• 2018-03-07, 10:40
  • 9
Morgonrundan klar

Skönt! Drygt en timma blev det, bra tempo och vi gick ca 7 km före frukost. Hade vi inte haft tider att passa hade vi nog gått en timma till. Uppför, slaskigt och snö men då får man parera och det är bra träning.

Jag går alltid i mina vindtäta byxor som andas, en vindjacka som är smidig att röra sig i. Är det några plusgrader har jag kortärmad under, är det under nollan och minus har jag långärmad. Känns det lagom när ni går ut är det för mycket kläder, bättre att frysa lite när ni kör igång så är det lagom med kläder.

Älskar våra morgonrundor, jag mår så bra av att röra på mig. Sedan ännu roligare när vi gillar det båda två.

Nu har jag precis kommit in och ätit ägg och yoghurt, Janne hade en tid hos Tommy Tingets som är osteopat så han gick dit direkt. Strax ska jag gå upp till Löfvingkliniken hos Håkan Löfving. Äntligen botox efter tre månader.

Båda två hade tid för behandlingar men på olika sätt. Haha.
Kram på er, kör hårt om ni ska ut och gå idag. Det är härligt när det är ljusare ute.

 

 

Kommentarer

Linda 4 månader sen

Undrar så vart din väska som Lucy har, den svarta med leopard kommer ifrån?

Lena Gustafsson 4 månader sen

Har dom vindbyxorna som du har,dom är suveräna:-) men är jackan oxå från er?

Annika 4 månader sen

9 km transport till jobbet i morse, före frukost. Moddigt, tungt underlag så det kändes.

Janne 4 månader sen

Grym pw honey, nu är jag dessutom välknådad :)

Svar på kommentaren:
Sanna 4 månader sen

När du skriver Honey får jag sååååån Flashback till när jag var liten, då min kompis pappa ropade ”Honey” till sin fru RosMarie,det var ca 35 år sen??Trodde inte det användes av nån under 50 idag?härligt!

Sara - Aldrig mer över 100kg 4 månader sen

Härligt att starta morgonen så :D Jag brukar ta en promenad på morgonen också!

Jag brukade väga 117 kg, ta gärna en titt hos mig:
http://saraabrahamsson.se/aldrig-mer-over-hundra-33079032

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja visst är det, bästa starten!

Pirkko 4 månader sen

Kör hårt här me??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Härligt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Det här blev en ovanligt nervös vecka. Så pirrigt! För en vecka sedan lämnade jag in hela mitt bokmanus sedan var det bara att vänta. Veckan började med att min förläggare Annika Bladh…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…