• 2018-04-18, 19:53
  • 58
Ett sista farväl till en vän

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många som hade det jobbigt oavsett hur mycket värre du själv hade det. Det har varit en vacker dag. Och en otroligt tung dag.

Jag, Janne och tjejerna gjorde sällskap till att vinka adjö till Annica på hennes sista resa. Annica berörde så otroligt många. Alla ni där ute, alla ni tusentals som följde henne, hämtade styrka från henne och gav henne kärlek tillbaka. Hon gjorde så otroligt mycket gott när hon själv mådde så dåligt.

Det rör fortfarande runt massor av olika känslor inom mig. Sorg och saknad, men också en hel del stolthet över att ha fått känna Annica och få dela en liten del av hennes resa. Hon var så modig och blev en förebild för så många andra som också är ledsna idag.

Farväl älskade vän, vi ses igen.

 

 

2018-04-18 Gästblogg

Kommentarer

Julia 4 veckor sen

Johanna, jag tycker du verkar vara en sådan fin och sann vän för Annica.
Jag tycker det är så sorgligt och känner mig så nere över att hon är borta. Även om jag inte kände henne.
Hon hade tur som hade dig ❤

Annika 1 månad sen

Jag har skrivit lite då och då här inne och bl a peppat Annica. Denna dag tänkte jag på henne i och med sista resan – samma dag som jag och min man var på KS och fick veta att han har cancer.
Surrealistiskt.
Kommer en tung period framöver med strålning varje dag under 6 veckor, cellgifter, PEG, ja alltså…. MEN: Dom har sagt att han ska botas och att prognosen är god.
Vi är hoppfulla och min räddning i det hela är att jag försöker tänka positivt och framför allt skratta.
Kram och kram till Annica där ovan molnen! <3

Åsa Hjalmarsson 1 månad sen

❤️❤️❤️ såååå fruktansvärt sorgligt är det. Finns inte ord….. 😔 kraaam ❤️

Lillemor+Davidson 1 månad sen

❤️

Christina L 1 månad sen

Vila frid Annica ❤️🕊💐

Fnulan 1 månad sen

Vännen, ledsen för din förlust och det finns ingen tröst. Jag ska krama om dig hårt när vi ses
Kärlek….

Kristin 1 månad sen

Det var det vackraste blomster hjärta jag någonsin sett! Fantastiskt! och rosa, som Annika tyckte om. Kram till dig Johanna, jag kan verkligen tänka mig att dagen var fin.. men väldigt tung, sorglig och känslosam såklart.
Fina Annika! du har berört mig! du hade en alldeles egen utstrålning och gav mig känslan av att inget är omöjligt. Jag är så glad över att jag fick lära känna dig, även om det bara var så här över ”nätet”. Jag kände att du var en väldigt fin människa och jag blev glad av dig.
Jag tänker på dina 3 små pojkar, och på din man. Jag hoppas att de snart får känna lättnad i sin sorg, att det kan övergå till en känsla av att du fortfarande finns här, även om det inte är som förut!
..för blundar man..och tänker på dig så är du ju här.
Sov i ro fina Annika! kram Kristin

Camilla 1 månad sen

Åh så fint blomsterhjärta Johanna.
Vila i frid fina Annica 💚

Kram Camilla

Marita 1 månad sen

Vila i Frid Annica ❤️

Helen 1 månad sen

Vila i frid Annica❤️❤️

Marka 1 månad sen

Vila i frid Annica ❤️🕊

Ulli 1 månad sen

Vila i frid fina Annica ❤️

Caroline 1 månad sen

Vila i frid fina Annica❤️Tänker på Dig ofta, vilken kamp du utkämpade, så stark du var, så mycket Du förmedlade till oss…Vikten av att leva, vikten av att leva i nuet…ta vara på varje dag vi får leva…

Och Johanna du har ett hjärta av guld, så fin vän och medmänniska❤️
Kram❤️

Sofia 1 månad sen

Så fint ❤ kram till er alla.

Berit Jernberg 1 månad sen

❤🌹❤🌹❤🌹

Anneli 1 månad sen

Pia Persson 1 månad sen

Vilket underbart hjärta du gav till Annica. Hon måste ha varit stolt att haft en vän som dig, Johanna.

Sandra 1 månad sen

Så vackra blommor från er 💕
Förstår att det var en tung dag.
En sista hälsning från mig med, farväl fina Annica ❤️🌹
Kommer alltid att minnas dig med värme och godhet.

Stor kram till dig Johanna och Styrkekramar till Annicas familj. Mina tankar är hos er alla.
Kram Sandra ❤️

Agneta🌹 1 månad sen

❤️🕯🌹

Ulrika 1 månad sen

<3

Emma 1 månad sen

Så fina blommor i fina färger i ett fint hjärta, vila i frid Annica, fjärran från smärta och oro, där blommorna alltid blommar 💗🌸
Kramar till Annicas familj, mamma Anitha och dig Johanna 💚💗☀️🌸

Emmelie 1 månad sen

❤❤🌷🌹🌷

Christina 1 månad sen

❤️❤️❤️😓❤️❤️❤️

Malin 1 månad sen

Åh så vackert hjärta Johanna, färgerna så underbara! Precis som mamma Anitha skriver, du visste exakt Annicas favorit färger.
Vila i ro och frid älskade Annica.
🕯️💝

Britt-Marie Norman 1 månad sen

Vila i frid fina Annica❤️

Eva 1 månad sen

Så vackert blomsterhjärta.
Ofattbart och sorgligt.. En sista hälsning från mig också. Kram

Anitha Zandelin Bergqvist 1 månad sen

Johanna, tack för att Du o Janne och dina flickor var med. Och för de vackra blommorna. Du visste precis, – ett hjärta och i Annicas älsklingsfärger, precis som tulpanerna hon fick när Du var hos henne sist.
Tack för din fina vänskap till min älskade dotter!
kram Anitha

Svar på kommentaren:
Elizabeth 1 månad sen

Tänker på dig som mamma. Må du kunna se solens strålar och känna dess värme snart igen. Annica berörde så många, som du vet. Hon har gett så många en syn på livet som så få vet om. Njut av de små ögonblicken med barnen, så gott det går. Det är vad Annica hade velat ❤️ Må hon vila i frid 💔

Elin 1 månad sen

Fråga!! Undrar så hur det går för deras rara tre gossebarn? O krille? I detta såå svåra…

Kram till dig mamma Anita. O styrka

@johannatoftby ?

Agneta🌹 1 månad sen

❤️🕯❤️

AnnaE 1 månad sen

Vila i frid Annica 💕💕

Agneta🌹 1 månad sen

❤️🕯

Lotta 1 månad sen

❤️

Maj svensson 1 månad sen

”Livet tar, livet ger… Men den här gången tog det för mycket.”
❤️

Anette 1 månad sen

❤️❤️❤️

Christina 1 månad sen

En sista hälsning från mig också❣️
Jag beundrade dig så enormt mycket!

Pia 1 månad sen

Vila i frid fina Annica ❤️❤️❤️

Karin Johansson 1 månad sen

Vila i frid fina Annica❤❤❤

Susanne 1 månad sen

❤️❤️❤️
Vackra Annica ❤️
Kram

Lotta 1 månad sen

En sista hälsning till dig Annica. Tack för att du orkade dela med dig av din resa till oss, det har betytt så mycket för så många olika människor – och fortsätter att vara värdefullt. Du finns med oss fortfarande, i våra tankar och det värdefulla budskap du lämnat kvar hos oss. Det kommer alltid att leva kvar.

Lotta

Sara 1 månad sen

❤️❤️❤️

Malin 1 månad sen

Otroligt vackra blommor! 💗 sov gott älskade Annica 💗

Malin 1 månad sen

Cissi 1 månad sen

Ååå vilka vackra blommor till en oerhört vacker tjej från en lika vacker tjej och hennes familj. Ta hand om varandra ❤️

Karin 1 månad sen

Sorligt ! ❤️

Camilla 1 månad sen

Så fint skrivet ❤ En sista hälsning från mig också till Annica ❤
Saknar hennes inlägg fastän jag inte kände henne, men hon berörde en så mycket med sin styrka, värme och kärlek. ❤

Thea 1 månad sen

Vila i frid Annica❤

anonym 1 månad sen

Vilka vackra blommor. Vila i frid vackra Annica. Kram.

Helene 1 månad sen

Åh så fint hjärta 🍃🌹🍃🌹🍃

Annika+E 1 månad sen

❤️

Helene 1 månad sen

Åh så fint🍃🌹🍃🌹🍃

Carolina 1 månad sen

Fantastiska Johanna! Du har ett hjärta av guld. Som så många skriver, jag kände inte Annica men jag tror att hon uppskattade dig otroligt mkt som vän, du peppade och hejade på henne in i det sista. Den kärleken mellan två vänner är så fantastisk. Jag tänker på henne dagligen, vilken fantastisk kvinna hon var, tänker på hennes fina familj -man och barn hur de har det nu. Annica var omringad av så mycket kärlek och det gav henne styrka att orka kämpa. Man Kan inte förstå att hon nu lämnat jordelivet men jag tror att himlen har fått sin finaste ängel <3

Barbro 1 månad sen

En sista hälsning från mej också.
Man förstår inte riktigt att att fina Annica är borta.

Petra 1 månad sen

Så vackert blpmsterarrangemang och passande för fina Annica 💗🌹

Gunilla 1 månad sen

❤️

Agneta 1 månad sen

Så ofattbart sorgligt … En sista hälsning från mig också ❤

Lotta 1 månad sen

Susanne 1 månad sen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Idag har jag fikat med Anitha, Annicas kära mamma. Vi bestämde vi skulle ses i Göteborg eftersom jag ofta är där och Anitha bor i Borås sedan ett litet tag. Anitha och…

Innehåller reklam och annonslänkar för Kicks och Ellos  Slår vi värmerekord den här månaden? Vilken sommarvecka vi har framför oss, ska ju bli ännu varmare i veckan. Lördag ska vi på ett…

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…