• 2018-09-20, 20:00
  • 46

Tydligen är det bästa sättet att visa att man är lämplig att ha en stor och farlig hund att få vansinnesutbrott mot bloggare som använder ordet kamphund. 

Jag ber alla snälla vanliga läsare om ursäkt om ni också drabbats av de arga mattarna, och någon enstaka husse, som kräkts över allt och alla utom sina hundar i kommentarsfältet de senaste dagarna. 

Allra argast var nog de meddelanden jag fick privat som ni kan se nedan. Hon eller han vill visa sig som en ansvarstagande hundägare genom att hoppas att min hund blir biten till döds. Och tydligen att jag är ”hjärn död” och obildad genom att inte kunna stava många ord rätt.

Jag antar att det är någon grupp för amstaffägare som sitter och dunkar varandra i ryggen när de skriver att deras hundar minsann är så snälla och att min lilla hund borde dö eftersom precis vartenda inlägg innehåller just de sakerna.

För mig bevisar ni bara att ni är totalt olämpliga att ha stora och farliga hundar. Så arga som ni är över att någon tycker annorlunda än vad ni gör måste ni få totalt obalanserade och därmed livsfarliga hundar också. 

 

 

2018-09-20 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

God morgon måndag! Känns som det blir en ljus och fin dag, så skönt att dagarna blir ljusare för varje dag nu. Blir piggare och vill ut och gå på morgonen. Lucy…