Studentfesten del två


Oj oj vilka dagar. Eller vecka rättare sagt. Idag är det stora balen för alla studenter i Skövde, så kul tradition att ha den två dagar efter studenten. Då har man något kvar att se fram emot efter den stora dagen när de springer ut.
En underbar bild på Marilyn och hennes bästa vän Maja. Lika goa goa vänner nu som för 17 år sedan från dagis. Visst är det häftigt! Kul när de har vänner sedan så många år.



Här går det i fullt fart, haha! Jag har röjt, städat och sorterat, skönt få ordning så fort som möjligt. Världens bästa vänner Hanna och Henrik kom hit och hjälpte till på förmiddagen igår för att plocka ner hela tältet, pappa och lena var här tidigt också för att hämta borden och hjälpte till med en del annat. Tacksam för all hjälp.
Allt var diskat och undanplockat halv två. Då åt vi goda rester och pratade om festen och kikade på alla kort. Vet inte hur många kort jag har. Därför dessa blogginlägg tagit några timmar att lägga ut. Svårt att välja.
Sedan hade jag och tjejerna en skön kväll med pizza i soffan. För att ladda om till studentbalen idag. De var så vackra och fina, så känslosamt och vackert. Jag gjorde Marilyn i håret och Lisa-Marie Maja. Ska visa bilder i morgon.
Men först en bildbomb från festen på självaste studentdagen. Del två.
Tusen tack till alla som grattade Marilyn på utspringet. Så fina överraskningar från gamla kompisars föräldrar som hängde blommor, lärare från högstadiet, mina vänner och förstås vår familj. Glädjerus! Tack alla gäster som ville dela den här dagen med oss.



Jag hängde på loka och L-M en champagne förstås. Men lokan drack hon direkt, går åt mycket vatten en sån här dag för att orka för att blanda ut allt annat 😉 Sen öppnades skumpan. Bra med dryck och godis runt halsen.
Jag och mamma var blå-gula. Haha, heja Sverige!




Hanna hade med sig även en present till mig, Rosa Moet. Tack älskade vän!


Studenten har anlänt!




Jag beställde all mat på Mattias golfrestaurang. Skönt att slippa tänka på det, lärde mig på Lisa-Maries student. Hjälp alltså… skulle göra allt själv. Som det inte är tillräckligt med allt runt omkring. Men nu blev det toppen! Massor med god mat, lax, fläskfile, fräsch rödbetssallad, goda pajer, skaldjurssallad, potatissallad (inte den vita.) och lite smått och gott.







Min vän Kicki som jag känt i väldigt många år. En glädjespridare.


Jannes föräldrar, min mamma och Lisa-Marie.


Fina Kristian. När Lisa-Marie tog studenten för två år sedan var Annica och Kristian med, de hade så roligt och jag och Annica pratade ofta om hur kul vi hade och vi pratade även om Marilyns kommande student. Därför värmde det i mitt hjärta när Kristian tackade ja och ville komma. Han är grym ska ni veta och är fantastisk med killarna. Vet att ni är många som tänker på dem.
Självklart en selfie som alltid.



Världens bästa pappa och barnens fina kusiner.




Janne med goa Cristina och Pelle.




Fina vänner Pontus och Helene som jag också känt i många år, våra barn är goa kompisar och lekte jämt när de var små. Tobias till höger är min kusin med sin familj. Brorsan var på sista natten med gänget på Sommarland.


Här är Helene och Pontus stora kille Axel som kom med egen fin present. Skumt när barnen växer upp.


Hannas pappa Mats, Janne, Susanne och Christer från Clarks som också är våra vänner. Ser ni tjejernas lillebror där bakom med Lucy?


Lisa-Maries bästa vänner Ida och Alma, barnens pappa med Alice och Charlie.
Dags för tårtbuffe! Älskar vackra tårtor och tycker det är kul med olika.






Lisa-Marie hade gjort så fina cakepops.




Till tårtan serverade jag det nya vinet Say Blush pink Grapefruit som jag fick testa för ett tag sedan på en brunch i Stockholm. Så gott, väldigt uppskattat från gästerna som tyckte om det. Passade perfekt till tårtbuffen! Låg alkoholhalt 6,5% är ju toppen dessutom. Riktigt trevligt vin att ställa fram.





Om ni orkat kika ända hit, tack än en gång för era grattis till Marilyn. Hon är så glad för en fantastisk studentvecka men också för att skolan är över även om det är med blandade känslor och lite vemod. Men nu väntar framtiden!
I morgon kommer det sista från studenten sedan blir det annat här inne, men hoppas ni tycker det varit kul att få hänga med. Imorgon ska jag visa hur vackra de var på balen idag.
Kram Johanna, som är ganska slut nu. 😉