• 2018-06-16, 22:36
  • 36

Så kom dagen D! Igår tog Marilyn studenten och fick sin examen efter tre år på samhällsprogrammet, vilken underbar dag det blev!

Så mycket känslor, glädje och kärlek. Att ta studenten och fira att man klarat av skolan, fått sina betyg och fira att man faktiskt orkat kämpa och för att fira framtiden. Tack från hjärtat till alla som uppvaktat henne, tack för att ni kom.

Jag kan inte beskriva med ord hur det känns när sina barn tar studenten, det är så mycket känslor. Studenterna är så fina, så vackra och så glada.

Dagarna före regnade det, blåste och allt annat är skönt väder, då hade jag lite stress men igår lyste solen och vi fick en solig vacker dag på deras största dag i livet.

Grattis älskade Marilyn, vi är så stolta över dig!

Det är en bildbomb så får vi se om ni orkar skrolla och titta, i morgon kommer del två med bilder från festen.

Klockan 04 ringde Marilyns klocka, då var det dags att kliva upp för att fixa sig inför champagnefrukosten!

Jag gick upp 05 och just då kändes det i ögonen att jag bara sovit några timmar men sedan kom alla nerver och känslor.

Här är hon på väg mot champagnefrukosten klockan halv sex. Galet egentligen, haha! Men de skulle fotograferas tidigt på skolan och sedan kom hela klassen ner till oss en timma innan brunch och betyg och stipendier så vi bor väldigt nära skolan.

Så roligt att få ha hela klassen hemma, vilken glädje i trädgården och alla är så fina.

Kortet som jag satte i bågen, pappa kom kvällen före och hjälpte oss sätta upp alla björkar och göra den fina bågen.

Min bästis Hanna och hennes son Melvin hjälpte mig sätta upp tälten ihop med barnens pappa i onsdags. Sedan kom min syster Linnea och mamma dagen före, då var det fruktansvärt väder så vi kunde inte duka så mycket men igår morse kom de redan vid åtta så vi kunde fixa klart det sista med dekorationen. Vad hade jag gjort utan deras hjälp.

Lisa-Marie min stora älskling har tagit stort ansvar och dragit ett tungt lass i veckan.

Pappa och Lena som hjälpte oss under studentdagen med disk och plocka undan och greja. Så tacksam för all hjälp.

Och så här blev det!

Marilyns klass vara redan som nummer fem, så häftig känsla när de ropar upp klassen och deras musik kör igång, alla glada studenter bara skriker ut sin glädje.

Så häftigt när de kommer springandes!

Vilka tjejer! Här är Marilyn med Elsa, de gick ihop på förskolan och lekte i alla år. De var så goa mot varann och nu tar de studenten!

Mormor med tjejerna.

Kolla monsterlastbilen de hade, haha! Kortegens snyggaste lastbil!

De små studentmössorna i glasen vi gjorde kvällen innan. Klipp isär en marshmallow och doppa i mörk choklad, dra den bakåt så får du en skärmmössa. :) Sätt mössan på en träspett och ställ i varje champagneglas när gästerna kommer. Festligt och lite gulligt.

Kommer ett del två från studentfesten med alla bilder från festen.

Världens finaste tjejer! Älskar er mest.

 

 

 

 

 

 

Relaterade inlägg

Här ska ni få se bilder från balen. Jag kunde inte sluta gråta när Marilyns kompis Philip kom hem för att hämta henne och så körde de iväg. Så vackra och fina.…

Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något…

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…