• 2018-09-17, 09:36
  • 198

Då har det hänt igen, mardrömmen för oss som har små hundar. Jag känner tårar i ögonen medan jag läser och kramar Lucy extra mycket medan jag lovar henne att inget stort monster till hund någonsin ska få göra henne illa. Men kan jag verkligen lova det? Läs detta vidriga HÄR. 

Hur ska vi med små hundar kunna vara ute och gå utan att vara rädda för att en galen hund kommer farandes och hugger ihjäl den lilla? Kom inte med en enda kommentar om att det är hundägarens ansvar. Jag skiter i anledningen. Jag vill att raserna som dödar andra ska förbjudas oavsett vems ansvar det är. 

Ena sekunden har man en glad liten hund som är ute på promenad och tar in alla intressanta dofter. Nästa sekund har man en död liten hund och all glädje har blivit sorg. En tragedi. Allt för att någon med en stor, galen hund inte haft vett att använda koppel. Galna, oansvariga hundägare får monster till hundar. 

Koppeltvånget fungerar inte. Alldeles för många skiter i det och blir lika arga som hundarna när man påpekar det för dem. Ni såg själva vilket liv det blev i kommentarsfältet här när jag skrev om kamphundar. Då var det både en liten hund och en människa som angripits, pojken så illa att han dog. Men det spelade ingen roll, kamphundsägarna var tvungna att fortsätta vråla om att deras hundar minsann var jättesnälla.

Lisa-Marie drömmer ofta mardrömmar om galna hundar som flyger fram på gatan när vi är ute och går med Lucy. Ha för fan ordning på era monster som springer lösa och dödar både små hundar och tyvärr även människor. 

 

Relaterade inlägg

God morgon måndag! Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy…