• 2018-05-25, 14:57
  • 21

Vilken storm det har blivit efter att jag skrev om hur illa Rosencafeét på Trädgårdsföreningen behandlade en stackars tant. Expressen har skrivit om det HÄR och jag har fått massor av kommentarer både på bloggen och på instagram. Tanten är tydligen inte ensam om att blivit illa behandlad där inne.

Några har undrat varför jag inte hjälpte tanten själv. Det hade jag gjort om hon inte haft en vän med sig som redan hjälpte henne, svårare är det inte. De gick därifrån medan jag fortfarande pratade med den arge mannen som tydligen är självaste ägaren själv.

Ett fåtal verkar tycka att han gjorde rätt, eller hur jag nu ska tolka det. Det tycker inte jag. Han hade absolut inte behövt skälla och skrika på vare sig tanten eller på sin personal utan kunde försynt ha erbjudit sig att hjälpa henne. Man gapar inte eller beter sig så illa som han gjorde,  då ska man inte driva ett cafe och arbeta med människor.

Att han ber om ursäkt i tidningen tycker jag faktiskt inte hjälper så mycket. Det är inte tidningsläsarna eller jag som ska ha en ursäkt, det är tanten. En gratis fika tycker jag är det allra minsta hon förtjänar, om hon nu skulle vilja sätta sin fot där igen.

Det tänker inte jag göra.

2018-05-25 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…