Vi närmar oss! Snart är boken helt klar!


Tack från hjärtat för alla fina grattishälsningar till Marilyn! Ni är underbara. Ni måste bara få se klänningen hon hade på studentbalen, ska lägga ut så fort jag hinner. De var så fina.
Men nu sitter jag fast här i köket med min dator. Satt hela dagen igår och hela dagen idag.
Vi närmar oss slutet med boken, eller början kanske jag ska säga. Kan nästan inte tro det är sant! Jag fick pausa allt kring boken under studentveckan och det visste Annika på mitt förlag Bladh by Bladh om men redan igår tog jag tag i allt igen.
Och så här ser fram och baksidan ut. Hurra så glad jag är!


Jag sitter med de sista bilderna, kollage, bilder till inlagan, bildtext i kollagen, alla matbilder till alla recept. Ja, det är recept också, haha! Ni kommer förstå varför efter hela berättelsen och alla kapitel. Även massa träningstips och skönhetstips också. 😉
Men det allra största som vi sitter med dessa dagar- Slutkorr på hela manuset.


Jag och Annika har dialog hela tiden med allt från minsta lilla ord som är ett frågetecken på till varenda namn. Allt ska vara rätt.
Självklart sitter inte jag med korr, det gör flera personer, men jag har slutkorr. Jag läser just nu min egna bok för att stämma av så allt är rätt. Blir en del kaffe den här dagen, tur jag gick ut på en långrunda i morse så jag fick energi.
Nu måste jag fortsätta, ville bara in och säga hej till er.