• 2018-07-27, 18:39
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Vilka dagar här! Portofino kan vara den mysigaste hamnen jag någonsin sett. Inte konstigt många bröllopsresor går hit. Vi bodde i Santa Margherita som är 5 km före Portofino. Det är mycket billigare och betydligt större. Otroligt vackert! Man kan nästan inte ta in allt.

Vi cyklade flera gånger längst kustvägen bort till Portofino och stannade för att bada i de små vikarna längst vägen. Både jag och Janne gapade som fågelholkar varje plats vi kom till. Inte mycket folk, kristallklart grön vatten och helt underbara små vackra hus runt omkring.

Just nu har vi åkt vidare och befinner oss på ett slott! Jag gör ett nytt roligt samarbete och är så glad för att vi hamnat här. Ska bli roligt att visa er sen.

Hej då vackra Portofino! Leoparddress jumpsuit men short, HÄR. Skön till vardag, snygg till fest. Jag gick upp en storlek, gillar när den är något lösare. Riktigt snygg!

Vill bara säga hej och det kommer mer bilder från Portofino senare ikväll, klockan 19 ska vi träffa markisen på slottet för vinprovning av hans egna vin. Jösses, måste ta på mig något fint och man kommer inte försent kanske. (Det gör man aldrig men jag är tidsoptimist)

Vit, blommig klänning HÄR. Janne älskar den så det är bra betyg. Haha, men den är ljuvlig på. Sitter skönt, ta er vanliga storlek. Jättefin till fest med klackar och festväska, snygg till vardags med sneakers eller flip flop. Jag gillar klänningar man kan ha till fler tillfällen. Sval och lös så man kan vara sig själv under.

I Santa Margherita bodde vi på Mediterraneo som är ett trevligt SPA hotell precis nere vid hamnen, stora rum är bonus och trevlig personal. Sköna sängar, framförallt skön kudde. Fattar inte dessa stenhårda kuddar i Italien jämt. Frukosten var helt ok, blir glad när det finns någon form av ägg. Annars väldigt mycket sött på alla frukostar i Italien.

 

2018-07-27 Resor

Kommentarer

Lena 5 månader sen

Klänningen!! Wow!
Älskar dina klädtips 😍

maria 5 månader sen

Vilken härlig resa ni verkar ha och många fina bilderni tagit.när jag läste inlägget fick jag se den väska som jag letat efter länge.snälla tala om var jag kan få tag i den.och vad den kostar.Tack på förhand

Emma 5 månader sen

Såå kul att följa er resa och Tack för alla tips! Har ni bokat alla boenden i förväg? Även dom på vägen ner till Italien och vägen hem? Vill fira min 40årsdag med en bilresa till Italien och suger åt mig alla dina tips😊 Tack för en härlig blogg!! Kram

Gourmettjejen 5 månader sen

Tack för alla fantastiska tips! Står på min bucket list nu😉

Cecilia 5 månader sen

Jösses människa, du klär ju i allt!
Snyggt. 🙂

Madeleine i USA 5 månader sen

Så fint och vilken upplevelse! Vi besökte Italien för flera år sedan, men det finns på vår bucket-list att upptäcka mer av Italien.

Barbro 5 månader sen

Vilka underbara bilder ni visar oss-du borde göra en bok med alla dina fina bilder i.Ha nu en fortsatt bra semester för här hemma visar temperaturen 34 grader.
Kram på er båda.

Eva 5 månader sen

Fina bilder, så vackert, härligt ni har det! Jag är också tidsoptimist 😊
Vilka angrepp i förra inlägget 😱 är det värmen eller är vissa hundägare alltid så känsliga och aggressiva, jäkla påhopp du får 😨 Skaka av dig och fortsätt njut av resan! Kram

Sandra 5 månader sen

Åh så vackert det se ut att vara där. Förstår att ni tycker om det. Kul när man hittar såna ”pärlor”, som man gärna återvänder till 😊
Härliga bilder från er semester. Kul att få se.
Må så gott
Kram Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Finns det något godare än nygjorda chokladbollar? Kommer på mig ibland att säga N-bollar men det är ju totalt förbjudet. Men när det är sen gammalt är det svårt ibland. Men gud…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Tack för alla kommentarer kring Lucia, roligt att ni inte blev bortskrämda av min Luciasång på instagram. Älskar verkligen den är dagen, försöker se och lyssna på så…