• 2018-08-07, 13:22
  • 25

Jag har åkt Valkyria! Vi har varit på Liseberg för en pressvisning och jag skakar fortfarande. På fredagen är det premiär för allmänheten för denna galna bergochdalbana på 750 meter, maxfarten går i 105 kilometer i timman och vi hissades 47 meter rakt upp i luften för sedan köra rakt nedför ett stup med 90 graders lutning. 

Det var det galnaste jag gjort! Jag är inte höjdrädd eller rädd för fart, men klarar inte av när det snurrar, så jag ville inte åka till en början utan skickade upp Janne först. Man får ju inte vara dum. Han överlevde och sa att detta är skitkul och lovade mig att det inte snurrade. 

Jag bara älskar utmaningar och jag gillar att göra saker som jag är rädd för, det är så häftigt att våga utsätta sig för något även om man är rädd. 

Vi var ett härligt gäng som utsatte oss för Valkyria, men det var häftigt, galet och en väldigt speciell känsla. 

Tack Liseberg och Jimmie som bjöd med oss.

Här kan ni se en kort film:

Här är vi med vår vän Jimmie och Henrik. Jag var inte kaxig just där.

Peter Sandholt från Morrongänget hade kamera på huvudet från vår åktur. Misstänker mitt skrik kommer höras.

Gjorde det!

Jag kan rekomendera er att åka om ni inte är höjdrädda eller rädda för att det går fort. Janne verkar ha blivit beroende, han har redan åkt tre gånger medan jag nöjde mig med en enda.

Relaterade inlägg

Känner ni Janne vet ni hur mycket han älskar hockey och sitt Frölunda. Han är en riktig hockeynörd, följer förstås varenda match som Frölunda spelar som är laget i hans hjärta. Men…