• 2018-06-10, 22:00
  • 4

Innehåller annonslänkar till Ellos

Kan det bli så mycket varmare än så här? Vilket högtryck vi har, varmare än vid medelhavet känns det som. Idag har vi njutit med massa sol och bad, åkte med tjejerna och badade och släppte allt med studentplaneringarna och packade en enkel men god liten picknick.

Detta är ett måste när man åker och badar, minnen. Haha

Jag har varit ute före frukost varje dag, går eller springer alltid utan frukost men skulle ni frågat mig för några år sedan skulle jag ha fickorna fulla med saker om något inträffade. Bars, russin, vicks blå och ännu mer.

Allt för att inte tappa kontrollen om något hände, det var under den perioden jag hade panikångest som ni kommer få läsa om i min bok. Galet.

I morgon ska det visst regna (skönt!) så då blir det gymet. Längtar in lite nu faktiskt.

Vi har varit uppe i Simsjön där vi ofta var när barnen var små, vilken nostalgi. Här var jag med barnen och våra bästa vänner med deras barn. Vi umgicks mycket med våra vänner och tänk att barnen som växt upp ska fira varandra när de tar studenten. Häftigt!

När tjejerna är med får mamma sitta i bak. Så glad att de har körkort båda två. Det blir ju en frihet, dessutom kan de hjälpa varandra och hämta och skjutsa. Hämta mig på tåget med massa packning också. Hehe.

Också en tuff grej som ensamstående med dyra kostnader som körkort, födelsedagar, student med mera. Men jag bestämde mig för många år sedan när vi separerade att jag tänker inte sätta mina barn i skiten bara för vi går isär.

Öppnade konton och sparade i fonder till dem så jag hade pengar till körkortet när båda skulle ta. Varenda krona har jag betalt själv.

Har aldrig haft behov av att skriva om sånt här men tror det kan hjälpa andra. Allt går som flera av er skriver i kommentarsfältet. Det har det gjort för oss även om det var tufft när barnen var små. Men man anpassar sig.

Finns inget som är så jobbigt som tjatande ex eller ex som gnäller om pengar. Eller ännu värre, när en ex vill att bara för de en gång varit gifta ska de på något sätt pumpa ur pengar för den ena tjänar mer.

Bästa för barnen är lugn och ro och att de har fin kontakt med sina föräldrar. Man mår inte bra av att vara bitter. Det var även jag, det åt upp mig inifrån.

Snygga va? Jag och Lisa-Marie lade på en skön mask efter några timmar i solen. Denna är grym! Lugnar, tillför massa fukt och gör att solbrännan sitter bättre. Pressar absolut inte i solen, har alltid hög faktor men tycker det är skönt med sol och lite färg.

Klicka HÄR så hittar du masken. Billig.

En skön dag med massa bad, gud vad härligt att kunna bada så mycket i Sverige nu.

Hade en så härlig dag med mina bästa vänner igår, en kväll att minnas, ska visa bilder i morgon.

Studentveckan är här! Vi är redo!

 

 

 

2018-06-10 Johanna Toftby ,

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…