• 2018-08-09, 15:13
  • 13

Jag är så glad och tacksam för alla fina hälsningar och att ni är så många som redan beställt min bok. Jag är överväldigad! Stort tack! Chocken har nog inte släppt efter jag fick se och hålla boken i min hand igår, det var en overklig känsla. På instagram lade jag ut filmen Janne filmade när jag höll den första gången, gråter och skrattar omvartannat. Tack från mitt hjärta för alla era fina ord.

Ni är många som undrar när den finns i butik och det gör den 5 september! Då är boken ute i handeln. Men vill man redan nu beställa ett signerat ex för att få den snabbare så gör man det HÄR. 

Sent igår kväll körde jag upp till Skövde för intervjuer hela dagen med start 07 på radion i morse och för en liten stund sedan kom jag från tidningen SLA som var den sista.

Den här boken har jag lagt på bordet här hemma som mamma ska få hämta, det ska bli kul att se vad hon tycker.

Så roligt att det är stort intresse för min bok. Det är riktigt mycket jobb nu och jag har tack och lov min pressansvariga Camilla som hjälper mig med allt, Janne som styr upp allt med alla böcker som ska levereras och bokreleasen och Charlotte som jag anlitat för att få mer hjälp med allt kring releasen.

Nu ska jag köra ner mot Göteborg igen, har fått träffa tjejerna som fick varsin bok igår. De blev så rörda och glada. När ni läser inledningen i boken förstår ni varför :)

Vi hörs lite senare, på instastory kan ni följa med hel dagarna vad vi gör så får ni se mer.

Stor kram från mig

 

2018-08-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Minna 4 månader sen

Hej Johanna! Tack för boken som anlände igår. Har redan börjat läsa… Kram Minna

Ritva 4 månader sen

Jag åker till rodos nästa söndag. Beställde boken tidigt. Hoppas att jag hinner få den innan jag åker till rodos. Blir kul att ligga i solen och lösa. 😘

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Underbart med Rhodos!

Vi måste skicka 500 ex åt gången så jag signerar för fullt, kommer börja skicka första laddningen 500 ex på onsdag- torsdag nästa vecka så vi hoppas, men böckerna levereras minst en vecka tidigare än vad som planerats. v 35 var leveransdatum egentligen.

Stor kram!

Sara 4 månader sen

Jag ska absolut köpa din bok eftersom jag själv gjort en livsstilsförändring och börjat träna och röra på mig dagligen pga diabetes typ två. Tappat 25 kilo o mår bättre än någonsin. Tack för all din inspiration! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Grattis! Bra jobbat!

Härligt!

Tack och stor kram till dig

Stina 4 månader sen

Bra jobbat, förstår att du är stolt =D

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack Stina!

Ja det är jag:)

Kram

Katja 4 månader sen

Herrejisses, vad mycket böcker! Grattis! Ska beställa mitt ex nu!
Ha en grym helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja det är galet! Så roligt!

Kul :-)

Gunilla 4 månader sen

Den ska jag absolut läsa!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Vad roligt!

Kramar

Nathalie 4 månader sen

Hej Johanna ! Boken verkar jättebra och läsvärd. Jag undrar lite om hur man gör när man skriver själv. Jag menar det ska ju vara korrekt svenska inga syftningsfel osv. Är det någon annan sim skriver det det du berättar ? Du verkar vara en underbar person. Smart och reflekterande. Hälsningar Nathalie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Hej Nathalie!

Man kan göra många sätt. Men när man skriver sitt manus lämnar man den först till sitt förlag där de går igenom hela manuset. (boken) Då får man tillbaka med vissa noteringar från sin förläggare som man själv fixar. Man kan ta hjälp av någon som hjälper dig så det blir rätt från början men man får ofta göra om ändå. Redigering kan man göra själv men jag anlitade en som hjälpte mig.

Nästa steg när manus är godkänt så ska den lämnas för korrekturläsning av flera personer. Där rättas även manuset.
Sedan går den tillbaka till författaren och förlaget för en sista slutkorr.

Man förstår inte hur mycket jobb det är med en bok förrän man skriver en själv. Från första tanken till sista bladet i boken.
Så otroligt roligt så det finns inga ord. Magiskt!

Tack för fina ord.Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…