• 2018-03-09, 11:16
  • 6
Skönhetskväll med livsanda och mitt funktionshinder.se

Igår kväll var jag inbjuden för att prata om skönhet hos Livsanda assistans tillsammans med mittfunktionshinder.se här i Göteborg. Jag vaknade full av glädje och alldeles varm i hjärtat idag. Ett gäng härliga kvinnor var inbjudna för att mingla och umgås, jag fick ge mina bästa sminktips och prata om färg och form.

Livsanda är ett assistansbolag som är ett av de största i Sverige, Maja Koppfeldt är VD och tillsammans med sitt team har de byggt upp ett otroligt ödmjukt och fint bolag.

Vilken mysig kväll med snittar, gott att dricka och härligt mingel med ansiktsmasker, smink och härlig energi.

Alla mår bra av att få bli omhändertagna. Jag älskar sitta med nya människor och få möta olika personligheter. Det är så roligt att förstärka sitt vackra jag med färg och smink och med rätt färg syns dina vackra ögon ännu mer. Det kan räcka att måla din bryn så får du mer färg i hela ansiktet.

Testa sudda med en pensel med en brun färg, behöver inte vara en hård penna. Det är lättare med en pensel så blir det mjukare.

Här kommer fina bilder på tjejer jag fick sminka och ge tips till, jag älskar sånna här tjejkvällar!

Hoppas ni fick med er lite tips hem så ni går loss med sminkväskan i helgen. Kanske till mellon på lördag?

Tack Maja och hela gänget för att jag fick hälsa på hos er. Hoppas vi ses igen.

 

Kommentarer

Anitha Zandelin Bergqvist 3 månader sen

Johanna, vilket fin initiativ.!!!

katja 3 månader sen

Åh, vad härligt!

AnnaE 3 månader sen

Härligt Johanna! ??

Susanna 3 månader sen

Vilken härlig dag ni ser ut att ha fått! Bra jobbar Johanna! Själv jobbar jag inom psykiatrin och SPES. Har haft SPES möte igår.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Madde 3 månader sen

Så fantastiskt. Jag jobbar med personer med funktionsnedsättningar och vet hur viktigt det är. Få göra det där lilla extra. Har alltid gått utanför ramarna för att ge de det där extra, det som vi andra ser som en självklarhet. Min chef fick gråa hår och kollegorna kunde inte alls förstå ?. Men de jag är till för har uppskattat det.

Marita 3 månader sen

Va det gratis?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

God morgon onsdag! Vilka dagar, njuter av värmen och nu ska jag ut på en runda. Lucy sover fortfarande så hon får gå lite senare. Älskar morgonrundor den här tiden. Motion varje…

Dagen före midsommar! Och rea! Ni får förtur på stora rean på Blueco.se där ni kan fynda massor med fint. 40 % rabatt gör massor! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras…