag som helst och kärlek behöver vi ofta.

Jag sitter på tåget från Stockholm mot Göteborg. Har varit uppe på ett spännande möte som gick så bra så bra! Jag är så glad så jag nästan spricker! Håll tummarna att detta gå vägen, så stor grej så jag smäller nästan av!

Åkte tidigt med tåget i morse men hade fixat blommor och choklad till mina troll hemma, vill alltid ge presenter på alla hjärtans dag till dem, swish finns ju och de vill gärna ha pengar istället för prylar haha, så det blev det.

Var uppe på förmidagen, det är så enkelt att ta sig med tåget till Stockholm, bara två timmar och går lätt åka över dagen om man vill.

Först träffade jag Mona, världens goaste Mona. Så glad att vi hann ses så fick mina nerver rinna av lite inför mötet. Hoppas vi kan ses på middag snart. Det är så kul att få träffa goa och inspirerande bloggvänner.

Lite piff på Grand centrals ladiesroom.

Mötet som vi hade på Gretas vid Hötorget. Oj oj, nu är det mycket jag ska fixa före helgen sedan kommer allt bestämmas nästa vecka. Håll tummarna nu. Lycklig Johanna om allt blir av.

Lade ut en bild på den här vita blusen på instastories igår, oj vad många som frågade vart den finns. Men visst är den söt? En rak skjorta men volang nertill.

Är sugen på vår så var tvungen prova vita sneakers och nya jeans från Replay HÄR Jag har storlek 27 och normal i stl. Underbara. Vit blus med volang HÄR Finns även svart, kolla in den.

Vita lacoste HÄR.

Snart framme i Göteborg och middag hos darling men måste skynda mig tipsa om våra snygga smycken vi fått in i shopen. Precis min stil på smycken.

Finns massor med nyheter HÄR! 

Måste stänga datorn, ville bara snabbt kika in här och önska er en riktigt fortsatt trevlig alla hjärtans dag!
Har förstås inte glömt min tävling jag alltid har den här dagen. Kommer efter detta!

Kram

LOADING..