• 2018-04-21, 14:15
  • 32

 

Tack alla fina läsare för att ni hjälpte mig att hitta alla problem kring bloggen. Jag fick väldigt mycket mail och många som kommenterade med vad de upplevde krångligt här inne. Det var inte lite problem om man säger så.

Det gjorde att jag tog beslutet att flytta min sajt från Bonnier igår. Nästa vecka ser bloggen ut som innan, hurra!

Jag har aldrig någonsin varit med om så mycket strul och problem, men det som varit mest frustrerande är att ingenting blir åtgärdat. I fyra veckor har jag mailat mina problem, läsare som varken kan läsa bloggen eller kommentera eller dela mina inlägg. Dessutom har mina gamla inlägg bara försvunnit. De finns som tur är kvar på den gamla servern jag flyttar till nu.

Jag arbetar heltid med bloggen och det är min försörjning, då får man rå om sitt egna hus. Det går inte lägga det på andra utan bättre göra något åt det istället.

Jag vill ha den på mitt sätt och vill kunna påverka och bestämma helt själv som jag gjort innan. Jag kunde inte ens se vilka IP nummer ni hade och hade ett låst admin.

Tailsweep sköter fortfarande om mina annonseringar, Daniel som är vår kontakt har gjort ett jättefint arbete och har jobbat hårt för att Bonnier ska försöka hjälpa oss.

Ibland blir det inte som man tänkt sig och jag har alltid varit väldigt stark i mina beslut, trivs man inte, eller saker krånglar, ja då ligger det enbart hos mig själv att göra någonting åt det. Tar för mycket energi att klaga och älta. Måste ha all tid till min bok så detta beslut känns så skönt!

Följ ert hjärta och våga förändra. Den här gången lyssnar jag även på er läsare, utan er finns ingen blogg.

Idag skiner solen och vi har varit ute på en skön runda, måste ut igen och njuta av vårvärmen, hoppas ni gör det samma.

Kram och tack än en gång!

 

2018-04-21 Mitt liv

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…