• 2018-05-07, 15:19
  • 10

Jag har precis varit ute på en runda i underbart väder i Göteborg, vilken sommarvärme! Men idag sitter jag varje minut vid datorn och korrläser varenda mening till min bok. Idag ska hela mitt bokmanus ska in och jag har fullt ös. Vägen till en färdig bok du har i handen är inte enkel, men det är pirrigt, spännande och väldigt roligt. Kan knappt tro det är sant, men det kräver också fokus till 100%.

Jag måste ändå ha mina 30 om dagen för att orka, förutom mina träningspass. Frisk luft och promenader eller löpning gör att jag mår bra. Ta på dig skorna och ge dig ut, njut av frisk luft och känn hur kroppen blir lugn efter en runda, få med dig din vän eller partner, det gör så mycket att få igång endorfinerna som blir din belöning. Tänk varje gång du tvekar att du vet det blir bra efteråt.

Gratis och enkelt. Bästa jag vet är att få komma ut på en runda, nu kan jag fokusera igen och då jobbar jag bättre. Blir en bättre människa helt enkelt, haha.

Kortvecka för många och vi ska få sommarvärme, vilken vecka vi har framför oss!

Vill ni ha mer träningstips förresten? Känns som många vill komma igång nu när våren är här, även om jag gärna förespråkar vardagsmotionen så vet jag man tappar farten ibland och då behöver man någon som kickar igång dig.

 

 

Kommentarer

Kajsa 7 månader sen

Jaaaa, mer träningstips!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Vad kul! Då kör vi :)

Anna 7 månader sen

Gärna träningstips som man kan göra hemma, jag rör på mig mycket ändå genom promenader och rodd, men lite mer hemmatips
Må gött

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Om du redan idag vill ha tips kan du enkelt söka här i bloggen, skriv i sökfältet hemmaträning, magövningar, träna hemma, så kommer det massor!
Ska uppdatera mer om träning, många är på G nu är våren och sommaren är här.

Ha en fin dag du också, vilket väder!

Kram Johanna

Liselotte Johansson 7 månader sen

Vilket härligt väder det är. Jättebra med träningstips.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja verkligen! Ha en fin dag i solen!

Linda Nordin 7 månader sen

Ja absolut mer träningstips å bra mat tips :) Har tappat orken och motivationen helt till både träning och matlagning. Tack för en super bra blogg med mycket inspiration och stort lycka till med boken :) Ser framemot att få läsa den :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Det kommer Linda! Tusen tack, jag har fullt upp här, oj oj ;)
Men snart är vi i mål!

Kram och ha en fin dag

Sussie 7 månader sen

Meeeeer av allllt!!!!!
Träning, recept, skönhetstips, klädtips, presenttips, leva livet tips …….
Ha en skön måndag och LYCKA TILL MED BOKEN NU :-))))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack Sussie! Stor kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…