Storstädning med HomeMaid


I onsdags, två dagar före studenten hade jag bokat in storstädning med HomeMaid! Så skönt att få hjälp med en riktig storstädning när jag hade fullt upp med allt annat som skulle förberedas. Vilken lättnad när gänget dök upp mitt i all stress.
Har ni städbolag ibland?
Sist jag gjorde hade städning här hemma med Homemaid blev jag otroligt nöjd. Jag tycker man ska vara kräsen när det gäller städbolag, det är så viktigt att allt blir bra och att de har sekretessavtal och att gänget är proffsiga som kommer. Jag är supernöjd med de här gänget, så goa och trevliga och städar så bra. Lucy älskar dem 🙂
Här puffas det och soffan dammsugs noggrant.


Tänk vad bra att man också kan anlita dem speciella tillfällen, som inför en stor fest eller tänk vid jul? Eller studenten eller andra högtider när man vill få det riktigt genomstädat. Det är en stor lättnad att få hjälp med sånt.


Putsad och rengjord ugn.

Självklart har de sekretessavtal, nyckelrutiner som de håller hårt på, kollektivavtal och avtalsenliga löner.

Alla fönster putsas.

HomeMaid finns i hela Sverige, klicka in HÄR så du kan läsa mer och se vilka bra priser de har. Skövde finns inte med just nu men de hälsar att de kommer att lösa städning här också snart! Hurra! Skulle ni vilja det?

Jag vill nämligen boka in dem för att köra varannan vecka städning framöver så jag hinner med allt annat jobb. 

Tusen tack för en superfin städning, vi ses snart igen!