• 2018-04-25, 23:05
  • 20

Tack snälla för alla kommentarer, nu märks det att allt är som vanligt igen för nu verkar alla kunna kommentera. Underbart! Hojta till direkt om ni vill komma med idéer och tips, jag älskar att ni skriver här inne och lyssnar gärna på era önskemål. Jag ska på möte med min tekniker så ett par förändringar kommer att ske men det kommer ni att gilla tror jag.

Idag har ett team från tidningen Amelia varit här hela dagen för ett reportage som kommer i sommar. Får inte skriva ännu vad det handlar om men det är något väldigt spännande och roligt!  Ska skriva här inne så fort tidningen kommer ut förstås.

Vid 10 kom Peter Knutson som är fotograf, Linda Newnham som är journalist och Shada som är make up artist. Jag har jobbat med alla tre innan så allt kändes toppen. Linda är en underbar journalist som skriver mycket för Amelia, vi har gjort så många reportage och intervjuer så vi känner varandra vid det här laget.

Peter är otroligt duktig fotograf och vi har fotat omslag innan så jag blev så glad när jag fick veta det var Peter. Han är grym!

Shada gör magi. Hon ser precis vilka färger man passar i och vad man trivs i. Jag har så svårt för när någon sminkar med fel färger, idag hade vi varma, jordnära färger och massor med glow.

Älskar glow! Haha. Om man har en bränna så är det extra snyggt, så var inte rädda för att lägga massa glow under er fondation. Smashbox har flera olika, även MAC har en i guld jag älskar. Blir fint när man fotar.

Lucy var med förstås, fick även agera modell.

Hela mitt hem har varit en fotostudio idag.

Följer ni mig på instagram? Johannatoftby heter jag där, i stories filmar jag massor och såg ni från plåtningen idag förstår ni hur Peter jobbar. Han peppar massor! Då blir det bra bilder.

Ni ska få se alla bilder jag tog idag men de kan jag visa när reportaget är ute i butik.

Vi fotade och gjorde lång intervju i åtta timmar så det var en lång men så rolig dag. Tack för ett riktigt roligt jobb, ser så fram emot reportaget och dela med mig av intervjun till er läsare.

Nu är det fokus på min bok igen, vi plåtade massor med bilder till boken igår när Richard kom ner från Stockholm och nu är det en del som jag själv ska fota här hemma. Och skriva. Jag är inne på slutspurten, skriver så fort jag har tid över, har suttit hela kvällen och ett känslomässigt jobbigt kapitel är klart så nu går ögonen i kors.

Tack för allt, i morgon kommer gott recept med tonfisk ni måste testa.

Kram

 

2018-04-25 Mitt liv, Mode / Skönhet

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…