• 2018-05-17, 17:40
  • 4

Innehåller annonslänkar för La vendetta clothing och Ellos 

Nu är jag snart framme i Göteborg för en jätterolig invigning! Det är premiär för Poolside lounge! Detta verkar ju helt underbart, tänk en möhippa eller något mysigt firande här. Ska visa bilder efter sen. Jag sitter och jobbar för fullt och byter om nere hos Janne.

Ser fram emot kvällen och vi ska möta upp några vänner, i morgon åker jag tillbaka till Skövde igen för jag och tjejerna ska ner till Jönköping för att hämta Marilyns balklänning. Så kul! Den är vacker som den dröm.

Jag och min Marilyn tog en timma rask pw före frukost i morse.

Min blus frågade många efter på instastory, blir glad av den. HÄR.  Har visat den här förra veckan så osäker om den finns kvar. Men kika.

Men söta smycken ska ni få tips på om ni letar present.

Armband i guld från HÄR. Fin studentpresent.  Armband med stenar från Caroline Swedbom HÄR. Det är så fint! (Bra pris)

Puh. Skönt att andas ut på tåget. Det är vila för mig att bara sätta mig här. Hann med lite glow och fondation men inget mer smink. Kanske räcker på en poolinvigning.

Vi hörs snart. Kramar

2018-05-17 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…