• 2018-08-05, 22:17
  • 9

Innehåller annonslänkar. 

I fredags var vi inbjudna på sommarfest på Trädgår’n och en mysig AW där vi fick ett smakprov på Stefan Odelbergs show-En talk talk show som har premiär i oktober.

Jag är så imponerad av Stefan Odelberg, så grym på att fånga publiken, rolig och galen. Underbar! Boka in showen i höst, ni blir inte besvikna.

Jag älskar hans spontanitet och galenskap. Vem vet, kanske jag kör en tjejkväll på en av showerna, bra pris, tjejmys med mingel och massa goodiebag, boken till specialpris mm. Vi har börjat spåna så hoppas vi får till det.

Om ni vill!? Det brukar vara riktigt kul på våra tjejkvällar, ni bloggläsare är så goa.

Här är leopardklänningen. Skön och sitter snyggt på. Resår i midjan, lös och ledig, jag gillar längden som går nedanför knät. Har haft den på resan på middagar men funkar även med sneakers.

Missa inte att Ellos har 20% på hela din beställning, HÄR!  

 

 

 

 

Här är jag med goa Charlotte som arbetar med event och arrangerar bland annat En Talk Talk show med Stefan Odelberg på Trädgår’n!

Timo Räisänen uppträdde! Så bra han är.

Ber om ursäkt att det är något suddiga bilder, min kamera vill inte funka i värmen.

Tack för en riktigt grym kväll!

I morgon är det pappersarbete på förmiddagen och sedan kör jag ner till Göteborg igen. Jag ska på möten inför boklanseringen, releasen närmar sig som jag kommer ha på Clarion Post i Göteborg.

Om två dagar kommer boken, jag har fått så mycket förhandsbeställningar så jag kommer få signera hela dagarna, haha. Men underbart. Nu är den snart i min hand, det ska bli så roligt och spännande att höra vad ni tycker.

I morgon börjar många jobba, jag kommer köra mer recept och mer träning, vet att många vill komma tillbaka till sina rutiner. Det är ju ändå ganska skönt ändå.

Kram och sov gott

 

Relaterade inlägg

Känner ni Janne vet ni hur mycket han älskar hockey och sitt Frölunda. Han är en riktig hockeynörd, följer förstås varenda match som Frölunda spelar som är laget i hans hjärta. Men…