• 2018-09-20, 18:05
  • 2

Innehåller annonslänkar 

Här är Camilla Runberg som är PR-ansvarig för min bok, även en grym modeguru. Hon hjälper mig med all reklam och lansering av min bok. Hon är grym. Älskar att arbeta med proffs, med personer som har energi, glada och ärliga. Vi funkar otroligt bra tillsammans och ska även anlita henne nu för andra grejer. Vilken superkvinna hon är! Tack för allt du hjälper mig med.

Tack för en effektiv och rolig dag.

Johanna Toftby, Camilla Runberg
Frida Boisens releasefest för nya boken Digital Passion, Stockholm, 2018-09-19
(c) Karin Törnblom / IBL

Camillas outfit:

Byxor: Stina Goya
Topp: Heatmade, HÄR.  Kolla den i guld också, den är så snygg.
Väska: Chloe Nile
Pumps: Marlene Birger

Min outfit:

Klänning: Ganni (Älskar deras djuprint)
Väska: Valentino
Boots: Agnes och Cecilia HÄR. 

 

2018-09-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Tamara 3 månader sen

Superspännande. Hard work pays off.
Trevlig helg och kram från mig :)

Camilla Runberg 3 månader sen

Tack Johanna för snälla ord. Det är väldigt roligt att få beröm och som du vet tycker jag att det är superkul att arbeta med dig och ditt varumärke. Ser fram emot fortsatt samarbete, det kommer bli kanon. Kram Camilla

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er…