• 2018-09-14, 11:44
  • 4

Härliga fredag! Det är något speciellt när det närmar sig helg även om jag gillar vardagar lika mycket.

Jag är nere i Göteborg och ska iväg på ett möte strax, vi blev inbjudna till en hotellfrukost hos våra grannar Hotel Royal precis, vilken lyx att sitta ner länge och äta, ingen dator eller mobil som ringer. Jag stänger alltid av ljudet när jag äter. Har även alla notiser avstängt. Vill inte se alla notiser på Fb eller instagram, det är otroligt skönt att kunna släppa den kontrollen.

Långa promenader i skogen varje dag den här veckan, visst är det skönt! Gym kör jag nästan varje dag men olika pass. Men det allra bästa är att komma ut i luften och röra på sig.  Det är ren och skär medicin med vackra skogen runt omkring.

Älsklingen älskar gå i skogen.

Nu fick jag bråttom ser jag! Har en del roliga tips till er lite senare. Missa inte det!

Vi hörs lite senare! Ha en riktigt fin fredag.

2018-09-14 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Hej på er! Hoppas ni har en fin lördag, jag vaknade 9 i morse, alltså hur skönt är det att bara sova ut hur länge man vill, jag hade sån…