• 2018-07-13, 19:02
  • 6

Hej från vackra Hallstatt! Har så mycket bilder att visa er, men först ett grymt erbjudande.

Så glad jag är för att tipsa er om detta! I flera år har jag ätit vitaminer och mineraler för att kroppen ska må bra, vilken skillnad det blivit!

Från och med idag får ni 15% rabatt på allt hos Better you med koden Toftbys 

Rabatten gäller fram till söndag midnatt.

Klicka HÄR för att komma till hemsidan.Passa på att bunkra upp vitaminer och mineraler, även deras bars är riktigt bra.

Magnesium vet jag många beställt och sover så mycket bättre, den är grym! Sover du oroligt, kanske ofta får kramp? Prova Magnesium, det gör stor skillnad. Jag sover så mycket bättre sedan jag började med magnesium. HÄR! 

15% rabatt gör en hel del.

Eller varför inte mitt favoritpaket! HÄR! får du Magnesium, Laxolja och Betakaroten. Inre och yttre hör ihop! Magnesium för att du ska bli piggare (sover bättre) Laxoljan för hjärnan och hjärtat, viktigt fett att få i oss.
Betakaroten är ett kraftfullt antioxidant, du får vackrare hy och ger en fin färgnyans när solen nuddar vår hud.

Favoritbarsen! Ska du iväg på semester, kanske behöver ha med goda bars med glutenfria havregryn, sötade med honung. Så goda!

HÄR har ni 12 pack!

Jag äter bars ibland när jag är iväg, som idag när vi cyklat flera timmar. Det är perfekt med en energibars under turen, det är mycket backar och höjdskillnad så min kropp behöver energi efter ett par mil. Då är det smidigt med en bars i fickan i bak med energi och protein.

Här tog vi ett stopp och tog varsin bars. Vi delade så fick vi två smaker. Perfekt!

HÄR har du styckvis bars. Cocos, Salte caramel… hallon/jordgubb är så goda!

Magisk cykling idag, dryga tre mil runt sjön i Hallstatt, kanske inte låter så mycket men i alperna mäter man mer höjdskillnad mer än distans. Dra mig baklänges vilka backar! Men otroligt vackert runt sjön, som en saga. Kika gärna på min instastories så ser ni mer och jag hoppas ni känner att ni följer med på resan och får se lika vackra platser som vi får se.

Vilken händelserik dag vi haft här, rört på oss från då vi vaknade tills nu. I morgon kommer bilderna, nu är det dusch och middag snart. Sedan sover jag gott.

Kram!

 

2018-07-13 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…

Innehåller annonslänkar Herregud vad många som hör av sig efter Trolljägarna igår. Tack alla! Linda är inte så tuff i verkligheten och vi får se vem som är tuffast efter detta. Jag…