Tack för allt ni gör för Annica

Mina läsare och kompisar, jag måste tacka er från djupet av mitt hjärta för allt ni gjort och gör för vår älskade Annica! Nu har hon det jobbigare än någonsin, som hon själv skrev om här. Och jag vet att hon är lika tacksam som jag över hur ni tänker på henne, ber för henne och gör allt ni kan för henne och hennes fina familj nu när det är som svårast.

Genom åren som Annica har skrivit här på bloggen har hon fått så mycket kärlek. Ni har dessutom själva tagit initiativet till att samla in pengar så att hon, Krille och killarna kunnat få en lite bättre tillvaro, kosta på sig lite extra och pigga upp en vardag som annars bestått av så mycket oro. Det är dyrt att vara sjuk, inkomsterna blev snabbt lidande när Krille inte heller kunde jobba heltid. Och då fanns ni där!

Annica är en stor inspiratör och förebild för många och hon har lärt oss så mycket. Vi lever här och nu, en dag i taget. Jag vet att hon stöttat så många som är sjuka, hon ger så mycket av sig själv, hon är den modigaste jag känner.

 

Jag vet inte när Annica, hennes mamma Anitha eller Krille kan skriva till er härnäst, nu är det familjen som gäller för dem. Men jag ska se till att alla era hjärtliga hälsningar når fram och att ni får veta vad som händer. Livet är inte bara den stora dramatiken, det är också de små stunderna i vardagen. Dem har ni gjort så mycket bättre genom att vara så underbart givmilda och omtänksamma.

Som Annica brukar säga: ni är helt amazing! 

 1. Hej Johanna ❤️
  Jag blev så berörd och ledsen av fina Annicas inlägg igår! Det var så smärtsamt att läsa! Jag tänker på henne och hennes familj i denna svåra stund då jag vet vad de går igenom ❤️ Men hoppet är det sista som överger oss! Stor kram Theresa (Borås)

 2. Hon är absolut en av de modigaste och mest godhjärtade medmänniskorna jag hört talas om. Känner inte Annica själv men man förstår vilket stort hjärta hon har. ❤

 3. Finner inga ord.. så fruktansvärt, så sorgligt, mitt hjärta blöder. Fina Annica ta till dig alla råd som folk ger, lita inte enbart på läkare, sök vård i Tyskland, träna styrketräning, undvik socker… Mirakel kan ske. Jag ber för dig Annica <3 Kramar till er alla <3

  1. Hur menar du ? Hon kan ju knappt äta. Träna styrketräning nu? Det var ett väldigt dumt inlägg. Hon behöver kärlek och omtanke inte dumma råd.

  2. Det var inte menat som dumma råd, det var av omtanke, menade såklart i den mån hon kan och orkar för det har pratats på tv-nyheterna om det flera ggr om att träning är väldigt positivt på cancersjuka.. synd att råd ses som dumma. Klart hon behöver kärlek och omtanke <3

  3. Eva tag inte åt dig jag förstod vad du mena. Klart du inte ville något illa. Du skrev ju bara i ren omtanke för du känner för Annica.

 4. Det går inte att vara oberörd över Annicas långa sjukdomstid och öde och att ta del av hennes inlägg igår gjorde så ont i hjärtat.
  Jag känner ju heller inte Annica irl. men tänker ofta på henne och hennes familj som Johanna gjort så mycket fint för. Önskar och hoppas verkligen på att något mirakulöst kommer ske för Annica. ❤️

 5. Så fint Du skrivit. Du känner Annica så väl och förstår. Jag vill gärna få återkomma när jag läst alla inläggen. Så många fina hälsningar, skrivna med omtanke och kärlek till Annica. Återkommer.

 6. Ja fånga de små stunderna i vardagen Annica, fånga guldkornen! Det bästa i livet är gratis sägs det; kramar, leenden, kärlek, vänner, familj, omtanke, skratt, fina minnen, sol från blå himmel, vår vackra natur och underbara barnen. Här och nu har du allt detta och det kan inte cancern ta ifrån dig idag så njut av att älska och älskas och just idag är du rikare än många i världen som har allt detta. Gör varje dag till en bra dag full av kärlek. ❤️ Hur många dagar vi får här på jorden vet vi inte. Bamsekram till dig Annica och till dig också Johanna, vänner som du är lycka. Och det är inte lätt vara vän heller med någon som är så sjuk och rädd och ledsen och finnas för denna och samtidigt leva sitt liv, få fortsätta vara glad och tacksam för allt i sitt liv, se fram emot din resa med familjen när din vän är så sjuk hemma, kontrasten blir total. Så stor kram till dig också Johanna som säkert också är förlamande ledsen och så mitt i en blogg om allt möjligt annat, och inför en drömresa. Fortsätt fånga dagen Johanna och fortsätt skriv och fortsätt finnas för Annica. Kramisar ❤️❤️ Du & Annica är båda helt amazing!

 7. Mirakel inträffar hela tiden. Hela familjen har våra tankar och böner. Det har varit viktigt för oss som stått utanför att på något vis kunnat stötta och därför var det så bra att insamlingen startades. Annica har delat med sig av sitt liv och gett oss så mycket och det kändes bra att åteminstone kunna ge något tillbaka. Stor kram till hela familjen ❤️

 8. Du är en fin vän Johanna. Du känner ju Annica mer än nån av oss här. Är det något du tror dom behöver i denna situation? Ska vi starta en insamling igen eller göra något för pojkarna? Jag vill så gärna göra något men vet inte hur. Eller behöver dom bara lugn och ro. Jag hoppas du förstår vad jag menar . kram från Jessica

  1. Tänker också på en insamling så Annica med familj inte behöver tänka på ekonomi. Göra vad man orkar/vill/kan.
   Finns inte ord just nu, denna jäkla sjukdom. Tänker på er och ber om ett mirakel. ❤️

 9. Våra tankar o böner är hos Annica o hennes familj nu❤️
  Tänker också på dig Johanna vilken fin vän du är❤️

 10. Hon är värd allt gott, jag önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel sker,, så att hon får leva vidare så som hon har kämpat o fortfarande gör fina fina Annica, jag är så ledsen för dig o din familjs skull, vi finns alla med dig kramar

 11. Johanna, du verkar vara en fantastisk vän. Är helt säker på att Annica och hennes familj är glada och tacksamma över att du finns i deras liv. Tevlig helg till dig, Janne och tjejerna.

  Annica, DU är amazing ❤️. Önskar dig och familjen en så bra och mysig helg ni kan ha. Tänker på er ❤️

 12. Till Annica
  Ge inte upp – Du är älskad!

  Du har ropat ut i natten efter hjälp och tröst.
  Du har kämpat för att andas under plågans röst.
  Du har simmat över havet där ångestvågor rasat
  och du känner något inom som blivit söndertrasat.

  Men ge inte upp – Du är viktig just nu!
  Det finns en plats i våra hjärtan när ditt eget går itu.
  Det finns vila i gemenskap som värmer och ger frid.
  Det finns vänner som kan bära, lyssna och ge tid.

  Ge inte upp – Du är älskad!

  När du bad en enkel bön ur djupet av ditt hjärta.
  När du kände gränsen av outhärdlig smärta.
  När du räckte ut din hand och bröt din ensamhet
  du maktens bojor utav tystnad genast sönderslet.

  Nu får Du göra vad Du vill
  Ja, Du får göra vad Du vill

  Men ge inte upp – Du är viktig just nu!
  Det finns en plats i våra hjärtan när ditt eget går itu.
  Det finns vila i gemenskap som värmer och ger frid
  Det finns vänner som kan bära, lyssna och ge tid.

  Ge inte upp – Du är älskad!

 13. Sitter på spårvagnen hem efter jobbet och läser senaste inlägget. Jag blir så otroligt rörd av er kärlek , alla fina goda människor med varma hjärtan❤️och omtanke. På något fint sätt hänger vi alla ihop. Tårarna rinner sakta ner för kinderna och känslorna är så starka för er i denna situation . Annica , vi finns alltid vid din sida❤️

 14. Johanna, Annica och hennes familj har dig att tacka, det är tack vare dig som de fick resan till Rhodos och alla insamlingar som du engagerat dig i och dragit igång.

  Vi skulle aldrig kunnat hjälpa dem om du inte dragit igång allt och stöttat familjen så mycket som du gör. Jag tror de är evigt tacksamma för det.

 15. Annica är en underbar människa och en stor förebild. Jag hoppas verkligen att ett mirakel sker så hon får vara kvar hos sin älskade familj. Hon förtjänar det bästa❤

  1. Jag har swishnumret så om det är okey för Annica så lägger jag gärna ut det. Vill gärna vara med förstås.

 16. Annica, jag har tänkt på dig varje minut, varje sekund, sedan jag läste ditt inlägg.. skrev här igår med.. blev så djupt berörd.. är själv mamma till en flicka på 5 år & mitt hjärta går sönder av dina rader jag finner inga ord, det är så orättvist & grymt.. Tänker så på dig & din fina familj..

 17. Kram till Annica från Annica 🙂 Vi kommer aldrig att förstå och sätta oss in i familjens svåra situation.. men det vi kan göra är att visa vår omtanke, be för er och tänka på er. Ni är så starka fina och enorma förebilder. Mirakel finns! Stor kram

 18. Fina Annica! Så ledsen jag är för din skull. Så fruktansvärt orättvist livet är. Du verkar vara en fantastisk person och den bästa mamman till dina fina killar. Jag hoppas att du orkar fortsätta kämpa med hjälp av dina nära och kära och din tro. Vill skicka en stor kram till dig och hela din familj som kämpar i detta. Har själv levt med den förlamande skräcken som cancer för med sig då min pappa var sjuk.

  Jag vill också skicka en hälsning till mamma Anitha. Kan inte tänka mig något värre än att ens barn blir så sjukt. Jag ska be för att Annica får stanna hos er.

  Är också gärna med och swishar en slant och ser gärna att du Johanna drar ihop en ny insamling. Så att familjen iaf slipper tänka på pengar en liten stund.

  Stor kram ❤️

 19. Alla mina tankar går till fina Annica och familjen och till Johanna som är en så fin vän . Kämpa på ❤️❤️

 20. Swishnumret till Annica är Kristian Thimberg, +46703348975.
  Vi som vill ge Annica med sina nära och kära en kärleksfull tid utan tanke på något annat än att bara älska och bry sig om varandra, nära och kära.

 21. Fina, fina Annica, jag har tänkt så mkt på dig, sen jag läste ditt inlägg igår. Jag ber, för att ett mirakel ska hända… Ni är en så fin familj.

 22. Älskade, älskade Annica, Krille och pojkar! Vi i min familj gråter och gråter.Hela kroppen värker och hjärtat brast i samma stund jag läste ditt blogginlägg.
  Det är en omöjlighet att försöka förstå er mardröm; det kaos ni nu befinner er i. Det går inte.
  Du och din fiiina familj, som är en sådan ojämförbar förebild för hela mänskligheten – vi måste tro på ett mirakel, för du behövs verkligen här på jorden. Din man har den vackraste hustru en man kan få och dina pojkar den allra bästa mamman. Din mamma har den vackraste dottern och du är en sådan vän som alla önskar att ha. Det har alltid strålat om dig, trots din svåra sjukdom.
  Min allra högsta önskan är såklart att du ska bli frisk, men efter det – att jag och mina flickor kunde göra något för er! Swishar en slant, men vad mer kan vi göra??
  Önskar jag kunde befria er från ångest och vanmakt. Önskar att bönerna ska hjälpa.
  All kärlek till dig och alla som lider och räds med er. Vi är såå många som vill ta emot er i en varm, trygg famn.
  Älskade Annica! Jag vill stå bredvid dig och sjunga i kör, jag vill se dig dansa Zumba ”så det ryker”. Jag vill se dig le, och höra dig tala varmt om dina planer.
  Du är innerligt älskad och under måste ske. Ber.

 23. VIKTIGT ( för vidare ) CBD olja. Snälla säg till henne att börja med det nu på direkten. Och om någon nära till henne kan söka på Cbd och cancer. Det finns mycket positivt och hoppfyllt där. Beställ NU på direkten!!!

 24. Kärlek och kram till Annica med familj och dig med Johanna ❤️
  Tack för du berätta för oss hur det går. Vi är så många som tänker på Annica och hennes familj. Det berör rakt in i hjärtat.
  Kram Sandra ❤️

 25. Jag hoppas verkligen att ett mirakel sker. Denna situation ni befinner er i måste vara en riktig mardröm. Jag tänker så mycket på dig Annica och din älskade familj. Du har varit stark förr och jag tror att du är det denna gången också. Så länge det finns liv finns det hopp. Jag önskar av hela mitt hjärta att ett mirakel sker. Swishar en liten slant till er. All kärlek och mod till er. Sänder massor av styrkekramar till er <3<3<3

 26. Hej.
  Vi får inte sluta hoppas på mirakel.
  Läste i media om en ny cancerbehandling som väntade på att godkännas i EU. Vad jag förstod fanns den i bland annat USA. Den gick ut på att man tog blod och förenklat programmerade om detta blod för att ”attackera” cancern, när man sedan förde in det i kroppen igen… Väldigt dåligt beskrivet..

  Hursom, stod det att behandlingen var dyr. Kan inte någon kolla upp om möjligheten finns för Annika att få denna behandling? (Om hon vill, kan och orkar naturligtvis)
  Isåfall om möjligheten finns, måste vi starta en insamling.
  ❤️❤️❤️

 27. Allra finaste, bästa Johanna!

  Av hela mitt hjärta: TACK för att du är en sådan fantastisk vän till Annica och hennes älskade familj. Du anar inte hur betydelsefull du är med din ärlighet, värme, kärlek, klokskap, generositet och lyhördhet.
  Du är även en länk mellan familjen och alla oss som som inget hellre önskar i hela världen, än att Annica ska bli frisk och få leva det liv hon älskar så högt. Jag förstår att det är oerhört tufft även för dig nu. Tack för allt du gör för Annica och hennes familj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..