• 2018-07-08, 15:56
  • 12

Nu är vi i bilen och har kört sedan tio i morse, vi rullar söderut mot Bayern och vårt nästa stopp blir Garmish Partenkirchen. Igår körde vi runt sex timmar innan första stoppet men det var för vi ville hitta ett bra ställe för att kolla fotbollen, annars kör vi betydligt längre första dagen så man kommer en bit ner i Tyskland. Skönt med färjan över till Kiel så sparade runt 70 mil.

Vill ni ha mer uppdateringar lägger jag ut massor på Instastories, klicka på min profilbild på instagram så kommer ni dit.

Det är svårt med köerna att veta när du kommer fram, så då får man ha lite is i magen men det finns alltid hotell någonstans. Fotbollen ville vi se på ett mysigt ställe och det blev i Göttingen, en mysig liten stad inte långt från Kassel och Hannover. Det är inte svårt att älska alla små byar i Tyskland, det är så vackert. Och galet billigt.

Vi såg matchen på en pub som hade uteservering och de hängde upp vår flagga vi hade med. Går alltid all in. Älskar det! Som tur är gör Janne det också. Haha.

Ingen missade vilket lag vi hejade på även om det inte slutade bra. Så tråkigt. ÄMen är stolt över vårt landslag! Vilka magiska veckor vi fått.

Tack för underbara sommarveckor, så roligt det varit, så många som engagerat och hejat, vilken stämning! Heja Sverige!

Vi deppade inte ihop för det utan gick till en restaurang vi fick tips av en svensk kille som bodde i Göttingen som såg matchen med oss. Vi älskar schnitzel och försöker äta det när vi är nere i Alperna och då skulle vi gå hit sa han. Restaurangen heter Zum Szültenbürger. Herregud vilken god mat! Vi gillar egentligen det klassiska schnitzeln men kul att testa något annat.

Massa mat, sallad och öl för 28€!

Vi bodde på Astoria som låg jättebra vid avfarten från A7, fint hotell och hade det inte varit för renoveringen hade allt varit bra. Varmt som en bastu inatt då deras luftkonditionering inte funkade och det var nog 35 grader i går. Men en natt är helt ok.

Perfekt att alltid ha med sina cyklar för då kan man cykla dit man ska.

Går fortfarande i samma sandaler, puh. Men svullnaden på foten går ner för varje dag.

Nu är vi framme.

Kram från Alperna!

2018-07-08 Johanna Toftby, Resor

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…