• 2018-04-24, 16:58
  • 64

Innehåller annonslänkar 

Äntligen! Ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig, så nu har min blogg fått flytta hem igen från Bonniers. Adressen är samma som alltid förstås, och allting ska fungera igen. Gör det inte det, säg till direkt här i kommentarfältet är ni snälla!

Bonniers har många bloggar att ta hand om och att lägga alla på samma server samtidigt blev nog en för stor flytt, det var i varje fall svårt att få ordning på allt. Därför valde jag att gå tillbaka till min gamla server Cloudnet igen och köra mitt eget tema. Jag måste säga att det känns fantastiskt!

Tack alla ni som hjälpt till att hitta saker som inte fungerat som de skulle! Ni gjorde beslutet mycket lättare för mig och jag är så glad över att ni haft tålamod med mig när saker krånglat.

Ni kan säkert alla funktioner, Facebookknappen för delningar fungerar igen och ju mer ni trycker på den, desto gladare blir jag. Kommentarerna är öppna som de ska vara och det är lätt att hitta och skriva ut recept igen.

Jag får hjälp av en privat tekniker med allt som jag inte klarar av själv och Bonniers fortsätter att ha hand om annonser och banners. Ett par saker ska ändras här inne men lovar att det är till er fördel.

Idag har min favoritfotograf Rickard kommit ned från Stockholm för att ta fina bilder som jag snart ska visa för er.

Och för er som frågade efter gula klänningen i instastories finns den HÄR och skorna HÄR.

Nu kör vi!

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…