• 2018-03-20, 12:19
  • 218

Inte, inte, inte…

Min röst ropar NEEEEJ!!!

Jag kan inte fatta,  inte ta till mig det som min älskade Annica berättar. Jag vägrar tro att det är sant…

Att doktorn sagt att de har gjort allt vad som står i deras makt…men att det inte räckt till. Mitt hjärta säger nej, min hjärna likadant. Inte min älskade Annica, inte min dotter, min finaste, närmaste vän. Hon, den tappraste kämpe som jag mött i hela mitt långa liv, hon är den tappraste nu också, när hon ska berätta om detta svåra. Med henne som förebild, försöker jag att vara tapper och leva, som hon lärt mig, i nuet.

Att läkarna och alla sköterskor, verkligen gjort vad de kunnat, det är jag förvissad om. Under Annicas hela sjukdomstid, under dessa år har också ni alla som följer henne, kommit att betyda väldigt mycket. Alla goa hälsningar, alla hjärtan, hållna tummar och tår, alla böner för henne, tack ni alla.

Och snälla, fortsätt gärna med det. Annica är väldigt trött och orkar själv inte nu vara så aktiv, hon behöver vila och ro med sin familj.

Men som mamma lovar jag att läsa era hälsningar och förmedla till henne. Igår var det 868 inlägg som jag läst, och fler har kommit idag. Jag berättar för Annica och tillsammans känner vi den kärlek som omsluter henne och hennes make och barn.

Som mamma är jag rörd in i mitt hjärtedjup över all denna värme och omtanke som Annica möter. Av hela mitt hjärta önskar jag att ett Guds mirakel må ske så Annica får bli helt frisk. Det är mitt enda hopp.

Annicas mamma Anitha

2018-03-20 Gästblogg

Kommentarer

Kiki 9 månader sen

Mina varmaste tankar till Annicas familj, och andra nära & kära ?

Inger Poohl Bechara 9 månader sen

Mina varmaste tankar till er!❤

Åsa 9 månader sen

Vila i frid <3

Gunilla 9 månader sen

Tänker så på er i er stora sorg!!❤️?

Mia 9 månader sen

Jag är så ledsen bara ……

Anneli 9 månader sen

Mamma Anitha med familj…..
mina tankar går till er ❤️, må ni alla få kraft och ork att ta er igenom denna djupa sorg, all kärlek till er ?

En mamma i Örebro 9 månader sen

Finns inte ord!
Så fruktansvärt sorgligt.
Kramar till er alla. Ta hand om varandra o stötta pojkarna. Kramar till dig mamma Anitha Krille o rara sönerna . Vila i frid Annika.?

Frida von Jelinek 9 månader sen

Vila i frid finaste Annika och tack för allt du har givit oss! <3 Mitt största deltagande till din familj. Kraft och styrka och kärlek till er <3

Kajsa 9 månader sen

Skickar all omtanke och värme till er hela familj.?RIP

Ann-Sofie Berntsson 9 månader sen

Vila i frid?

Icka 9 månader sen

Jag är så ledsen för er stora förlust och sorg ????? jag finner inga ord
Ni är i mina tankar hela tiden
Kram Icka ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Emelie 9 månader sen

Vila i frid. Tankarna går till barn & familj. ??

Anna 9 månader sen

Styrkekram till er alla

Marleane 9 månader sen

Kära Annika!
Har följt dig på bloggen och sett ditt fina hjärta och din kamp. Vi ber för dig och din familj hela tiden i våra hjärtan. Jag har beundrat din starka tro då jag när jag eller min familj som drabbats av annan typ av sjukdom har lätt för att tvivla. Så du är så beundransvärt stark. Önskar dig all kärlek och kärlek och styrka till er alla nu. Skulle vilja nämna så mycket om alternativa metoder även som troende men vet att du förrut inte var intresserad av det. Du väljer vad som känns rätt för dig men vill så gärna att du ska bli frisk. Tack för allt du ger. Du är fantastisk! ❤️?❤️

Gabi 9 månader sen

Kära Anitha, finner inga ord men ber om och om igen om ett mirakel???????? Sänder en massa styrke kramar och kärlek till er ???????

Gabriella 9 månader sen

Stor kram till Annica och hennes fina familj, skickar styrka och kraft och tänker på er <3! STOR KRAM <3 ?

Helena 9 månader sen

All värme och styrka till er alla! ❤️❤️❤️

Anna Westman 9 månader sen

Annica jag ber för dig <3

Helena 9 månader sen

Annica, jag känner inte dig personligen, men jag ber för dig, för att du ska
Få mer tid med din familj. Tiden med min man rann ut obeskrivligt fort, ingen förstod, allra minst jag som stod närmast förstod hur fort det skulle ta slut. Det jag önskade mest av allt när han somnat in var att vi hade fått prata klart. Hur jobbigt och ledsamt det kan vara att tänka, så vill jag be dig Annica, prata klart med alla, lämna inga oavslutade samtal när du går. Nu vill jag hoppas och tro att det är 50 år tills du går, men ändå, prata klart med dina nära, varje dag, det är så lätt för alla att skjuta tankar och beslut på framtiden. Och mitt råd gäller alla, inte bara dig Annica. ❤️?

BM 9 månader sen

Vi ber alla för mirakel. Vi ber att Annika ska få leva. Vi ber att om miraklet inte kommer att vägen till det oönskade ska bli så bra, smärtfritt och fint som det bara kan bli. Både för Annika men också för alla hennes nära och kära.
Vi ber för tid vi ber för liv men kanske ännu mer för tid för liv. Att ni ska få så mycket tid med liv ni bara kan innan energin tar slut.
Att förlora någon eller tvingas lämna är inte lätt för någon av er. Att av väga vad som förgyller och vad som förkortar är omöjligt men spendera tiden ni har med varandra. Skapa minnen för barnen som de kan komma ihåg när de är stora där vad som komma ska inte är huvudfokus men diskutera ändå vad som är påväg. De minnen ni skapar behöver inte vara stort eller långt men ta bilder tillsammans och skapa saker som kan hjälpa efteråt. Pyssla nått enkelt, skapa nått de kan bevara och ta med sig när de blir stora ett minne tillsammans med mamma (eller mamma, pappa och mormor). Prata med dem men låt inte hoppet dö ut eller livet glömmas i väntan.

Jag kommer be för att ni finner styrka, jag ber att ni finner och får tid för liv att leva om läkarna får rätt.
Jag hatar när cancern vinner och jag hoppas och ber att mirakel kan och kommer ske.

??❤️?❤️

En mamma i Örebro 9 månader sen

Största kramarna till er! Annika din man o era söner! O dill dig Annika s mamma. Förstår detta är oerhört tufft för dig med.
Önskar verkligen från mitt hjärta du får på ngt vis en vändning på detta. Att mirakel finns! Dags för detta mirakel att hända nu!!!!!
Önskar man haft ett trollspö. Kramar

Eva 9 månader sen

Underbara Mamma Anitha ? Varför ska Annica och du och hennes man och dom tre fina pojkarna tvingas genomgå denna bottenlösa förtvivlan?? Det är ju en ständig kamp att kastas mellan hopp och förtvivlan.. Måtte ni få fina stunder av kärlek och pussas och kramas och gosa med varandra ?????? Under kan ske och jag slutar aldrig att be för din underbara dotter Annica, hon kämpar var minut! Jag vill skicka en varm och innerlig kram till dig Anitha, från Eva…

Annica fina Annica? Vi känner ju inte varandra, det var genom Johannas blogg som vi ”träffades” och jag kände en samhörighet med dig på en gång och kände att det är i nuet,i stunden, man ska leva och älska och känna andetag och hjärtslag hos dom nära och kära man har omkring sig?
Det klart att du är rädd, du kämpar ju mot något som ingen av oss vill kämpa mot – en ond sjukdom! Men du fortsätter att kämpa Annica och vi är många som kämpar med dig och som håller dig och din familj i handen ??????
Önskar att ni kan få fina stunder med pussar och kramar och mysa och gosa och vara nära och prata om minnen.. Du har en sån fin familj Annica med din man och era tre fina pojkar och dom har en underbar mamma och fru!
Jag knäpper mina händer varje kväll och har min pratstund med Gud och du vet att Gud hör bön och under kan ske, jag ber att Gud ska vara hos dig och han håller dig i handen ?
Nu kramar jag om dig och smeker din kind.. från Eva ?

Sandra 9 månader sen

Jag känner dig inte Annica men tänker på er varje dag. Du har kämpat som en riktig krigare och borde vid det här laget vara en förebild för många! Sänder en massa kramar till dig och dina nära och kära!❤️ /Sandra

Rebecca 9 månader sen

Tankar, styrka och böner sänder jag varje dag till er alla ❤️??

Birgitta Fjaestad 9 månader sen

Jag önskar så att jag kunde säga detta till Annica:

Kära Annica, vi känner inte varandra, men via vänners vänner såg jag av en slump för ett par år sedan ett av dina inlägg på Facebook och har sedan dess följt din resa på avstånd. Tänkt på dig då och då och att livet inte är rättvist. Jag tänkte på dig i natt också när jag vaknade. Har pratat lite med Gud också, som jag aldrig trott på, men i nödens stund så… Knäppt mina händer. Sagt min mening, att jag inte tycker att det finns någon rim och reson i detta.
Men jag vill att du ska veta, Annica, att jag har aldrig träffat på en person med en sådan kämpaglöd som du har haft genom alla dina svårigheter. Det manar till eftertanke hos oss övriga och skänker kraft att ta itu med saker istället för att vänta. Du är en sann inspiratör, och med flera personer som du hade världen sett mycket bättre ut.
Om du var här skulle du få en stor, mjuk och varm kram.

Hälsningar
Birgitta

Hege jeanette lillebö 9 månader sen

Ni är i mina tankar och böner varje dag ?❤❤?

Jessica 9 månader sen

Skickar kärlek till er alla och även min djupa önskan om ett mirakel… En dag i taget. ❤

Camilla 9 månader sen

Så fin mamma du är❤ , all styrka o kärlek till Annica o familjen o en dag i taget❤?❤?❤ kramar

Alexandra T-Brown 9 månader sen

❤️

Malin S Lorentzson 9 månader sen

❤️? Styrkekramar ni fina ❤️?

Admira 9 månader sen

Jag blir så otroligt lessen???jag önskar att Annica blir bra och får leva livet med sin familj?ingen förtjänar detta!
Jag ber för er❤️❤️❤️

Anna S 9 månader sen

Önskar Er många fina stunder av kärlek och gemenskap trots att omständigheterna är svåra. ❤️

Maria 9 månader sen

Tonvis av styrka, böner och tankar! ❤️❤️❤️

Fredrika 9 månader sen

NI är i mina tankar och böner. Ber om den frid som endast Gud kan ge, trots omständigheterna. ❤️??

Eva 9 månader sen

Medkänsla och förståelse för er men skickar massa styrka o energi ber för er alla att Annica skall bli frisk kram kram <3

Marielle 9 månader sen

Ber för ett under ska ske att Annica blir frisk snart!!??❤️??

Maria N 9 månader sen

Vilken gåva att Annica har dig som mor och du har Annica som dotter! Önskar er alla allt gott och all kraft som går att uppbåda!

Pia Persson 9 månader sen

Ber om ett mirakel för Annica, hennes familj och mamma. Tänker på er <3<3<3<3<3<3

Eva 9 månader sen

Kära Anitha! Oh, vad jag känner med dig. Jag har en dotter, jämngammal med din Annica, som också har tre små barn. Denna familj är det absolut käraste jag har, precis som Annicas familj är för dig. Jag kan bara ge er alla mina tankar och all kärlek. ❤

Anonym 9 månader sen

Fina Annika❤jag aldrig bett till någon förut men NU så gör jag det för dig. Är själv mamma, mormor o farmor o detta är så fruktansvärt att höra. Skickar massa styrkekramar till dig o familjen.❤❤❤

Sassa 9 månader sen

❤️❤️❤️

Ann-Christin Hector 9 månader sen

Tänker o ber för dig o din familj. Gud hör bön. ???????

Nettan Lord 9 månader sen

Massor kärlek till dig Annica ❤️❤️❤️ Kramar

En annan Nina 9 månader sen

All styrka till er alla ❤️???

Helene 9 månader sen

Sänder er massor av kärlek❤️❤️❤️

Jenny 9 månader sen

Tänker och ber för er alla.

Mikaela 9 månader sen

Tänker på er allihop. Vilken vidrig sjukdom cancer är! All styrka till er❤️Hoppas på ett mirakel för Annica ?

Karolina 9 månader sen

?❤️?All kärlek och styrka till er?❤️?

Anna 9 månader sen

Tänker på dig och din familj dagligen Annica. i har aldrig träffats men jag har följt din resa och önskar av hela mitt hjärta att den resan får pågå länge till, tillsammans med din älskade familj. Stora kramar från Göteborg (jag jobbar precis intill ditt favvohotell Spar och tänker på dig varje gång jag går förbi)

ÅmB 9 månader sen

❤️??❤️

Veronika Norr 9 månader sen

Jag önskar så att man kunde göra nåt?
Ber om mirakel och skickar all kärlek och styrka till er alla ???????????????

Anna Jönsson 9 månader sen

All kärlek❤️❤️❤️❤️

Marita 9 månader sen

Trevlig resa med.familj

Jennika Larsson 9 månader sen

Kära Annica, tänker på dig och din fina familj varje dag. All kärlek och styrka till er nu!!! ❤️?❤️?❤️ Livet är Såå orättvist ibland! ??

Cemilia 9 månader sen

???

Therese Lundholm 9 månader sen

All kärlek och styrka till er ❤❤❤

Jenny 9 månader sen

All styrka & kärlek till er <3.
Kjamar Jenny

Ulrica Karlsson 9 månader sen

Ber? Hittar inte ord❤ Kram

Susanne 9 månader sen

Du är i mina tankar hela tiden fina Annica ❤️ All kärlek o styrka till dig o familjen ❤️??❤️

Gunilla 9 månader sen

Tänker mycket på er! Varma kramar Gunilla

Jane 9 månader sen

Själv Han är mig alla dagar nära för var särskild tid med särskild nåd, varje dags beskymmer vill Han bära, Han som heter både kraft och råd…
Så Hjälp mig då att vila tryggt och stilla blott vid Dina löften Herre kär……
Blott en dag ett ögonblick i sänder vilken tröst vad än som kommer på……??❤️

Svar på kommentaren:
Monika 9 månader sen

Min favoritsång. Så trösterik!

Carina M 9 månader sen

Älskade Annika❤️? tänker på dig/er dagligen.. detta är såå orättvist, ingen dka få genomlida detta…
Men tro mig MIRAKEL sker varje dag? Tänker på er alla och massa styrkekramar till er alla❤️

Margareta Stojanovic 9 månader sen

All kärlek och styrka till er?❤️?

Carina 9 månader sen

?Ber för Er

Erika 9 månader sen

❤❤❤

susanne 9 månader sen

tankarna går till dig Annika o din fina familj om jag kunde trolla bort detta elände så skulle jag göra de för ingen ska behöva ha de så jobbigt.Men hoppas du kan ha lite ork o vara med din fina familj.❤❤❤❤❤❤?

Cissi 9 månader sen

Stor varm kram till er alla som behöver genomlida detta förfärliga.
Jag ber om ett mirakel så Annica och hela familjen kan få må bra.
Styrka och kärlek till er alla ❤️

Eva 9 månader sen

Fina Annica (naturligtvis) vill ge dig och din familj massa kramar ❤️ Det är så fruktansvärt orättvist, allt som händer er. Tänker på era gulliga söner och din man…Och din underbara mamma. All kärlek och styrka till dig fina söta Annica❤️

Petra Nymans Dagbok 9 månader sen

Du kommer klara det här! Vi ger aldrig upp! Finns inget annat! Kramar till dig o din fina familj<3 <3 <3

Malin 9 månader sen

Ni finns i mina tankar ❤
Ta hand om varandra. Massor av kramar till Annica ❤

Eva 9 månader sen

Fina Annika ❤️

Nina 9 månader sen

All kärlek och styrka till er ❤️?

Camilla 9 månader sen

Jag tänker på er dagligen! Det gör så ont att läsa vad ni behöver gå igenom! Jag sänder styrka och kärlek till er alla! ❤️

Marie 9 månader sen

All kärlek o styrka till er❤️❤️❤️

Linda 9 månader sen

❤❤❤
Oändligt med kärlek till Er ❤

Ann 9 månader sen

Enda från min hjärterot vill jag att du ska få slippa känna ångest, oro och sorg och lidande. Jag sänder mina styrketankar till dig och din familj och ber i bön om att du ska bli frisk ♥️?

Ewa 9 månader sen

Nu hoppas vi på ett mirakel för varför ska just ni drabbas som
är en sån otroligt gullig familj❤️
Ingen rättvisa i världen .

Kram ❤️

Ella 9 månader sen

Johanna 9 månader sen

All Kärlek Till Er ❤️❤️❤️

Sandra 9 månader sen

Vi omsluter er alla så gott vi kan. Känn vår värme och kärlek ❤️
Vi ber för mirakel, ber för Annica ??
Den starka modiga tjejen som är en sann förebild för så många.
Anitha, hälsa så innerligt hjärtligt till Annica. Ge henne en varm kram från oss bloggläsare.

Styrka och kärlek i massor
Kramar Sandra ❤️

Mysan 9 månader sen

❤️❤️❤️

Aa 9 månader sen

Varmt tack för den livskraft och gudstro ni förmedlar. Era ord sprider kärlek och hopp till många av oss följare vilket betyder mer än ni kan ana.
Jag ber för er och för ett mirakel!
Styrkekramar från en okänd vän

Linda 9 månader sen

❤️❤️❤️❤️❤️

Jenny 9 månader sen

???

Åsa 9 månader sen

Kramar❤️

Birgitta 9 månader sen

All kärlek till er❤ Blir så berörd ❤Hoppas verkligen på att ett mirakel ska ske ❤kram

Susanne 9 månader sen

Kärlek i massor till er ❤️
Kramar

Mina 9 månader sen

All kärlek till er i denna svåra stund ❤️?

Jessika 9 månader sen

Jag skickar många varma kramar <3
Annica du inspirerar mig, jag vet att du har det jobbigt och jag tror på dig.
Anitha tack för du delar med dig av det ni går igenom just nu <3

B-M 9 månader sen

❤️??❤️

Lena 9 månader sen

Anitha ta hand om Annica och hennes familj❤️
Men glöm inte bort dig själv❤️Stor kram till Er!❤️

Siv Nilsson 9 månader sen

Stor varm bamsekram till er alla,och en extra till kära Annika!❤️?

Viv 9 månader sen

Sänder Styrkekramar ❤️

Selma 9 månader sen

Tänker på er och skickar massa styrkekramar!
Som mamma blir jag så berörd av dina ord och kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom.

Helen 9 månader sen

Med sorg i hjärtat och tårar i ögonen sänder jag all kraft och kärlek samt kämparglöd jag kan uppbringa. Ber för dig Annica ? kram till er alla ❤

Jessica 9 månader sen

❤️❤️❤️❤️

Nina 9 månader sen

❤❤

Kerstin 9 månader sen

All min kärlek och styrka till dig mamma Anitha ❤ Kan inte föreställa mig hur ni har det i familjen. Jag är själv mamma/mormor/farmor. Så stark du måste vara nu när du själv har det fruktansvärt. Vi är så många som tänker på er och beundrar er styrka i hela familjen som orkar på något sätt en dag i taget. Varm kram till er alla i familjen från en medmänniska ❤

Anna 9 månader sen

Tur Annica har dig som sin mamma ❤️

Annie 9 månader sen

<3 <3 <3 <3 <3

Kristin 9 månader sen

Mirakel sker. I detta fall hoppas jag på det i hela mitt hjärta. All kärlek till Annica och hennes familj ❤

Lisa 9 månader sen

Alla kärlek och styrka till Annica och till er alla som hon har runt om sig. Håller alla tummar och hoppas på mirakel
Kram

Annika 9 månader sen

Finner inga ord…..all kärlek till er alla❤️❤️❤️❤️

Lena Melin 9 månader sen

Styrkekramar till Er alla❤️?

Lisa 9 månader sen

Så ofattbart. Fruktansvärt! Alla tankar till Annica med familj ❤️

Carina L 9 månader sen

Annica du har klarat två svåra operationer.Nu sänder vi all kraft o kämparglöd till dig o ber om ett tredje mirakel❤️❤️❤️Du är stark så ge dig inte?Ber för hela familjen❤️

Monica 9 månader sen

Styrkekramar till er alla ❤️??❤️

Lena 9 månader sen

Varma kramar till er alla <3 <3 <3
Ber också om ett mirakel och att Gud ska bära er oavsett vad som händer!

Susanne 9 månader sen

Så oerhört orättvist livet är. Hoppas och tror på ett Mirakel
Kramar till hela familjen

Ewa 9 månader sen

❤️❤️❤️

Ingrid 9 månader sen

Mina tankar är hos er. Kram

Carin 9 månader sen

Annica!!?? Känner dig inte men känner så innerligt med dig!! Jag tror på mirakel och jag ber för Dig!

Gode Gud, jag ber över Annicas liv, jag ber om ett mirakel. Kom med läkedom! Vaka över Annica, Amen!

Önskar att du ska finna ro inför natten, ber att du ska få känna trygghet trots att allting just nu är så mörkt!

Gud välsigne Dig Annica!
Tanke och varm Kram från Carin

Linda 9 månader sen

Styrkekramar till Annica, hennes man och barn men även till dig Anitha! ??✨? /Linda, Kentas dotter

Annika 9 månader sen

❤️❤️❤️?

Linda 9 månader sen

Massor av Styrkekramar till Annika, hennes familj och till dig Anitha! ??✨? /Linda, Kentas dotter

Karin 9 månader sen

Massa KÄRLEK till hela Annica familj ❤️❤️❤️

Nina Green 9 månader sen

Finaste Annica. Har följt din resa länge. Du är en kämpe. Nu måste ett mirakel komma. Jag skickar all min styrka och kärlek till dig och självklart till din fina familj. Kram

Malin 9 månader sen

?Våra händer är knäppta för Annica?
Innerliga tankar till er alla ?

Gunilla 9 månader sen

❤️?

Maria 9 månader sen

Skickar kramar och ber ???

Anna 9 månader sen

Tänker så på er! ❤️❤️❤️ Många kramar!

Sara 9 månader sen

Låt ett mirakel ske så att Annica blir frisk. Skickar styrkekramar genom cybervärlden till Er Alla. ? ❣️ ❣️ ❣️

ELIZE 9 månader sen

Massa styrkekramar och böner till er alla. All kärlek ❣️❣️❣️

Maria 9 månader sen

Mamma hjärtat i mig gråter ?ta hand om er och jag tänker på er .Hoppas på bättring och mirakel.kram

Amie 9 månader sen

Tänker på er i det ofattbart svåra ni går igenom….finner inga ord ❤❤❤

Sylvia 9 månader sen

Min pappa var äldre men försvann på nån timme. Jag trodde att nu kanske börjar jag tro på gud, men icke. Trots att jag försökte tyda fåglars flykt som ett tecken och flygplans vita spår på himlen som ett budskap. Jag gick i skogen och min sorg hördes som ekande primalskrik. Jag drömde länge om min pappa och i drömmen mötte jag honom igen. Nu finns Annica i mina tankar hela tiden och hoppas såå hon får leva, även om jag inte är troende och ber på det sättet, så tänker jag.

Barbro 9 månader sen

All kärlek till Er alla!
Styrkekramar och tänker dagligen på Er.
Ni fixar detta.??

Linda 9 månader sen

Styrkekram och änglabeskydd till er alla???

Anette 9 månader sen

Kärlek och ljus till er alla❤⭐️???

Sofia 9 månader sen

Styrkekramar ❤️

Anneli 9 månader sen

Livet är inte över förrän det är över men hoppas du kan fortsätta fånga dagen, leva i det som är nu trots allt. Skickar en kram och bön till dig och er..?

Gunnela 9 månader sen

Fortsätter be för Annica och alla nära och kära ??❤️??❤️??❤️??

Catarina 9 månader sen

Finns inga ord…. Fortsätter att be för finaste Annica och alla er som är omkring henne och stöttar! ❤️❤️

Siw 9 månader sen

Massor med kärlek till annica och och övriga i familjen. Ja grät när ja läste detta hemska. Men du är en riktigt kämpe. Så vi får hoppas på mirakel. Siw Andersson

Ullis 9 månader sen

Ni finns i mina tankar, all kärlek till er!❤️❤️❤️

Elisabeth B 9 månader sen

Jag ber änglarna att ge dig och hela din familj kärlek styrka och styrka ??‍♀️

Lotta 9 månader sen

❤️❤️❤️❤️❤️ mitt mammahjärta känner för dig! Hoppas Annica o ni kan få må så bra det går i denna hemska situation?

Sanna 9 månader sen

Ni finns i mina tankar, vi ber om mirakel!?❤️

Sara 9 månader sen

Massa styrkekramar och kärlek till hela familjen❤️?

Ida S 9 månader sen

Vi ber för Dig Annica och hela Din fina familj. Stor Kram

Sandra 9 månader sen

Mina tankar går till Annica och er andra i familjen ❤️❤️❤️ Så fruktansvär! Det värker i kroppen! Jag ska försöka lära av Annica och leva och njuta av nuet ❤️❤️❤️

Ewa-Marie Gustafsson 9 månader sen

Mitt hjärta brister❤
Låt det ske ett mirakel så Annica får bli frisk och får vara med sin fina familj ❤

Inger Thiger 9 månader sen

Annica och din fina familj finns hela tiden i mina tankar. Må ett under inträffa genom din starka tro.

❤️

Kristin 9 månader sen

Är så imponerad av Annica, som hon kämpar❤️, må hon få sitt mirakel??❤️

Anne 9 månader sen

All kärlek till hela familjen ❤mina tankar är hos er❤

Bettan 9 månader sen

??????

Karin 9 månader sen

Så sorgligt att läsa och mina tankar är hos er alla. Skickar styrkekramar och ber om ett mirakel. ❤️?

Ewa 9 månader sen

skickar tänka på er kramar/Ewa

Malin Westerberg 9 månader sen

❤❤❤

Kiki 9 månader sen

❤️??

Agneta 9 månader sen

Jag tänker mycket på hela er familj! Sänder er massor av kärlek ❤️❤️❤️

Babsan 9 månader sen

Hjärtat gråter och blöder. ❤️❤️??

Sanna 9 månader sen

Hoppas och ber om ett mirakel! Mina tankar är hos Annica med familj. ❤

Johanna 9 månader sen

Jag tänker mycket på henne o hennes familj! ❤️Jag önskar av hela mitt hjärta att det sker ett mirakel NU! ❤️ ??????

helen 9 månader sen

Kärlek o styrkekramar till er alla <3 hoppas så att mirakel ska ske!

Anonym 9 månader sen

Sänder styrkekramar till dig, Annica och dina närmaste.

Angelica Åström 9 månader sen

Kära Annica ❤Du och dina nära är i mina tankar varje dag. Jag ber till Gud om mirakel i Jesu namn? ,om styrka och kraft❤Kärlek o kramar ifrån mig.

pernilla holmen 9 månader sen

Jag hoppas o tror på ett mirakel, Att Annica får bli frisk igen, jag ber för henne o vet att Gud hör bön hon kämpar o har kämpat så oerhört hårt, hon förtjänar allt gott, jag tycker så fruktansvärt synd o er alla. dom stackars barnen som behöver sin älskade mamma, Krille sin älskade fru o du din älskade dotter,, ett mirakel måste ske kärlek o många kramar till er alla. tänker på er

Madeleine 9 månader sen

❤️??❤️

Elin 9 månader sen

Ber om ett under❤️??

Desiree 9 månader sen

Så ofattbart hemskt. Sitter här med mina tre blonda pojkar och ser Annica och hennes tre fina barn. Så lika mina och jag förstår hennes enorma smärta. Mirakel måste ske! All styrka till er alla ❤️

Lena 9 månader sen

??❤️?

Susanne 9 månader sen

En del säger att allt har en mening hmm. Då säger ja så fa….. heller. Vad skulle det vara för mening m att dom små killarna kom till världen å sen ska mista sin mamma. Å alla andra som åker på denna sjukdom som ödelägger familjer. Gör så ont i mig. Ja undrar bara varför?❤

Lena 9 månader sen

Mina tankar är hos Annica o familjen❤️Tror på och ber för ett mirakel❤️

Ingrid 9 månader sen

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Nina 9 månader sen

Orden är slut. Mina tankar går till er❤️

Lena 9 månader sen

Har följt din kamp här genom Johanna och sänder all styrka till dig Annica och till familjen ❤️❤️❤️
Tänker på dig! K R A M

Nathalie 9 månader sen

❤️?❤️

Marita 9 månader sen

Mina tankar är hos Annica och hela hennes familj , kämpa Annica ❤️

Annelie 9 månader sen

Tänker på er och vet hur ni kämpar ?

Christina 9 månader sen

Mina tankar är hos er… ofta…. Mina tårar rinner o jag ber som så många om ett mirakel… Jag tror… På Et!!❤️❤️❤️
Ni är KÄRLEK❤️❤️❤️

Nilla 9 månader sen

Ber för Annika och familjen och även särskilt för dig. Det mest fruktansvärda en mamma kan uppleva är när ens barn drabbas av allvarlig sjukdom. Ber om mirakel och mediciner mot den hemska sjukdom som drabbar allt fler. <3

Annika 9 månader sen

Tårarna bränner bakom ögonlocken när jag läser det här. Fruktansvärt. Varma kramar från en Annika till dig och din Annica. <3

Kristina S 9 månader sen

❤?

Sofia 9 månader sen

Vi ber!! ??❤️
”Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller andemakter, varken något som finns eller något som kommer, varken krafter i höjden eller krafter i djupet eller något annat i skapelsen skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår herre.”
‭‭Romarbrevet‬ ‭8

Camilla 9 månader sen

Mina tankar är hos er hela tiden <3 <3 <3

Petra 9 månader sen

Massor av tankar och kärlek till er alla❤️❤️ Tänker på er ❤️❤️

Mona 9 månader sen

?❤️

Lisa 9 månader sen

Sänder styrkekramar till hela ? o alla omkring ????

Kenta 9 månader sen

Hoppas på ett under???

Anya 9 månader sen

❤️?❤️

Stina 9 månader sen

Vill bara krama om och hålla länge länge ❤❤❤❤ Styrka, tankar och kärlek i massor

Anna 9 månader sen

❤️❤️❤️ hon och ni finns i mina tankar, skickar också en massa mod som behövs nu! ?

Johanna 9 månader sen

Kram❤️

Rakel Törnkvist 9 månader sen

??

Susanne 9 månader sen

Anna 9 månader sen

Kramar om er alla och ber till Gud att ett mirakel ska ske. <3 <3 <3

Petra 9 månader sen

Är så ledsen och gör så ont i hjärtat att läsa om Annica ?. Finner inga ord som kan hjälpa er i denna sorg, kan bara ge mina varmaste tankar och styrka och all kärlek till er ❤️❤️❤️

Cina 9 månader sen

Orden räcker inte till, känner med,och för er hela familjen. Massor med kärlek och kramar

Rigmor 9 månader sen

En kram till hela familj. ?

K L M 9 månader sen

?

AnnaE 9 månader sen

Kram ❤❤❤❤❤

Anna 9 månader sen

Du skriver så fint om hur det är att vara mamma till Annica. Det måste vara så fruktansvärt även för er som står henne närmast. Dubbelt svårt både egen och att se din dotter lida. Jag ber varje dag att ett mirakel ska ske. Kramar till dig och Annica med familj.❤

Malin 9 månader sen

Mitt hjärta brister <3

Sara 9 månader sen

Många kramar till er alla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anneth Winqvist 9 månader sen

Varma tankar och böner för er alla i de här svåra dagarna ni upplever. Slutar inte hoppas. Vet att Gud har makten i sina händer. Stor kram!?

M 9 månader sen

Gråter för att Annica och hennes älskade ska behöva genomlida allt detta men också för att jag blir rörd över hur fina människor som hon är omgiven av! Inte för att jag har träffat er, utan för att det känns i hela kroppen genom telefonen, datorn och plattan. FINA MÄNNISKOR❤ med mycket kärlek.❤

Eva 9 månader sen

Förstår att det är fruktansvärt att se sin dotter så sjuk.stor kram till dig❤och till din fina Annica med familj❤❤❤❤❤

Ingrid 9 månader sen

En stor bamsekram till dig och din familj.

Malin 9 månader sen

Hoppas och ber om ett mirakel!?♥️??

Bea 9 månader sen

Kan inte sätta ord på det ni går igenom. Massa kärlek till er alla. ❤️❤️❤️

Thomas elbaum 9 månader sen

Annika vet att vi har Byggt Ett Hus på Sri Lanka, nu får det räcka med denna sjukdom och komma till oss, vi väntar på er och nu är det oxå 10 hundar som väntar på er alla, styrke kramar??❤️❤️❤️

Jennie 9 månader sen

????❤️?

Agneta 9 månader sen

❤️kärlek❤️⭐️

Agneta? 9 månader sen

❤️kärlek❤️⭐️

Gunilla 9 månader sen

Massor av kärlek och styrka till dig Annica och din familj❤️❤️❤️

Annika 9 månader sen

All kärlek och värme till er ❤️?❤️

Anonym 9 månader sen

Tänker på er!❤️❤️❤️

Emma 9 månader sen

Bamsekram till dig Anitha, så fruktansvärt stå bredvid se sin dotter och hennes familj lida så. All styrka och kärlek till er ❤️ Ber för ett mirakel ??

Yvonne 9 månader sen

Ber till gud för dig å hoppas bli bönhörd

Yvonne 9 månader sen

All styrka o kärlek till er ❤❤❤

Anita 9 månader sen

Skickar Styrkekramar till er alla! ???

Pernilla 9 månader sen

All kärlek till er ♥️♥️♥️

Svar på kommentaren:
Anonym 9 månader sen

Kära ANNICA mina tankar är ständigt hos er alla ❤ Du är en stor kämpe.

Jessica 9 månader sen

All kärlek och styrka till er ❤❤❤ Stora kramar från Lidköping

Hille 9 månader sen

♥️?♥️?♥️

Maritha 9 månader sen

Massor av tankar och kramar till denna kämpe! Tänker på er alla och hoppas på mirakel! ❤❤❤❤❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Massor av er underbara läsare har hört av er och undrat om ni kan hjälpa Annica och hennes fina familj sedan hon skrev sitt senaste blogginlägg. HÄR. Därför kommer maken Krilles Swish och…

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…