• 2018-08-09, 15:13
  • 13

Jag är så glad och tacksam för alla fina hälsningar och att ni är så många som redan beställt min bok. Jag är överväldigad! Stort tack! Chocken har nog inte släppt efter jag fick se och hålla boken i min hand igår, det var en overklig känsla. På instagram lade jag ut filmen Janne filmade när jag höll den första gången, gråter och skrattar omvartannat. Tack från mitt hjärta för alla era fina ord.

Ni är många som undrar när den finns i butik och det gör den 5 september! Då är boken ute i handeln. Men vill man redan nu beställa ett signerat ex för att få den snabbare så gör man det HÄR. 

Sent igår kväll körde jag upp till Skövde för intervjuer hela dagen med start 07 på radion i morse och för en liten stund sedan kom jag från tidningen SLA som var den sista.

Den här boken har jag lagt på bordet här hemma som mamma ska få hämta, det ska bli kul att se vad hon tycker.

Så roligt att det är stort intresse för min bok. Det är riktigt mycket jobb nu och jag har tack och lov min pressansvariga Camilla som hjälper mig med allt, Janne som styr upp allt med alla böcker som ska levereras och bokreleasen och Charlotte som jag anlitat för att få mer hjälp med allt kring releasen.

Nu ska jag köra ner mot Göteborg igen, har fått träffa tjejerna som fick varsin bok igår. De blev så rörda och glada. När ni läser inledningen i boken förstår ni varför :)

Vi hörs lite senare, på instastory kan ni följa med hel dagarna vad vi gör så får ni se mer.

Stor kram från mig

 

2018-08-09 Johanna Toftby

Relaterade inlägg