• 2018-05-26, 12:24
  • 4

Innehåller annonslänkar för Lindex 

Hej på er!  Just nu är vi på Stena Danica för ett roligt event med Stena Line och är väg mot Fredrikshamn. Janne är med och vi får nog en fin dag ute på havet och ska besöka den fina Palmestranden.

Men först några bilder från när vi var på Peter Skölds vernissage uppe på Taket vid Stenpiren, vilket häftigt ställe att ha sin vernissage på. Hans vackra tavlor hänger uppe på takbaren och även runt hela baren utanför räcket hela sommaren. Gå gärna dit och titta och njut av en jättefin utsikt. Enligt mig, Göteborgs coolaste takbarer.

Den randiga klänningen jag hade på mig som ni frågade efter finns HÄR  Älskar jordnära färger, äntligen är det tillbaka! Snyggt med stickat och glitter, klänningen är sval! Älskar baraxlade klänningar nu när det är varmt men ändå festlig. Sätt ett skärp i midjan om man vill ha en annan form.

Janne med konstnären Peter allra högst upp på Taket.

Janne med Daniel som är event manager på OGBG.

Väskan är sommarens hit! Finns HÄR!  Tror den tog slut snabbt så lägg en bevakning.

Nu ser ni mer hur tyget i klänningen är, flera frågar vad jag har under men jag har ingen underklänning utan en bandeubh som är lite bredare.

Nu ska vi köpa glass med guf, aldrig ätit det men det låter spännande.

 

2018-05-26 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…