• 2018-08-27, 13:35
  • 6

Äntligen är det dags för releasefest för min bok. Det känns overkligt, jag har levt med den så länge att den redan känns gammal för mig. Inte minst har jag suttit och skrivit mitt namn flera tusen gånger till er som varit så härliga och beställt signerade exemplar direkt här på bloggen.

Jag önskar att jag kunde bjuda in er alla, men det finns ingen möjlighet. Men alla som vill kan följa festen på Instastories HÄR.  Där kommer vi sända live och det blir massor med film från kvällen. 

Det här har varit en otrolig resa, från att stirra på en tom datorskärm och undra hur jag ska kunna skriva så mycket till att se recensioner överallt och känna att det var värt vartenda ögonblick som jag slitit mitt hår. Tack för att ni vill dela den här upplevelsen med mig!

Tack GT/Expressen för en fin artikel idag. Ni kan läsa hela artikeln HÄR. 

Nu kör vi!  

Kommentarer

Alexandra 3 månader sen

Jag älskar din bok! Den är underbar. Jag som hatar att läsa har plogat igenom den på endast några kvällar och vill bara läsa den om o om igen ❤️Den är så bra och den har verkligen hjälpt mig så nu ska jag också börja med 30 min promenad om dagen :) hoppas det kan hjälpa mig att må bättre. Stor kram❤️

Eva 3 månader sen

Snygga skor! Och så fin bok Johanna, kul att du fått så många fina hyllningar och fina recensioner för boken, sett på din instagram hur många som skriver hur bra boken är och att de inte kunde sluta läsa osv. Vilken fin och trevlig fest det verkade vara också, såg en del bilder från festen på Monas blogg. Kram

Gourmettjejen 3 månader sen

Grattis! Så kul.

Sandra 3 månader sen

Grattis fina Johanna! Fira ordentligt och ha kul 🎉🎉🎉💫Det är du värd 💕🌸
Kram Sandra

Katja 3 månader sen

Lycka till cirkusdirektören! 😁

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…

Reklam för min bok  Jag är helt omtumlad över mottagandet för min första bok, ”30 om dagen – En livsresa”. Jag har varit i tv och tidningar och överallt för att berätta om…