Vinn ett hjärta till ditt hjärta

Jag älskar ge bort choklad och vill gärna ge bort två chokladhjärtan till er!

Vem skulle du vilja ge den här goda chokladen till?

Skriv en hälsning här på bloggen vem du vill överraska, du vinner två askar så en kan du njuta av själv. Hehe

Jag drar en vinnare exakt om ett dygn och ni får det hemskickat på posten.
Glad alla hjärtans dag från mig till er.

 1. Jag vill ge en ask till världens bästa sambo som ska bli pappa i Juni❤️ Vi väntar vårat första barn och han kommer att bli den bästa pappa som finns❤️ Älskar dig Martin❤️❤️❤️

 2. Jag skulle vilja ge Annica Thimberg det ena och det andra min vän som miste sin sambo för 1 år sen i cancer. Hon heter Monica Håkansson

 3. Den skulle glädja min bror som är inlagd på sjukhus pga av hjärtat. Tänker på min bror ♥ på alla ♥dag ♡♥♡

 4. Jag skulle vilja ge den till min dotter , hon gör så mycket för andra . I bland så frågar man henne om hon kan stanna upp , och tänka på sig själv . Dotter är värd båda chokladaskarna

 5. Den skulle jag vilja bjuda min käre make på. Det är i år 40 år sedan vi blev ett par och i sommar har vi varit gifta i 37 år. Fyra barn och sex barnbarn har vi tillsammans och vi har kämpat med både sjukdomar och arbetslöshet genom dessa år men nu är vi pensionärer med usel pension trots att vi arbetat sen vi var tonåringar men i fel yrkesgrupper. Så det blir inte mycket lyx i tillvaron men vi har varandra och det kommer man långt med. Håller tummarna att vi kanske kan få lite lyx i vardagen.

  1. Såg nu att det var två askar och då skulle jag om jag vinner vilja att du ger den andra asken till kämpen Annika och hälsa så gott till henne, beundrar hennes mod och kämpaglöd! Massor med kramar också.

 6. Jag skulle vilja ge det till min trygghet, sambo som är den person som står ut med mig och finns för mig både i vått och torrt. Han är den som är värd allt även om han ser till att alla mår bra för han själv!

 7. Skulle vara bästa presenten till min älskade mamma, som stöttat mej och funnits vid min sida när livet har varit som tuffast, tack mamma för att du fått mej att vilja leva igen, jag älskar dej❤️

 8. Till min fina väninna som vakar på IVA i Karlstad där hennes blivande man ligger svårt sjuk ❤❤❤ Choklad & energi vore inte dumt & fylla på energin me…..
  Hoppas på tur all omtanke i världen behövs nu till henne…❤❤❤❤❤⚘

 9. Jag skulle vilja ge chokladen till min pappa som alltid ställer upp för mig i vått och torrt. Fast han är i skogen och sliter så släpper han allt arbete om jag ringer och behöver tips och hjälp. Han har ett hjärta av guld och jag är lite dålig på och skämma bort honom.

 10. Min man älskar choklad och skulle vilja överraska han för han ställer upp i ur åskur för mig. Han e världens bästa make och pappa.

  Mvh Anna-Karin

 11. Skulle ge den till min 16 åriga son Jesper som pluggar på annan ort o vi inte kan träffas denna dag. Skulle överraska honom med choklad när man saknar honom så mycket.
  Kram Cissi

 12. Mitt hjärta vill jag ge till min allra bästa vän! En längre tid har hon kämpat med sin sjukdom och försökt med allt för att hennes barn ska ha en pigg mamma som de är vana vid att ha. Hon är en underbar och stark vän. ❤

 13. Heeeej! Jag skulle vilja ge chokladen till mina tonårsdöttrar Emely o Nicole som gör att det är så förbaskat underbart att leva❤️❤️❤️

 14. Till min älskade dotter Louise som är ensamstående med en underbar liten son och en liten vovve vid namn Alice, och dessutom studar till undersköterska, hatten av för henne (+ att hon har en mamma som aldrig nånsin blir utskriven från onkologin) så bägge chokladaskarna får gå till henne, hon är såå duktig! Hatten av för henne….❤️❤️❤️

 15. Skulle vilja ge mitt chokladhjärta till Han med stort H som tog mitt hjärta för 24 år sen och vi har verkligen upplevt både glädje och sorg som vi tagit oss igenom .

 16. Till min mormor och morfar de är 92 och 97 år och bor långt ifrån mig jag älskar dom så mycket och saknar att ej bo närmare men vore en överraskning att få ge dom detta goooda hjärtat de är riktiga gottegrisar dessa två. Mvh helene

 17. Skulle vilja ge ett hjärta med choklad till en person i min närhet som ofta verkar ha en dålig dag, allmänt trött och vresig….hon skulle behöva piggas upp med både ett rött hjärta och choklad… för vem blir inte gladare av choklad och lite omtanke….

 18. Hej Johanna Toftby
  Jag skulle vinna två chokladhjärtan lådor och ge en till mamma och en till pappa kram Carolina Wardström Larsen ❤️❤️❤️❤️

 19. Skulle vilja ge den här chokladen till min son ❤Han har denna dag varit drogfri i 2år❤ Har haft missbruksproblem i många år men nu är ren från allt. Kämpat och nu fått jobb och egen lgh.
  Han är värd allt så som han har kämpat. Och jag som mamma kan känna mig lugn.❤
  Han ringer mig varje dag och talar om hur mycket han älskar mig.Stolt mamma❤

  1. Tänkte skriva att jag ville ge ett chokladhjärta till min man som avslutat sin cellgiftsbehandling men tycker faktiskt istället du ska få ge ett till din son! Gud va härligt både för dig och din son att han är drogfri.
   Som mamma måste det vara en mardröm att ens barn hamnar i missbruk. Han är verkligen värd ett chokladhjärta tycker jag!

 20. Jag skulle vilja ge en ask till min man och en till min 8 åriga dotter. Just för att dessa högt älskade människor älskar choklad. Jag och sonen får kramas och titta på, kanske delar dom med sig av en bit ❤️

 21. Till min älskade mamma som alltid finns där för mig och har alltid gjort.. tyvärr är det 50 mil mellan oss och det gör ont i hjärtat av saknaden många gånger…i år fyller hon 75 och jag hoppas på många år till med henne❤️Och dessutom älskar hon choklad

 22. Då jag inte har nån man i mitt liv,så vill jag ge hjärtat till min älskade dotter.Hon och mitt lilla barnbarn är det bästa jag har och jag har själv uppfostrat henne till den fina kvinnan hon är idag,då hennes pappa omkom när hon var liten.
  Va gulligt av dig att du tänker på dina bloggläsare och hoppas att du har en fin alla ❤️-dag.
  Kram

 23. skulle vilja ge de till min kämpande son som har de svårt i skolan, han har grov adhd samt grov tourette.. å ja skulle bli så glad om ja fick ge han choklad<3

 24. Önskar att min sambo kunde få vinna detta.Han ställer upp för mej i alla väder.
  Kram o ha en forsatt bra alla hjärtans dag du o Janne.

 25. Tillsammans med min man som jag inte träffat på en månad❤️ Åker upp till han nu på fredag med barnen och hade vart kul att överraska med lite finare choklad❤️

 26. Till min son som fick sina sportlovsdrömmar krossade då flygen ställdes in två dagar på raken. Ingen resa till flickvännen Han blev så besviken.

 27. Mums jag älskar choklad och så gör även mina andra fem familjemedlemmar också.
  Choklad gör denna familjen glad
  En försenad alla ❤️:ans dag present till dom jag älskar mest.❤️

 28. Mmmmm lite choklad vore ju mums att ge till sin darling som verkligen älskar o ta sig en bit då o då han skulle bli överlycklig:)

 29. Till min älskade svärdotter Andrea som är en varm person som gör min son lycklig och även mig. Hon är allt en svärmor kan önska sig och jag älskar henne av hela mitt ❤️

 30. Skulle vilja ge till min man som släppte allt tidigare idag och kom hem när jag fick ett svårt ryggskott. Han har ägnat alla hjärtans dag till att bära mig, tagit hand om mig och funnits hela tiden för mig. Tack.

 31. Till min älskade man Alan! Vi träffades på Facebook för 10 år sedan och har nu varit gifta i 4 år.
  Han är min själsfrände, min älskade och min absolut bästa vän. Han är helt enkelt bäst ❤️

 32. Idag på skidsemestern gjorde sonen en kraftig vurpa så där blir ingen mer skidåkning i år. Kanske lite choklad kan pigga upp i fjällstugan.

 33. Till min finaste man som jag varit gift med i 32 år. Vi har delat både glädje o sorg. Mist ett älskat barn i cancer för 7 år sedan. För 8 veckor sedan fick vi vårt första barnbarn…vilken lycka. Skulle gärna överraska honom med choklad <3

 34. åh,,gubben och jag firar 33 års förlovningsdag snart
  och vill mumsa chocklad tillsammans
  till hösten är det 30 år sedan vi gifte oss och då blir det champagne
  skulle bli överlycklig över chockladen

 35. Jag skulle vilja vinna chokladen och bjuda mina goa kollegor på den. Vi är ett härligt gäng som peppar, stöttar och hjälper varann när det är tufft och som varje dag skrattar och har roligt tillsammans.
  Ser fram emot att gå till jobbet varje dag och träffa dessa människor!

  Glad alla hjärtans dag!
  Kram Karin

 36. Skulle ge det till min älskade vän som alltid finns där för mig trots att hon har det jobbigt . Hon är en vän m ett hjärta av guld så då passar det bra att ge ännu ett hjärta till henne m choklad .

 37. Till mina underbara killar (11,14) som fixar och donar hemma medan jag jobbar allt för mkt.
  De klagar aldrig utan är glada, snälla och trygga.
  Nästa vecka är det sportlov och jag jobbar 6 dagar för att få ihop det.
  För att döva mitt dåliga samvete samt för att jag älskar de över allt annat.

 38. Skulle vilja ge choklad till min kära sambo. Jag bröt handleden i fredags, och oj vilken hjälte han är. Han ställer upp och gör allt här hemma. Gör till och med fina frisyrer på morgonen, de kallar jag kärlek 🙂

 39. Till mitt livs stora kärlek G som kontakten bröts med men som jag stötte på vid perrongen i Stockholm nyligen. Bådas våra tåg var försenade vilket gjorde att vi möttes igen. Känslorna var fortfarande starka o nu har vi kontakt igen. Underbart!

 40. Skulle vilja ge ett hjärta till mina goa arbetskamrater! Har känt mig välkommen och väl mött sen första arbetsdagen i somras då jag bytte jobb. Lär av dom varje dag!

 41. Åhhh till goaste gulligaste och snällaste vuxna sonen Steve.Som idag fick en ny sömnapnemaskin och det är tur det så han håller sig kurant.Valentin kramar från Ingela ♥️♥️

 42. Skulle vilja ge min underbara make som ger mig så mycket kärlek . För idag jobbar han . Vi har varit tillsammans i 21 härliga år snart.

 43. Hej du vackra! ♥
  Då skulle jag ge den ena till min starka fina svägerska
  som drabbats hårt i livet och förlorat två av sina barn
  samt har en sjuk make och är själv sjuk.
  Tänker ofta på henne och hennes mod och styrka
  men även hennes svåra sorg genom livet.
  Skulle jag ha turen att vinna tar jag den andra till jobbet
  och gör lycka vid halv tio kaffet =)
  Ha fortsatt fin vecka,strö glitter där ni går.
  Tack oxo för allt du delar med dig av Johanna!

 44. Har redan sett vem jag tycker ska vinna men gör ändå ett försök. Eftersom jag fyller år i morgon skulle jag dela denna underbart goda choklad med alla nära och kära som på något sätt vill fira mig.

 45. ABSOLUT till min man….
  Vi har varit gifta i 48 år nu och innan dess var vi förlovade i ca: 1 år.
  Alltså har vi snart levt ihop i 50 år.
  Det är värt lite choklad, eller hur ?
  Hälsningar Skåne.

 46. Jag skulle ge till min brorsbarn som har haft så tufft hela sitt liv sedan hon föddes. Det är inte slut än nån hon är vuxen. Från hela mitt hjärta vill jag att hon blir glad och ser fram emot framtiden.

 47. Skulle ge den till min barndomskompis. Hon som är min enda nära vän och alltid finns där. Dock hinner vi inte ses så ofta då livet rullar på för henne med 3 barn.
  Men hon är så värd en go chokladask. Hon betyder mycket för mig ♥️

 48. Till min stöttepelare, vän och chokladälskande man, som har varit min livskamrat i snart 15 år! Dig vill jag bli gammal med ❤️♥️❤️

 49. Skulle vilja ge en ask till mina underbara barn som jag älskar så otroligt mycket och så klart till min man. Utan dem hade jag inte varit den jag är idag.

  Glad alla <3 dag till dig Johanna Toftby.

 50. Skulle ge en ask till min underbara kollega, vi har jobbat tillsammans ett år nu och har blivit riktigt bra vänner! Hon älskar ju choklad oxå precis som jag!

 51. Jag vill ge chokladen till min mamma som är riktigt krasslig men ändå försöker ta hand om jobbet och sina kollegor efter att hennes chef slutade. Hon gör ett jätte stort jobb för allt ska funka!
  Älskar dig mamma!!

 52. Skulle så gärna vilja ge min dotter som stöttat mig i min bröstcancer,samtidigt som hon själv blev mamma åt en dotter som föddes 8 veckor förtidigt svår havandeskapsförgiftning o låg själv i koma 3 dagar. Det har gått bra har varit en sån tuff tid för oss. Lite choklad skulle själen må gott av❤️❤️❤️

 53. Jag vill ge ett hjärta till min svärfar, eftersom han förlorat sitt. Min svärmor finns inte mer och jag tycker att han förtjänar extra uppskattning eftersom han själv är nyopererad. Inte nog med det, han har ju dessutom skapat min livskamrat ❤

 54. Jag skulle vilja att min syster Helena får den goda chokladen för att hon är mer än den värd! Hon ställer alltid upp för mig och andra nära och kära, och samtidigt ha fullt upp med sitt. Hon är en fantastisk, go och varmhjärtad människa som jag är så glad över att ha i mitt liv. <3

 55. Jag vill dela en chokladask med min mamma som bor 50 mil bort och överraska henne med det när jag kommer och hälsar på ❤️

 56. Hej ❤️ Jag skulle vilja ge det till min blivande man , både han och jag har haft influensa men nu har han åkt på lunginflammation ! Kram Camilla från Dalarna .

 57. Jag vill till min mamma som kämpar på så gott det går sedan hennes man min älskade pappa gick bort, som vi saknar något enormt

 58. Jag vill ge chokladen till min man och till mig själv som i denna intensiva vardag kämpar på med två små underbara barn vid vår sida❤️.

 59. Skulle vilja ge ett hjärta till min fysioterapeut som verkligen anstränger sig och hjälper mig på så många sätt. (Dessutom skulle jag behöva ett själv för att få lite positivt mitt i allt just nu..)

 60. LIVET ÄR EN FEST!!!
  Vi har mycket att fira detta år!!!!!
  Jag och min man fyller jämt, 50 år ( var) samt att vi varit gifta i 20 år.
  Vårt liv tillsammans vill vi fira med god choklad med lite bubbel och ställa till med fest för våra nära och kära❤

 61. Jag vill ge den till min kompis Hanna som är den bästa vän man kan tänka sig som jämt ställer upp och finns där så
  Hon är värd all choklad

 62. jag skulle vilja ge det till min fina svärdotter som vilken dag som helst ska föda deras första barn, och mitt första barnbarn till världen. Hon älskar choklad ( vem gör inte ) hon skulle bli jätteglad över en ask med fin choklad!
  Kram på dig:)

 63. Jag skulle vilja ge askarna till mina två döttrar ❤️. De har varit så starka och duktiga sedan jag och deras pappa separerade i våras. Det har verkligen inte varit lätt för dem (med en mycket ledsen mamma och med en pappa som haft flera olika nya tjejer hela tiden)…
  Så jag skulle verkligen vilja visa dem att de är otroliga och underbara individer som jag älskar mest av allt på hela jorden!! ❤️❤️

 64. Hej!

  Va fint! Jag skulle ge bort dessa hjärtan till mina två underbara barn och mina
  tre härliga barnbarn, vad vore livet utan dem.
  Kram till dig!

 65. Jag vill njuta tillsammans med min stora fina tjej som nu flyttat hemifrån. Saknar henne och önskar att jag hann och kunde hälsa på henne oftare.

 66. Jag skulle vilja ge chokladen till mina Goa svärföräldrar som tagit mig med storm. Dom har välkomnat mig med öppna armar och extra kul att vi har en sån fin relation till varandra! Sedan har dom ju faktiskt gett mig den finaste gåvan jag kunde önska mig, min fina Lucas!
  Kunde inte önskat mig bättre svärisar än dem. Därför skulle jag vilja ge dem varsitt hjärta för att visa lite extra hur mycket dom betyder för mig!
  Kram från Lerum

 67. Vill gärna ge bort en till min barndomsvän som är ensamstående 5 barnsmamma och som trots knaper ekonomi alltid ställer upp för sina barn och vänner

 68. Det är min svärmors favoritchoklad, vi har inte pratat med varann sen julafton då vi kom i konflikt med varandra Kanske jag ska ta första steget och med denna fina ask sträcka ut en hand?

 69. Hej fina Johanna <3 vill ge bort chokladen till min underbara sambo för att han är den snällaste
  och goaste pojkvän som finns.
  Kram

 70. jag skulle vilja ge dessa båda hjärtan till mina fina barn, Michaela och David. Det är två som ger mig så mycket energi, en del huvudbry och en massa kärlek. att få följa dom nu när de är vuxna, flyttar hemifrån, är en häftig känsla. <3<3

 71. Min man skulle få båda två! Så givmild är jag 🙂
  Nä, allvar nu, kunde kanske hålla honom borta från passionen salmiak som absolut inte är bra för hans höga blodtryck…

 72. Till min 10 åriga dotter som älskar att ge alla små överraskningar, igår hade hon köpt choklad till mig och sin pappa. Till sin store bror en chokladbit och en ask Läkerol. Detta fick vi leta oss fram till genom att lösa små gåtor och lappar som hon gömt i huset.

 73. Till min allra bästa superkompis Ylva. Då kan vi sitta i soffan mumsa choklad och dricka ett glas rött. Och prata. Låter som en perfekt kväll.

 74. Jag skulle vilja ge dessa hjärtan till de boende på demensavdelningen där min mamma bor. Hon har Alzheimer. Skulle vilja ge så mycket mer till dessa underbara människor som varje dag kämpar mot denna hemska sjukdom ❤.

 75. Skulle ge den till mina flickor! gottegrisar som den är. Är det något dem alltid blir glad för så är det något sött, speciellt choklad

 76. Hej Johanna!
  Om jag har turen att vinna så vill jag gärna att du ger den ena asken till Annica. Den andra vill jag ge till min sambo.
  Kram Malin

 77. Jag skulle ge en till mina barn och den andra till min svärgerska som tyvärr fått besked att hon fått recifiv av sin cancer, så hon behöver all uppmuntran hon kan få!

 78. Hej Johanna. Jag skulle fira med min sambo och våra två barn ❤ de bästa som finns ❤ hoppas på tur och håller tummar och tår ha en fin dag. Kram Oyana.

 79. Jag skulle vilja ge en ask till min underbara mamma Lisbeth som alltid ställer upp när jag behöver hjälp. Jag är ensamstående mamma och hon finns alltid där och hjälper mig med min son när det behövs.

 80. Skulle vilja ge ett hjärta till min fantastiska mamma som kämpar på med hus och allt sedan min pappa gick bort för ett år sedan. Hon ställer alltid upp när man behöver hjälp. Hade varit fint att kunna ge henne detta hjärta och visa henne min uppskattning att hon finns.

 81. Jag skulle vilja ge en chokladask till min barndomsvän som ligger i skiljsmässa med allt vad det innebär då barn är inblandade och relationen mellan pappan och henne är allt annat än bra. Hon behöver lite styrka och uppmuntran i form av choklad. Kram till dig Johanna som är en så god människa <3

 82. vad många som tävlar! Kul!

  Vinner jag får Mamma (som har det jättetufft nu) 1 ask och Pappa (som har ställt upp och stöttat mig fint i februari) 1 ask.

  Nu får vi se…

 83. Jag skulle vilja ge ett stort chokladhjärta till min man som stöttat mig i min utmattning och som gör att jag orkar vidare när jag inte själv riktigt fixar det. ❤️

 84. Jag vill ge ett hjärta med god choklad till min vän Liza som har det lite tungt i livet just nu.
  Hon behöver all uppmuntran som gå att få och vad kan vara bättre än smaskig choklad
  i snygg förpackning..? 🙂

 85. Jag skulle ge det till mina döttrar. En är ensamstående med 2 små barn och hon får verkligen kämpa för allt ska fungera❤️ Min andra dotter är chef och jobbar typ alltid, men hon ställer ändå upp för sin syster och hjälper till❤️ Så skulle kännas roligt att överraska dem med chokladen. Älskar din blogg Johanna ❤️ Kram

 86. Jag vill ge den till min älskade man.. Han finns alltid där för mig när allt känns tungt och jobbigt…
  Älskar honom av hela mitt hjärta..

 87. Denna skulle jag ge min vän Johanna då hon trots många motgångar alltid finns där att ge goda råd. Aldrig klaga trots stormar i livet. Ja alltså en riktigt diamant vänskap.

 88. Skulle så gärna vilja ge min älskade en god chokladask bara för att han gör mig sååå lycklig och för att jag känner mig så trygg med honom! Min ”Mr Grey” ❤️

 89. Jag hade tagit med båda askarna till jobbet. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende, så ena asken till mig och mina underbara kollegor och den andra till våra fina pensionärer som bor på avdelningen. De fyller mitt/ vårt jobb med så mycket glädje.

 90. Jag vill ge chokladen till mina fyra fasntastiska barn därav två av dem har diabetes och adhd då det kan vara kämpiga dagar i vår familj.

 91. Hej Johanna!❤
  Två askar, det blir perfekt till min två underbara och härliga systrar – vi delar glädje och sorg och förhoppningsvis även chokladaskarna!❤

 92. Till min son. Vår kamp mot hans ätstörning & hans vikt. Du kan läsa lite om det på min blogg. Eller till mig själv för min kamp mot skolan 🙂

  Ps ska prova din fläskfilégryta ikväll 🙂

 93. ❤️ Till min underbara vän Hanne Eklund, som har gått igenom mkt. sjukdom. Men reser sig gång på gång och går på världen igen. Hon behöver lite mer ”hull” i sitt tillfrisknande. Så vad kan vara bättre än denna fina choklad ❤️.

 94. Skulle bjuda hem mina träningsvänninor och sedan skulle jag bjuda dem på bubbel och choklad bara för att vi kan!!!
  Livet och det behöver bejakas ❤️
  Så Lisa och Lotta, Mia och Anna-Lena får komma hit och njuta av det goda!

 95. Jag skulle vilja ge min bästa kompis choklad. Hon har det väldigt jobbigt personligt så skulle vilja pigga upp henne med en liten gåva. O den jag får skulle jag ta med till jobbet (jobbar som undersköterska) och skulle ta med det till de boende så dom får lite extra gott till kaffet ❤❤

 96. Hade gett den till min mormor som är på ett korttidshem i väntan på en plats på ett äldreboende. Hon förtjänar lite extra uppmuntran då hon vill hem men är för sjuk så äldreboende är ett måste.

 97. Jag skulle vilja ge en ask till mina föräldrar för att de alltid ställer upp och hjälper mig och min sambo när vi behöver det. Jag är ensambarn och har ofta blivit bortskämd av dem, och såna här små gåvor är så roligt att ge tillbaka. Den andra asken behåller jag gärna själv då choklad är en stor del av min kostcirkel!

 98. Kriminalvården bjuder inte på mycket kärlek, min man jobbar hårt på anstalten i Kumla och förtjänar lite kärleksboost efter en lång arbetsdag i det tuffa klimatet. Så honom vill jag ge lite härlig choklad – han är min vardagshjälte❣️

 99. Skulle vilja ge den till min kära mamma. Min mamma har alltid stöttat både mig och mins drömmar. Så när jag gör några år sedan flyttade upp till Göteborg till min pojkvän så var hon inte den som sa nej. Ni efter 4 år och två barn så vet jag hur jobbigt min mamma tycker det är att jag och hennes barnbarn bor här uppe. Så ett chokladhjärta till henne för att visa hur mycket vi älskar och saknar henne♥️

 100. Skulle ha gett den till min dotter, då det är hennes favorit choklad och hon ska ha sin första tjej middag i slutet av månaden, perfekt att bjuda på då

 101. Hej söta Johanna ❤️ Jag skulle ge denna goda chocklad till min fina mamma som jag har hemma i Skövde. Hon förlorade sin man (min pappa) i prostata cancer för snart 2 år sedan. Dom har varit gifta i över 50 år. En stor saknad med andra ord ❤️. Jag bor själv med min dotter i Göteborg och hälsar på henne så ofta vi kan. Mvh Elina

 102. Skulle egentligen vilja ge bort båda till mig själv dels för att jag älskar choklad men sen även att jag är mammaledig med en liten kolik bebis (som föddes hemma på soffan) och en trotsig 2,5 åring… men måste ja ge bort en så blir de till min sambo som står ut med mina humörsvängningar

 103. Jag skulle ge den ena till min pojkvän som alltid ställer upp, trots 20 mil ifrån varandra. Den andra får min kollega som haft det tungt ett tag och behöver muntras upp ❤️❤️

 104. Skulle ge min käraste mamma den godaste chokladen någonsin, då hon alltid ställer upp för mig och alla andra kring henne och alltid prioriterar andra framför sig själv. Därför är hon värd detta så himla mycket ❤️

 105. Hej fina Johanna!! Skulle vilja ge dem till mina barn och mina fina man!! De behöver lite gott i dessa tider då förkylningarna har avlöst varandra i familjen i flera veckor!!❤️Lite styrke choklad kram

 106. Jag skulle vilja ge ett chokladhjärta till min bästa vän Sandra dels för att det är vår favoritchoklad Dels för att hon har två små barn som hon tar hand om och vill ge henne uppskattning och en överraskning. Hon förtjänar ett hjärta av choklad.

 107. Jag skulle ta med en låda till mitt nya jobb för att jag trivs så bra och för att mina nya kollegor har tagit emot mig väldigt bra! ❤ Den andra lådan skulle jag dela med min fina son

 108. Jag vill ge ett hjärta till min mamma. Vi har en fantastisk relation å hon finns alltid där i glädje å sorg.
  Lindor är det bästa chokladen som finns Kram till dig!

 109. Jag skulle vilja vinna dom till min man som gör allt för mig våra tvillingar efter att jag fått återfall av min cancer. Utan denna fantastiska man skulle jag inte klara en dag <3

 110. Skulle ge den till min man som har mist sina föräldrar på kort tid o tagit hand om allt o deras två fina kissar , som tur är så går de ihop med våra två , så nu är det full rulle i hemmet !

 111. Till min son som fått lida igenom 4 års mobbing i skolan men alltid trott på sig själv. Han vägrade flytta på sig….. och efter det förflyttades mobbarna till annan skola… segern över detta har stärkt honom men det va en väldig tuff tid…. han är såå värd det!

 112. Jag skulle vilja vinna choklad till mina barn. 14-åringen ligger sjuk i feber just nu och han skulle bli så glad om han fick choklad som tröst

 113. Jag skulle vilja överraska min fina vän Mia som har sportlov från sitt jobb som lärare, vilket är en tuff arbetsplats och slitig, dem behöver extra uppmuntran för att orka med dagarna med eleverna, kanske detta kan vara en liten liten liten hjälp på vägen.

 114. Då vill jag ge det ena hjärtat till min stora kärlek och sambo ❤️! Det andra hjärtat delar jag med min andra stora kärlek, min son Ossian ❤️

 115. 30mil skiljer oss ifrån, min fina vän Josefine. Hon är värd all choklad i världen, vet att jag inte kan ge dig en kram men kanske en härlig chokladask kan vara en bit på vägen❤️

 116. Jag skulle vilja vinna till min 86 åriga supermommo..vi skickar sms ganska ofta för att säga hur mkt vi älskar varandra,vi är för dåliga på att träffas bara.man vet aldrig när man förlorar varandra och det har varit nära många ggr..

 117. Jag skulle vilja ge en var till mina döttrar. Min äldsta tar examen som optiker i sommar efter 3 års studier på högskolan och min ”lilla” blir snart 21 och de är luften jag andas ❤️❤️ PS fantastiskt och se vilken energi du har

 118. Chokladen skulle jag vilja ge till mina gulliga föräldrar som alltid finns nära och alltid ger mig omtanke och hjälp när orken inte finns hos mig på grund av sjukdom. De är bara bäst❤

 119. Jag skulle ge askarna till sonens lärare/ mentorer i 7an, som gör ett fantastiskt och beundransvärt arbete! Inte helt enkelt jobb, att ta hand om 32st trettonåringar varje dag, med lugn, värme och pedagogik, och konsekvenser. Kram!

 120. Kanske försent att tävla Men gör ett försök iaf Jag skulle ge en ask till min dotter som kommer på besök från Oslo nästa vecka & älskar just Lindt Lindor choklad

 121. Jag skulle ge chokladen till min älskade mamma❤️ Hon fick precis ett besked om att hon har en stor tumör i ena lungan. 2 chokladhjärtan skulle hon bli glad över nu när det känns tungt❤️❤️

 122. Vill vinna choklad till min man som är så väl värd det. Trots sjukdom och ständig värk har han i Alla hjärtansdagspresent till mig, städat hela hemmet och lagat en underbar middag

 123. Jag skulle vilja ge ett till min underbara sambo och ett till mina goa barn ❤ och fira att vi blivit klara i vårt nya hus som sambon grejat med själv, fira livet. Hoppas hoppas på en vinst nu tack för en väldigt bra blogg. Läser den varje dag men är dålig på att kommentera. Ska bättre mig

 124. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min man, han älskar den chokladen. (Å jag med såklart 😉 ) Han jobbar och sliter för vår skull för att vi ska kunna ha det bra och för att jag ska kunna vara hemma länge med våra barn. Vore gott med detta till kvällsgott Och rå om varandra Lite extra ❤️

 125. Den ena chokladasken skulle jag vilja ge till min mammas fina personal på äldreboendet❤️ Å den andra skulle mina goa dementa vårdtagare få på min arbetsplats❤️ Hoppas på tur

 126. Skulle hjärtligt gärna överraska min frisör med denna underbara choklad. De får allt för sällan kred för det jobb de gör & sist när jag bara skulle raka min sidecut så bjöd hon på en toppning. Hon får en alltid på bra humör & är guld värd eller choklad värd 😉

 127. Jag skulle bjuda min sambo som är en riktig gottegris. Då jag inte köpte någon choklad till honom igår så skulle detta göra mig jätteglad.

 128. Jag vill vinna till min kärlek Jimmy, alla hjärtans dag firade jag på jobbet (ambulansen) och han hemma med minsta tjejen. Helgen fortsätter på var sitt håll, så jaa lite choklad skulle vara gott..

 129. Jag skulle vilja ge chokladen till min kära mamma som alltid ställer upp för allt å alla och inte sätter sig själv i första hand. Pappa har prostata cancer och det har varit en jobbig tid för henne. Jag själv har haft en tumör i buken men är återställd men hade inte jag haft mamma som tagit hand om min son så vet jag inte hur det skulle gått. Hon är värd allt och skulle uppskatta lite choklad så himla mycket! min älskade familj!!!

 130. Jag skulle vilja pigga upp min vän som precis förlorat sin hund efter en kamp mot cancer. De har varit som ler och långhalm och tävlat i både SM och VM tillsammans i freestyle och varit fantastiskt team. Hjärtat gick i tusen bitar när han helt plötsligt blev dålig och gick bort på kort tid

 131. Jag skulle gärna ge chokladen till min sambo Mathias som drar ett tungt lass här hemma nu när jag försöker fokusera på mig själv med träning flera dagar i veckan. Han är den bästa pappan man kan önska sig❤️

 132. Till min underbara vän som bröt sitt knä för ett årsen och kommer aldrig bli återställd. Så all kärlek hon kan få❤️

 133. Då jag slutar på mitt nuvarande jobb nästa vecka. Skulle jag mer än gärna ge dessa chokladaskar till mina fantastiska arbetskamrater som jag mer än gärna hade önskat få ta med mig till min nya arbetsplats.
  ❤️❤️❤️

 134. Skulle vilja ge chokladen till min älskade mamma vars blick alltid tycktes återgå till dendär röda asken när vi var i affären här om dagen. (Vilket pappa såklart inte uppfattade…)

 135. Skulle vilja ge chokladen till min älskande mamma vars blick hela tiden tycktes återgå till den där röda asken när vi var i affären här om dagen. (Vilket pappa såklart inte uppfattade)

 136. Igår kom jag hem från 36h jobb och två nätter borta. Så ligger ett lyxigt paket på min kudde, ett presentkort från en lyxig butik. Och JAG som inte hunnit köpa något! Så ett par fina chokladhjärtan till min sambo som en försenad alla-hjärtan skulle lindra samvetet något. 🙂

 137. Till mina två döttrar som är mitt allt, och gör livet grymt ballt. Att få uppleva livet med Jennifer och Denise, ger det bästa pris. Kärlek, glädje, lycka… finns inte ord hur mycket jag om dessa två tjejer tycka Kram från mamma L8

 138. Skulle bli mycket uppskattad i personalrummet! Det är de värda mina goa kollegor På förskolan Junibacken! Kram kram Maria H.

 139. Jag skulle vilja ge chokladen till min älskade mamma som bor 30 mil ifrån mig så vi hinner inte ses så jätte ofta. Så jag skulle vilja skicka lite kärlek till henne, lindor är hennes favorit choklad så det skulle hon uppskatta❤️

 140. Jag vill en sådan till min man! Han har gått och lagt sig direkt han kommit hem från sitt jobb ca 17.30-18 för att sen stiga upp senast kl 22 för att åka ut och snöröja! Han har varit ute många nätter denna vinter för att vi andra ska ta oss till jobb och affärer! Så han är mycket väl värd denna ask min nattens riddare ♥️

 141. Två hjärtan till mina två underbara älskade barn. Två hårt arbetande ungdomar med en mamma på andra sidan jordklotet som inte finns i närheten att stötta med alltid stöttar i hjärtat. Så lite choklad kärlek hjälper alltid.

 142. skulle vilja ge min underbara dotter som har blivit mamma för ett år sen och jag är så stolt över henne och hon älskar sån här choklad

 143. Skulle vilja ge min bästa mamma den ena då hon passat mina 3 barn i flera dagar för jag blev akut opererad av blindtarmen på ju just alla dag . Vi allihop i familjen behöver choklad nu till min hemkomst♿

 144. Till min underbara väninna Julia som finns för mig ”no matter what” nu när jag är mitt uppe i min skilsmässa!♡all kärlek till henne..

 145. Jag skulle vilja ge en ask till mitt hjärta Patrik, för att han är bäst helt enkelt! Sen fyller han 40 nästa vecka och det är ju värt att fira… i Aten, hade varit kul att få med ett choklad hjärta i bagaget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..