• 2018-06-12, 23:15
  • 12
Studentförberedelser-Tre dagar kvar

Nedräkningen har börjat! Tre dagar kvar till Marilyns student och förberedelserna är i gång. Som tur är har jag planerat ganska mycket sedan en lång tid tillbaka, även om det mesta måste göras samma vecka. Men hjälp vad mycket jobb. Men samtidigt helt underbart.

Janne är i USA med sina kompisar och spelar en hockeyturnering och när vi smsade förut frågade han hur allt gick, jag svarade att det är kaos med jobb, annars ljuger jag. Han svarade att det beror nog på att jag sätter ribban högt, men vi ska inte gå in på den diskussionen tror jag, haha. En student är massor med jobb hur man än gör. Sedan klart alla har olika förutsättningar. Men det är ju jättekul! Så mycket känslor.

Har beställt all mat, hade inte hunnit fixat mat till så många gäster, så vissa saker beställer jag, vissa saker gör jag själv. Lisa-Marie har varit ledig idag så vi har åkt runt överallt och handlat och fixat.

Marilyn med sin klasskompis Matilda kom hit innan de skulle på middag i skolan med alla i samhällsprogrammet. De flyger fram och tillbaka den här veckan med massor med olika aktiviteter.

Fina och glada tjejer!

I morgon kommer min bästa vän Hanna och hennes man och hjälper mig att sätta upp tälten med barnens pappa, det känns bra att vi är flera så går det undan. Pappa och syster kommer också så allt kommer gå fint!

Jag åkte upp till Mattias Golfrestaurang för att hämta lite porslin, har beställt all mat där och sist vi gjorde det på Lisa-Maries 20årsfest var alla supernöjda Vilken mat! Jag var så nöjd.

Alltid trevliga, alltid superbra mat och service.

Eftermiddagen och kvällen har jag varit ute och fixat i trädgården så allt är klart inför vi ska sätta upp tälten i morgon.

Sen kvällsmat, haha kolla maten. Även jag äter vad som helst. Såklart. Ibland bara en makrillburk i tomatsås eller vad som helst. Idag blev det fiskbullar. Hjälp alltså, det var hundra år sen. Lisa-Marie som hade köpt. Gott och snabbt.

Vi körde igång med rulla bestick och lite fix med det, ska visa er slutet av veckan allt vi gjort.

Hittat en stor champagneskål och nya underlägg, skriver allt i morgon för nu stupar jag i säng.

Lovade mig själv förra studenten att sova mer den här veckan. Lucy har krånglat många nätter nu för det är så varmt, inatt sover hon inne hos Lisa-Marie- så får mamma sova. Haha. Som en bebis här hemma. Vi tar olika skift.

Sov gott älskade läsare, imorgon bitti sitter jag i telefonmöte angående bilderna till boken. Nu har jag alla kapitel precis som det kommer bli. Och snart kan ni förbeställa den!

God natt på er

 

Kommentarer

Sara 4 månader sen

Jag har köpt en kyldyna från Dogman till min hund 😊 Den blir kall när hunden ligger på den. Kan vara värt och testa till din lilla vovve!
Lycka till med studenten

[email protected] 4 månader sen

Så roligt och inspirerande att läsa dln blogg. Tack även för alla goda recept. Här laddads det också för studenten! 😀

Eva 4 månader sen

Så fina härliga bilder! Mysigt tjejerna har det på balkongen. Jättefina underlägg!

Mona 4 månader sen

Fina tjejer, underbar tid med student men mycket som ska fixas, fina champagneglas👍🏻var kommer de ifrån? Ha det bra!☀️🇸🇪

Silvia 4 månader sen

Hade förra veckan tacksam fick hjälp av två väninnor, vi hade så roooligt men skönt det är över! Idag skall vi på Aldonas dotters student wiiii!

Kram

Anna 4 månader sen

Hade min dotters Student förra veckan så jag känner igen stressen haha:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja det är ingen lek alltså, folk fattar inte hur mkt det är som inte gjort det själv ;)
men roligt förstås!

Åsa öberg 4 månader sen

Sååå fiina tjejer

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack! Visst är de fina <3

Lotta 4 månader sen

Wow vad fint! Vill veta vart underläggen kommer från?

Så duktig du är som fixar med studenten, Janne åkte iväg på sämsta veckan hehe

Sandra 4 månader sen

Åh va längesen det var jag åt fiskbullar, kan till och med äta det direkt ur burken ibland likväl som makrill i tomatsås :) Haha!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Gott!! Haha men jag tycker om det!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något…

Innehåller annonslänkar för Ellos, Nordic Feel och min bok  God morgon torsdag! Har varit uppe i Skövde en sväng, vill gärna umgås med Marilyn nu när L-M är borta, i morse ner…

Hora! Hora! Hora! Jag hatar det ordet. En hel generation tjejer växer upp och blir kallade för något så fult. Vi föräldrar borde slå oss ihop för att utplåna skällsordet hora. Men…